06.08.11
17:53
Здравейте.Няма какво да крия, ще си кажа направо, че съм един занемарен мързел..1 и 85 съм висок и 53 кг.С други думи подвижен скелет..Всичко идва от метаболизма, тъй като е прекалено бърз, а да не говорим и от мързел..В смисъл такъв мързи ме да ходя на фитнес, понякога ме мързи дори да ида да си направя да ям..На 19 съм.Парите са най-малкия проблем в случая, просто ми писна да съм толкова кльощав..Та бихте ли препоръчали някакви добавки за напълняване, точно за такива, като мен, които ги мързи да гледат, пак казвам парите не са пролем, просто не мога вече да се гледам така.
Човече, същият си като мене (187 см, 58 килограма). И аз съм същият подвижен кол и не понасям да се гледам така затова се стегнах и тръгнах редовно на фитнес и честно да ти кажа за 1 месец стаж направих голям напредък (поне за мене е голям) - качих 2 килограма маса. Сега да ти кажа, че каквито и добавки да вземаш ако не тръгнеш на фитнес зала или лостове да тренираш и ако не се храниш както трябва не би направил нещо. Просто съветът ми е яж по много от всичко и тренирай здраво. :) Виждам, че те мързи много, но искаш да се стегнеш - постави си го като цел и започни тренировки. Първите четири-пет месеца ми казаха, че се постигали големи резултати при сериозни тренировки и добър хранителен режим.Избягвай пържено и всякакъв fast food , с който предполагам се храниш всеки ден (поне и аз бях така преди). Също така избягвай храни с рафинирана захар като вафли, кроасани и т.н. Списъкът можеш да си го продължиш сам.
Мнението беше редактирано от Insane M на 06.08.11 18:11.
Аз пък 20 години търсих добавка, с която да не правя нищо (щото яко ме мързеше), да плюскам и да отслабвам (щото аз пък обратно на тебе съм с много бавен метаболизъм). Ама се оказа, че такава добавка няма... та реших да започна да тренирам и да ям по съвсем различен начин.
06.08.11
19:07
Пич, я сподели с какво се храниш. Намирисва ми на некачествена храна, липса на важни вещества, витамини и минерали, а оттам - липса на енергия, слаба работоспособност и депресия. Нещата са тясно свързани, не забравяй,че си цялостен организъм, всяко твое действие влияе по някакъв начин на всяка частица от теб. Дай едно примерно дневно меню, моля.
От сега знам какъв отговор ще получи “Miss Fight” :
“Ям всичко , всякакви боклуци , по-всяко време” , нещо много лошо според мен ...
Ако искаш да постигнеш нещо трябват усилия , не става така “добавки за напълняване” !
С мисълта , че няма да си доволен от моят отговор , аз конкретно съм възмутен от теб , поради причината , че има изключително много информация тук и ако се разровиш ще намериш всичко нужно , но се иска да полагаш усилия , тогава ще е друго!
Нищо лично и лошо , просто нещата не стават ей така , ако щеш и някой друг кг отгоре ...
Мнението беше редактирано от Dominic на 06.08.11 19:22.
06.08.11
19:36
А нещо, друго да искаш? Като те мързи ще си седиш скелет и това е. Сигурно те мързи и до кенефа да отидеш. Добавката в твоя случай се нарича “ТОЯГА” и препоръчвам да се употребява по минимум три пъти на ден на голо, с максималнса сила.
Знаеш ли, има една специална добавка, която като я пиеш набъбваш без дори да тренираш. И това се случва без задържане на вода. Качваш маса, правиш релеф ... ама трябва да се пие 2 пъти на ден.
Каква е добавката? Ми няма да ти кажа, понеже сигурно ще те домързи да си я купиш/пиеш/запомниш.
То ... с мързел и баба знае, ама ако така ставаше ... нямаше ли да е много лесно, скучно и тъпо?
Я си мързелувай е не се занимавай с добавки. Ангажиращо е.
06.08.11
22:11
казано от head_hunter на 06.08.11, 19:36:
А нещо, друго да искаш? Като те мързи ще си седиш скелет и това е. Сигурно те мързи и до кенефа да отидеш. Добавката в твоя случай се нарича “ТОЯГА” и препоръчвам да се употребява по минимум три пъти на ден на голо, с максималнса сила.
Колко добре казано :)
06.08.11
22:31
Добре де в крайна сметка попитах, нищо не пречи нали?!Нали за това е форум всеки да пита и другите да дават съвети, реално само отговора на момчето под мен и въпросът с какво се храня не бяха заяждане или избиване на комплекси.Ако целта на този форум е да се избиват комплекси или да спорим кой е по-голям мъжага и по-оригинален, кажете да знам повече да не поствам тук..Мерси все пак ;)
07.08.11
00:07
казано от ivan ivanov на 06.08.11, 17:53:
Здравейте.Няма какво да крия, ще си кажа направо, че съм един занемарен мързел..1 и 85 съм висок и 53 кг.С други думи подвижен скелет..Всичко идва от метаболизма, тъй като е прекалено бърз, а да не говорим и от мързел..В смисъл такъв мързи ме да ходя на фитнес, понякога ме мързи дори да ида да си направя да ям..На 19 съм.Парите са най-малкия проблем в случая, просто ми писна да съм толкова кльощав..Та бихте ли препоръчали някакви добавки за напълняване, точно за такива, като мен, които ги мързи да гледат, пак казвам парите не са пролем, просто не мога вече да се гледам така.
Никакъв проблем,още повече щом целта ти е показване на килограми
Решение:
Купуваш си 10 кила гейнер(може и глукоза,може и каквото ти попадне от бързите въглехидрати,важното е да е много,дори 20кг е по добре),като дозата която е на опаковката я приемай 2 пъти дневно заедно със 500 грама масло и 2-3 филии хляб-БЯЛ....сега,няма да те съветвам да вариш оризи ,картови и тнт,явно не си по готвенето,а и те помързява,лощо няма,всеки до домързява чат пат
Не си забравяй и другите яденета,мързи не мързи гнетене му е майката
Нека втората доза е точно преди лягане,да подсилиш ефекта
Другия вариант е сутрин обед и вечер след основното ти хранене по 4-5 доната,като допълнително им добавяй по 200-300 грама пудра захар
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 07.08.11 00:28.
Най-много да развие диабет :D
Колкото и да ядеш, каквито и добавки да пиеш, без тренировки нищо не става.
07.08.11
13:01
казано от Петко К на 07.08.11, 01:11:
Най-много да развие диабет :D
Колкото и да ядеш, каквито и добавки да пиеш, без тренировки нищо не става.
Ти прочете ли темата въобще?добавки за НАПЪЛНЯВАНЕ
Никъде момчето не е казал:с мързел и искам мускулна маса
И хайде да не развие,диабета обикновено е 50% генна предразположеност,а и този режим ще е докато му се разшири стомаха и буустне апетита така,че да си храни достатъчно и без гейнер
Залагам си главата че ще напълнее от този режим :)
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 07.08.11 13:17.
07.08.11
15:14
Ами като иска да напълнее да яде много мазнини, захар, сладкиши и то по много, щом не му трябва ММ.
27.11.12
14:45
Здравейте! Не знаех към кого да се обърна за това реших да пиша тук! Момиче съм на 18 висока съм 170 и съм 54-55кг.
Бих искала да кача още някое килце. Може ли да ми предложете някоя добавка или нещо такова.Ще съм Ви много благодарна!
Поздрави! :):)