Кросфит тренировки на открито в Бургас 06.08.2011

04.08.11
14:12

Привет на всички!
Избрахме дата 06.08, дано успеем пак да се съберем повече хора и да няма excusepeople.com ;)
Час - 18:30, място - поляната на х-л Парк.

Ако се съберем повече хора ще има отборни състезания.
Уредила съм още 2 пудовки - 16 и 32, дано успея да ги взема до тогава!

Ще гледам да участвам.
Ако имаш нужда от помощ за пудовките обади се, все пак са тежки може да отидем да ги вземем с колата (стига да не са я Ямбол примерно :)).

04.08.11
14:53

в неделя пак ли в този час ли ще се сьстоят :

04.08.11
15:35

казано от Nagao Kagetora на 04.08.11, 14:53:

в неделя пак ли в този час ли ще се сьстоят :

В неделя не сме планували тренировка.

04.08.11
15:51

Count me in. В събота 18:30 съм заета, ама с кросфит :)))

04.08.11
16:59

Някакви условия за участие има ли,или идваш гърчиш се и си ходиш?
Че да го пробвам и аз тва животно кросфит най накрая....

04.08.11
17:04

Хаха, няма условия. Всеки, който иска идва и тренира!

Просто си носете желанието за спортуване.
Това да спортуваш на открито е незаменимо усещане.

06.08.11
23:30

Здравейте, хора! :D
Да разправям и показвам в снимков материал днес какви ги свършихме.
Бяхме 6 човека, 4момчета + 2 момичета.
Аз, Aya, Иван Шишманов, Неделчо, Александър Икономов и Атанас (който е треньор по Айкидо).
Наско нямаше много време и го пуснах на табата на планк, но 30:10 което му беше лекичко + аб роллер няколко серии + янда преси с дърпане на краката на горе...
Загряхме се и пак нямаха търпение да се хвърлят в боя.
Взаимно взехме решение да се разделим на две двойки по отбори - момичета срещу момчета - аз и Ауа, срещу Нед и Алекс.
Всеки отбор тряваше да направи по 150 коремни, 150 лицеви (за нас на колене), 150 клека и 800м. обиколка.
За падналият отбор наказание...
Нед и Алекс ни биха с 1 мин., нашето време беше 15:42.
Починахме 1 мин. и започнахме наказанието си - табата на клекове. Завършено! :)

След това дойде ред и на Ванко. Страхотно се справи!
20 суинга (16кг), 20 тръстъра (20кг), 400м бягане.
Общо три рунда за 14:41 мин.

Явно вече добре отпочинали ни щрукна идеята да направим 100 суинга, като ако спрем - наказание 10 бърпита.
Нед с 16кг. ги направи всичките. Все пак 16 кг :D нях нях
Ауа с 12кг., само една пауза имаше и съответно 10 бърпита.
Аз щях да умра с 16кг пудовка, след 70тото повторение смедних с 12кг. и имах 3 наказания, общо 30 бърпита.

06.08.11
23:33

Ето още малко снимки :

И поздрави за Ауа, справи се страхотно и се бори като животно!
Всички с много хъс тренирахме, браво само така!

До следващата тренировка (evil)

Наистина се получи страхотна тренировка завършила на по биричка на един от капаните на бургаския плаж. На една от снимките се вижда инвентара с който групата разполага, по мое мнение е приличен като за втора тренировка. В края на тренировката разни спортисти от лостовете идваха да ни питат, какво тренираме, как ги носим тия щанги двама трима даже се престрашиха да пробват :).
Аз лично не бях виждал подобно отборно състезание и беше много интересно, дамите дръпнаха на коремните преси, но младежите ги настигнаха на лицевите опори.
Аз също искам да поздравя Aya за невероятния спортен хъс които притежава, би могла да бъде пример за много хора.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.11 07:42.

07.08.11
09:16

Мерси за милите думи, банда (по мое мнение можеше да съм и в по-добра кондиция, де). Мисля, че всички се размазахме от кеф...и не само. Тренировката беше супер, компанията беше супер и бирата и тя :D… някои си носеха.
А Маринка е машинка и беше голямо удоволствие да се състезавам редом с нея. (След някоя друга седмица - реванш на комплекса и да бием :D)
П.П. Трудно качвам стълби.

казано от Aya на 07.08.11, 09:16:

П.П. Трудно качвам стълби.

Значи следващия път ще има стълби :))).
Не бъди скромна в много добра форма си, много жени и мъже могат да ти завиждат.

07.08.11
18:24

Не знам за вас, но аз от много месеци насам не си бях докарвала мускулна треска....
Харесва ми :D

Аз определено имам странни усещания в раменния пояс :).
Сигурно ако бях тренирал колкото вас щях да си взема болничен :)
И на мен ми харесва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1