03.08.11
15:50
Здравейте, може ли да ми кажете, ако знаете фитнес зали в София, където има боксов чувал, по възможност цените да не са космически, ами примерно до 25 лева за 8 тренировки.
Хубаво ще е да е някъде около Центъра, Младост, Дианабад, Дружба, Гео Милев, дори Студентски град.
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате! Използвайте функцията за редактиране, когато желаете да допълните мнението си!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.08.11 15:57.
03.08.11
18:01
Такава зала има в 8-ми блок Студентски град. Намира се над бензиностанция ОМВ точно до завоя на Климент Охридски и Малинов. Води се зала за ММА, тренировката е 3 лв, но като вземеш карта е по-малко и хубавото е че тренировката важи и за фитнеса и за ММА-я. Има 3 чувала, стена за прави удари, стена за уперкъти и крошета, бърза круша (която е скъсана в повечето от времето). Не е лоша залата но някога я оставят прашасала или сварваш часът по аеробика и неможеш да тренираш. В студентски има ММА зала и в новите кафеви блокове срещу НЕТ кафе (38ми блок) но за там нямам коментар, защото не съм я посещавал.
03.08.11
19:28
Супер, благодаря за отговора, а може ли да ми кажеш по кое време се водят ММА тренировките и в кои дни? :) Съжалявам за заглавието на темата, май го започнах и забравих изобщо да го довърша, затова така се е получило!
04.08.11
10:14
Няма тренировки в 8ми блок. Само ползваш залата. До Нет кафе (втората зала за която писах) има тренировки - Жиу жи цу и ММА но не знам график
04.08.11
17:22
Някой друг знае ли за фитнес зала с боксов чувал ? :)
Да, вече в повечето има зали има и чували.
Виж във Viking Power залата е в Студентски 4лв. единичната,Фитнеса на ЦСКА,този в Дървеница зад OMV дето е писал колегата е готин и е на екстра пари.
05.08.11
09:18
Точно този Viking Power съм имал предвид но не съм знаел името. В сайта пише, че има тренировки с треньор всяка вечер от 8 и цената е 5лв. Гледах им страницата във facebook има доста привърженици и може и да е интересно там, щото ако няма с кого да тренираш или има само един двама около теб, едно че се свиква, второ че става скучно в един момент. Ако тези правят някакви масовки включвай се там.
Флайс в Дружба 1 има 2 чувала и освен това има и тренировки по бокс, доколкото си спомням :)
05.08.11
22:39
Флайс - център ( отделен кът с чували )
06.08.11
07:07
На закрития басейн в Дианабад залата има боксов чувал. Фитнес Център България отново в Дианабад - боксов чувал +някакви тренировки бойни...
12.08.11
09:02
Благодаря ви за отговорите! :)
entwickler в Дианабад при закрития басейн преди имаше чувал, но малко след нова година го махнаха, сега дали са го върнали?
13.08.11
22:34
казано от Стефан Бонев на 12.08.11, 09:02:
Благодаря ви за отговорите! :)
entwickler в Дианабад при закрития басейн преди имаше чувал, но малко след нова година го махнаха, сега дали са го върнали?
не знам - отдавна не съм ходил там
04.06.14
18:23
има и на 37 блок в ст. град има малък фитнес с основните неща и има зала с три чувала тежести абе как си му е реда има и тренировки с треньор мисля че е по 30-40 лв някаде месечно с трен. а без еи така да си идеш да тренираш е маи по 2-3 лв. някаде