07.08.11
15:19
На 17 съм, слаботелесен.
Започвам да тренирам на лостове и искам да кача маса (зимата съм на щтанга).
Искам да ми предложите добавка за маса с която да постигна резултат и при спиране на тренировки няма да загубя постигнатата маса.
Търсих в нета доста, но колкото повече търся все повече се обърквам.
Може би ще ми препоръчате креатин, но посочете какъв да е (креатин монохидрат примерно) и ако може някоя доказала се марка.
Какъв е плюса от приемане на повече от една добавка (креатин и протеин примерно).
Благодаря предварително! ;)
07.08.11
15:33
Моля те пиши занапред ЩАНГА
07.08.11
18:16
казано от Petar Petrov на 07.08.11, 15:19:
На 17 съм, слаботелесен.
Започвам да тренирам на лостове и искам да кача маса (зимата съм на щтанга).
Хайде да почнеш да тренираш, а не само да искаш, да си изградиш хранителен и тренировъчен режим и тогава да почваме с препоръките, да понатрупаш малко стаж, защото сега слагаме каруцата пред коня!
Искам да ми предложите добавка за маса с която да постигна резултат и при спиране на тренировки няма да загубя постигнатата маса.
Няма такава добавка - ако имаше, нямаше хора като нас да са целогодишно в залата и да тренираме, а щяхме всяка година да постигаме уникални резултати за един месец, а останалите 11 да си лежиме и да пърдиме. Като спреш тренировките, дори и без добавки да тренираш, ще загубиш мускулна маса, постигнатата форма и силовите постижения при различните движения.
Търсих в нета доста, но колкото повече търся все повече се обърквам.
Объркваш се, защото не знаеш нищо за конкретните съставки на различните продукти на, които се спираш и четеш само рекламите на продуктите. Има достатъчно теми за креатин и протеин в този форум, а ако искаш и още повече информация, изследвания и т.н. - google.bg.
Може би ще ми препоръчате креатин, но посочете какъв да е (креатин монохидрат примерно) и ако може някоя доказала се марка.
Какъв е плюса от приемане на повече от една добавка (креатин и протеин примерно).
Благодаря предварително! ;)
Всичко казано по-горе от мен обезсмисля даването на, каквито и да било съвети. Какъв е плюса, също съм ти обяснил по-горе /ползваш търсачката и google/, защото никой няма да седне и да ти дъвче нещо, което е писано и преписвано хиляди пъти в този форум и не само.
Изразил съм се и съм написал всичко пределно ясно и за това моля обмисли си следващия въпрос, да не е, като първия ти пост. И се постарай да пишеш грамотно, защото е мит, че яките момчета са тъпи, а в този форум се държи и на грамотни мнения!