Кръгова тренировка за една мускулна група

03.08.11
21:53

Привет на всички,
искам да споделя с Вас една моя схема на трениране:
От доста време тренирам в 4-дневен сплит като почивам сряда ,събота и неделя.
Като опит мога да кажа около 4г. височина 175см/82кг.
Хранителния ми режим  мисля че е добре даже мога да кажа много добре!
Та на въпроса:
Поради това ,4е ми писна да тренирам по един и същ начин пробвах да направя кръгова тренировка за гърди,т.е. серия хориз. лежанка, серия наклонена , серия обратна лежанка/за долна 4аст/ и срия флайс,и така 4 кръга като тежестта на последната серия ми е 80% от макса!
Да Ви кажа страшно се помпи мускулатурата и на другия ден имам “чудна “мускулна треска.
Даже едната седмица правя кръгове с лост а на следващата седмица с дъмбели,става чудно.

Искам да попитам дали е удачно да се тренира така, и дали може да се прилага и при други мускулни групи и ако е удачно при кои е най ефективно!

Поздрав,
Георги

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 03.08.11 21:54.

SP

03.08.11
21:59

Както го чувстваш добре, така прави :)

03.08.11
22:13

Ми,аз от години правя едни и същи упражнения за гърди,с леки разлики за разкош,и като ги изтренирам в понеделник,тръпненето ме отпуска чак в четвъртък
При теб тези “супервключвания” явно дават някакъв пласебо ефект да тренираш с по малки паузи и по интензивно .

Един хинт от мен,които почти винаги действа:последната серия нека да е дроп серия с 50% от номиналния ти товар до отказ....и винаги ще тръпнеш по 2-3 дни

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 03.08.11 22:15.

05.08.11
15:00

Привет,
това за дроп серията  ще го пробвам задължително...мерси за което!!
Иначе и аз правя едни и същи упражнения  отдавна и затова пробвах нещо като кръг за гърди!
А за други групи дале ще е удачно,ааа?

Поздрав,
Георги

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1