Трибулус ?

05.06.05
12:49

имам едно питане, значи прочетох всичко в сайта, което доста ме обогати, но все още не съм сигурен в безвредното действие на Трибулус, тъй като тази рязка промяна на хормоните не е добра.Тялото си произвежда определено количество хормони и ме притеснява, че ако почна да взимам и после може да стана делеба буца лой....а никой не иска да стига до там ! кажете ми за колко време става растежа и като се спре Трибулус-а затлъстява ли се? изобщо доволни ли сте ?

05.06.05
15:02

Изчети и мненията ни из форума и прецени!

05.06.05
16:31

от трибулуса нищо няма да ти стане познавам човек дет го е пил и никви оплаквания не е имал :D само хвалби :twisted: така че недеи му мисли ми напваро си го земи ако имаш парите де 8)

05.06.05
18:41

абе аз искам да говоря с някой дето е взимал.ти ми говориш за някой, който дори не го е казал лично ! искам да се уверя преди да правя каквото и да било ...

05.06.05
19:15

[quote author=“ProvideR”]абе аз искам да говоря с някой дето е взимал.ти ми говориш за някой, който дори не го е казал лично ! искам да се уверя преди да правя каквото и да било ...

леле пич ти или си много *** или незнам .... в саита пише че е безвреден бе !ако не беше така щях ли да ти кажа че безвреден бе ?!? оффф караи ....

направо от тва се умира да знаеш !то си е сложено в отдел хранителни добавки а не в забранени медикаменти ама не секи може да чете ! :evil:

05.06.05
20:25

[quote author=“ProvideR”]имам едно питане, значи прочетох всичко в сайта, което доста ме обогати, но все още не съм сигурен в безвредното действие на Трибулус, тъй като тази рязка промяна на хормоните не е добра.Тялото си произвежда определено количество хормони и ме притеснява, че ако почна да взимам и после може да стана делеба буца лой....а никой не иска да стига до там ! кажете ми за колко време става растежа и като се спре Трибулус-а затлъстява ли се? изобщо доволни ли сте ?

Значи идеята на трибулуса е да ти повиши нивата на тестостерона в кръвта.Предписва се на позастарели хора,на такива с ниски нива на мъжки андрогени ! В случая с трибулуса се стимулират хипоталамус-хипофиза-тестикули ! А пък около 15% от тестостерона в кръвта е с надбъбречен произход,тоест от прекусори на тестостерона-андростендион,дхеа ... Мъжът като стане дядо,тестостерона му се произвежда в рамките на тия 15 процента от надбъбрека !
Трибулуса не е безвреден от един момент нататък ! Консултирал съм се с андролог по този въпрос ! Най добре да се консултираш и ти с такъв според нивата на твоя тестостерон ! Не е за постоянно пиене ! И няма доказан ефект взиман с цел покачване на мускулна маса ! Аз също съм го пробвал...Ефекта беше повече полово влечение ! Ако си млад няма смисъл от трибулуса ! Мене в момента поради редовните физ упражнения тестостерона ми е на ръба на горната граница ! Удачно е да се пие летните  месеци,зашото през зимата нивата на тестостерона у мъжа са най-високи ! Включването на трибулуса в спортни храни е повече рекламен трик,отколкото носител на реална полза за спортуващия ! Пък и трупането на мускулна маса не зависи само от тестостерона ! При излишък на тестостерон пък се знае че се ароматизира така че тялото ти може да прецени от един момент нататък че му е в повече колкото и да приемаш трибулус !

KA

06.06.05
12:44

абе пии си трибестан екстра си е.Аз го пих и не эатлъстех.Ама много пари.Ако го пиеш эимаи и другите добавки иначе няма смисъл и эимаи по 4-6 х на ден и така наи много 8 седмици.Ако  мислеш да го эимаш само няколко седмици няма смисал.

08.06.05
18:54

Трибестан сам пил преди но нямаше кой знае какъв ефект, НО СЕГА го пия след цикъл ( сустанон250 и винстрол), за да запаза резултатите и да вътастановя хомоналния баланс пия го заедно с креатин и глоатамин и протеини и не спаднах изобщо като спрех анаболите.
    Та с други думи има повече ефект след цикъл с анаболи:))

08.06.05
19:42

[quote author=“Lud_monax”]Трибестан сам пил преди но нямаше кой знае какъв ефект, НО СЕГА го пия след цикъл ( сустанон250 и винстрол), за да запаза резултатите и да вътастановя хомоналния баланс пия го заедно с креатин и глоатамин и протеини и не спаднах изобщо като спрех анаболите.
    Та с други думи има повече ефект след цикъл с анаболи:))

Прав си ако цикълът не е бил от дългите и тежките ! Най-вече ти е помогнал креатина и глутамина.Аз бих го пил трибестана след като спра кломида след цикъл с АС !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1