Здравейте. Искам да ви попитам няколко въпроса .

03.08.11
13:38

Нов съм в сайта разгледах доста статии и мнения и затова реших аз лично да ми питам няколко въпроса..
1. Мисля че съм доста висок и няма да мога да натрупам маса и да стана по масивен.
Висок съм 1.90 - 91 и съм 82кг на 17г . Тренирам от 3 месеца в домашни условия с дъмбели и щанга .
2. Искам да ви попитам за програма с която мога да натрупам маса , готов съм да тренирам доста и упорито .

Ако съм сбъркал мястото за тази тема моля да ме извините и мерси предварително за отговорите ..

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.08.11 18:25.

03.08.11
13:51

Темата ти е кадето трябва.Височината не е свързана с масата както си мислиш.Ако си разгледал тия статии щеше сам да можеш да си направиш или да видиш някоя програма от сайта.Даже си има фитнес програми в раздел фитнес.Избери си 1 от тия програми с възможностите ти.

03.08.11
18:23

Но все пак с тази височина няма да мога лесно да налея маса нали ?
И някои може ли да ми помогне с хранителен режим за маса ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1