07.08.11
19:05
Здравейте драги съфорумници.Искам да попитам някои неща за свалянето на мазнини и качването на MM и ако е възможно вие да ми отговорите :). Мерките ми са 174sm,80kg,15г.Искам да попитам ако искам релеф и MM може ли в началото да започна с релефа и за допълнително отслабване да тренирам с тежести,но тогава по колко повторения на серия трябва да правя?Защото знам че като свалям мазнини и трупам MM по малко трупам маса отколкото ако си имам отделен период за маса с калориен излишък.Aко например първо правя релеф 3 месеца след това мога ли да премина на период за маса?Mерси предварително за отговорите.
07.08.11
21:21
Здравей,значи ако искаш релеф трябва да наблегнеш на повече повторения отделно включи и кардио в цялата тренировка,също така за по-голям ефект намали почивките между сериите,тренирай по-интезивно можеш да правиш интезивно кардио като подържаш 65%-85% сърдечна активност,има и вариант интервално кардио редуваш спринтове с ходене 1 мин ходене 1 минута спринт,със спринтове се чисти доста добре мазнините около корема,също така се оформят краката и задните части.Разбира се,че може да минеш няма никакъв проблем стига да си изчистил добре преди това,иначе се обезмисля ефекта:)
07.08.11
21:31
Има и вариант, в който няма никога да изчистиш добре, поради простата причина, че няма какво да покажеш. Затова тренирай, храни се “чисто”, почивай достатъчно и резултата няма да закъснее.
казано от Gordon Gekko на 07.08.11, 21:21:
Здравей,значи ако искаш релеф трябва да наблегнеш на повече повторения отделно включи и кардио в цялата тренировка,също така за по-голям ефект намали почивките между сериите,тренирай по-интезивно можеш да правиш интезивно кардио като подържаш 65%-85% сърдечна активност,има и вариант интервално кардио редуваш спринтове с ходене 1 мин ходене 1 минута спринт,със спринтове се чисти доста добре мазнините около корема,също така се оформят краката и задните части.Разбира се,че може да минеш няма никакъв проблем стига да си изчистил добре преди това,иначе се обезмисля ефекта:)
Аз мислих, че релефа се постига с хранителен режим, а не с 12-15 повторения, колко съм бил заблуден..
07.08.11
21:49
Гордан каквъв е тоя спринт 1минута бе.... интервално кардио е примерно 15-20сек бързо темпо ( почти спринтово ) и 40-45сек. кросово темпо...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.08.11 21:58.
казано от kristiancho на 07.08.11, 21:49:
Гордан каквъв е тоя спринт 1минута бе.... интервално кардио е примерно 15-20сек бързо темпо ( почти спринтово ) и 40-45сек. кростово темпо...
Е какъв, ти неможеш ли да спринтираш 1 минута :D :D :D, на всичко от горе така поне 10-15 пъти ;Д