Моята Автобиография

Темата е заключена.

06.08.11
02:47

Аз съм бивш състезател по бокс,защото ми прекъснаха нерв на лчвото око и сега ми е като тик когато съм нервен ми мига само,бокса сега ми е хоби което тренирам в домашни условия..както ви е известно ако си натурален боксиор имаш по дълги ръце и така нататък,именно така съм и аз висок с дълги ръце,но искам да кача килограми,да налея да се оформя и сега не съм слаб 91 кг съм но ми е тежак кокала както се казва..Висок съм 1.85 91 кг..ще съм благодарен ако коментирате и ме съветвате.Благодаря Ви

06.08.11
10:20

90 кг за твоята височина са доста добре , ама зависи и от % мазнини които имаш , което ще се радвам ако провериш и го споделиш ^^ Т’ва за ръцете мисля че е по-скоро поради факта че като цяло си “дълъг” (висок) , ниски боксьори с дълги ръце не съм виждал..Както и да е ! На мен лично ми се струва че ще е интересен дневник и ще го следя ^^ можеш ли да дадеш малко повече информация - години,цел,обиколки и каквото ти е на душа ;д . Айде късмет с дневника !

06.08.11
10:27

Боксьорчето се пише.
Успех в поставените ти цели!

06.08.11
18:56

Когато тренирах кик-бокс имахме петъчна тренировка, където като беше по-топло (пролетта, лятото) ходихме до съседното училище и бягахме, набирахме се  правехме лицеви опори и коремни преси + тренировка в залата с удари по чувал ( без спаринг) .понеделник-четвъртък си беше нормална тренировка, петък беше специалната. И мога да ти кажа че някой от момчета станаха кучета. Аз не ходех много редовно и имаше ефект, но не много голям. Има и други методи за качване на маса потърси и виж кой ще се впише за теб и късмет ;)

08.08.11
07:27

мерси момчета че ми давате съвети и се интересувате от дневника ми..Ами да прав си става се куче спор няма но трудно е като чели да се тренират тези спортове и да се качва.днес ще си напраа тичането и чувалите пък след това ще ида до залата да направя Гърди и бицепс.ще се постарая да се напомпам добре.предполагам че в моя случаи трябва да правя по малко серии с по тежко за да се получи ефекта или се бъркам,ако греша поправете ме.Благодаря успех на всички

08.08.11
07:32

Rasengan94 на 19 години съммпроцента мазнина като цяло не е голям но има какво да се желае не сън от тези момчета които качват само мускули,меркии брат тряя се измеря като ръката ми е около 39 напомпана което седи като клечка хахаха.целта ми е да напраа ръка около 42-43 и гръб и гърди които да са саразмерни а не само една рака.не съм против химия и добавки но мисля да опитам натурално и ще се постарая да си остане така,дано да имам успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1