Манджа с грозде!

08.08.11
16:34

Така,заглавието си е точно няма грешка,това е една от любимите ми закуски.
За жалост гроздето е на достъпни цени 2-3 месеца,лято-есен.

1 кофичка кисело мляко.
150гр овесени ядки.
1 лъжица мед.
Черно грозде-около 20 зърна/средна големина/
Ленено семе и ядки каквито ви харесват.

Аз лично препочитам черното грозде,заради специфичният му вкус.Подберета така големината на зърната и бройката,че да можете да имате за всяка хапка.Заради сочноста на самият плод,можете да добавите малко повече овесени ядки,които само с кисело мляко обикновенно приличат на смес от гипс,когато са по гъсти,но в тази комбинация няма проблем.

Снимки няма да сложа,защото нямам,а и външният вид не е впечатляващ :)
Но вкуса компенсира,насладете се на този сезонен  плод за закуска.

Темата беше редактирана от Biad__ на 08.08.11 22:03.

MF

08.08.11
21:43

Пич, ти редовно не снабдяваш с рецепти. Какво да ти кажа освен едно евалата! -Че не се мръщиш пред купичката ядки, ами си измисляш всевъзможни комбинации, креативност му е майката, ей! :D
пОздрави и все така да ни радваш :D :)

08.08.11
22:01

Най-големият враг на апетита е еднообразието,това е начин да се боря с него.Имам и още една рецепта ще я споредля съвсем скоро.

08.08.11
22:37

Тези количества са доста за закуска независимо от целите ... . Със 100-80гр. овес ще е по-добре
Нямам грозде но след ден-два ще го пробвам и ще драсна

Мнението беше редактирано от k1r1I на 08.08.11 22:37.

08.08.11
23:22

И на мен ми се струва,че е доста.От година насам закусвам с близо 1000 ккал сутрин,а не съм си мръндал от килограмите ми.
Така че явно е варно,че тялото сутрин може да усвои всичко без да запази нищо.
Друг е въпроса дали можете да го поберете,аз съм забелязал че сутрин се събуждам с вълчи глад и след такава закуска,порциите,които мога да помема през деня са доста по-малки.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 08.08.11 23:24.

MF

09.08.11
11:08

А имаш ли късно хранене вечер?

10.08.11
10:06

Моята тренировка,много често приключва около 20:30-21:00.Последното ми хранене е около час след това и е доста стабилно.
Но пък не си лягам по-рано от 00:00,често и доста по-късно.
Когато последното ми хранене,е по-големичко и по-близо преди лягане,сутрин просто гладът е страшен,нещо много странно.:)
Но на мен закуската ми е навик и нямам никакъв проблем да закуся 10-15 мин след ставане.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 10.08.11 10:09.

MF

13.08.11
22:04

Между другото и аз имам едно доста късно хранене (между 22 и 23 часа), а сутрин - глааааад от 7 часа! :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1