05.06.05
12:27
Значи тренирам от 2 месеца.Бях 64 килограма преди ядене.От 3-4 дена насам кантара все показва 61 преди ядене и 62 след ядене.
Не мога да си го обясня защото спазвам хранителен режим за покачване на мускулна маса.Ям в 9:00,12:00,15:00,18:00,21:00.
Също така след тренировка по едно кисело мляко и няколко яйца.
На какво се дължи промяната в теглото ми ?
1 килограм повече след ядене? Ядеш по 1 килограм храна наведнъж? Дали не преяждаш и да си затормозяваш храносмилането ? Тъпчеш ли се насила, почти до повръщане ? Или пиеш много вода с храната, което ти разрежда стомашния сок ? Има нещо... Я кажи какво ядеш на всяко ядене.
Дам пия доста течности.
Ами сутрин ям :
100 грама извара + 3 яйца + 2 препечени филии с конфитюр + 1 чаша прясно мляко + банан
След фитнес:
1 кофичка кисело мляко + 1 яйце
И другите ядения включват: пилешко/пуешко месо + ориз,картофи,грах,зеленчуци.Ям умерено, не се надувам.Знам че това пречи на доброто храносмилане и на усвояването на храната.Затова и ям през 3 часа.
А как тренираш ?
И дай повече подробности - ръст, години, структура (ектоморф?)...
И нали не се наливаш с течности по време на ядене ?
веднага след фитнеса имаш нужда от бързоусвоим протеин или бързи въглехидрати за възстановяване,защото гориш много калории
Всъщност и от двете :) аз например 15-20 минути след тренировка излапвам 3 супени лъжици мед, а малко по-късно пия суроватъчен протеин. След още някой час ми следва ядене богато на белтъчини.
hardboy, надявам се си чел това: http://bb-team.org/nutrition/000211.php - “Да попълним гликогена”.
На 15 години съм.Височина - 173.Еми имам бърз метаболизъм.Ходя 4 пъти в седмицата на фитнес.Задържам се в залата до 50 минути.Правя само базови упражнения с големи тежести и чисти/малко повторения.За малките мускулни групи правя по 2 упражнения за гърба по 3.
За три месеца качих от 53 до 64 кг.Като 2 от които ходих на фитнес.А, от една седмица насам не знам какво става.Някакви съвети?
Да не би да съм свалил 3 кг мазнини ?
[quote author=“hardboy”]
За три месеца качих от 53 до 64 кг.Като 2 от които ходих на фитнес.А, от една седмица насам не знам какво става.Някакви съвети?
Да не би да съм свалил 3 кг мазнини ?
Може и да си се поизчистил, ако си се хранил балансирано и правилно(а според прочетеното си го правил). Сега и времето е топло и по-трудничко се качва. Има и друг момент, след като си направил 2-3 месеца с 4 тренировки седмично, можеш да си дадеш 1 седмица почивка, в която да запазиш начина на хранене, без да тренираш. Няма да ти се отрази зле(от собствен опит го казвам).
Успех