08.08.11
00:52
Целта е качване на маса,омазняването в умерени граници не е проблем.Приема на въпросните комбинации се отнася за интервал от месец-месец и половина.Кой от двата варианта е по-удачен според вас?
1.True mass на BSN(46 гр. протеин от него на ден) + креатин монохидрат+ д/г качествено хранене.
2.Gold Standard(с по-наситен прием-4 приема дневно (96 гр. протеин от него на ден) КОМБИНИРАН с декстроза (гейн ефект)+Креатин монохидрат+Глутамин+ д/г качествено хранене.
Ако имате 3-ти,по-подходящ според вас вариант,споделете го.
Моля обосновете избора си.
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Ch.Newbie на 08.08.11 00:56.
08.08.11
09:00
казвам ти 4ти вариант НЕ ВЗИМАЙ ТАКИВА ГЛУПОСТ !
08.08.11
19:39
Като за начало това г/д хранене го направи на мн добро и стабилно хранене и чак след това се насочи към по-добрият вариянт-вариянт 2.Протеина на ON за мен е най добрия на пазара...но първо погледни храненето,чак тогава добавките,с г/д хранене ефекта от добавките ще е минимален
08.08.11
20:48
казано от Атанас Найденов на 08.08.11, 19:39:
2.Протеина на ON за мен е най добрия на пазара...
Аз очаквам да ми докажеш това си твърдение. Направи една съпоставка между него, Syntrax nectar и когато ми покажеш по-добър профил, тогава можеш да твърдиш подобно нещо. За мен ти говориш глупости и сега е момента да ми докажеш, че не съм прав.
08.08.11
22:10
Gold standard 2005,2006,2007,2008 и 2009 година печели награда за най-добър протеин,по-умни хора от мен и от теб са го доказали,за да го доказвам и аз сега!Да няма съмнение,че Syntrax е много добър протеин,23 гр. протеин от 26 гр. доза,добър аминокиселинен профил,но това за ON си е мое мнение и не ангажирам никого с него.Това,което говоря не са глупости,а доказани факти.За един Syntrax е най-добрия,за друг Gold Standard,точно затова има толкова много разновидности от протеини.В 1 доза Syntrax има около 6 гр. BCAA,в ON пак г/д толкова,но в ON например глутамина е повече,не съм някъв спец,нито съм мн информиран в тази сфера,просто тове е моето мнение.Това,което написах сиг ще е глупост за теб...
Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 08.08.11 22:14.
08.08.11
23:00
казано от Атанас Найденов на 08.08.11, 22:10:
Gold standard 2005,2006,2007,2008 и 2009 година печели награда за най-добър протеин,по-умни хора от мен и от теб са го доказали,за да го доказвам и аз сега!Да няма съмнение,че Syntrax е много добър протеин,23 гр. протеин от 26 гр. доза,добър аминокиселинен профил,но това за ON си е мое мнение и не ангажирам никого с него.Това,което говоря не са глупости,а доказани факти.За един Syntrax е най-добрия,за друг Gold Standard,точно затова има толкова много разновидности от протеини.В 1 доза Syntrax има около 6 гр. BCAA,в ON пак г/д толкова,но в ON например глутамина е повече,не съм някъв спец,нито съм мн информиран в тази сфера,просто тове е моето мнение.Това,което написах сиг ще е глупост за теб...
Мммм да продължаваш да плещиш глупости и да се обосноваваш с глупости :D Не се изказвай така категорично друг път, ти си пий, каквото намериш за добре, но твърдението “това е най-добрия протеин” е тъпо, защото просто има по-добри. Syntrax е фирма производител, а не марка протеин ;) В предното си мнение нарочно съм ти посочил “nectar”, като конгурент на Gold Standart, но просто не можа да зацепиш, че те поднасям и с какво те поднасям. Ще ти обясня защо nectar е по-добър, като протеин от Gold standard - първото е изолат, а второто е смес от концентрат и изолат, та на хартия го бие по всякакви показатели. Протеина на ON не може да се сравнява, като вкус и разтворимост с nectar, но не си го пробвал, та да знаеш, а ако го беше пробвал, нямаше да твърдиш такива глупости в тази тема ;)
Видях какво ти е нивото и няма смисъл да водя спор с теб - просто не виждам смисъл да си задавам въпроси и да си отговарям сам на тях.
Как не разбрахте, че 99 % от тия неща и писаници за най-добри протеини,витамини, пред-тренировъчни продукти и.т.н. в бодибилдинг.ком не са верни. Компаниите си плащат просто ;-)
И как не разбрахте че да спориш с Хънтъра е равносилно на това да се опитваш да си обуеш панталона през главата....!
09.08.11
07:07
казано от VaN на 09.08.11, 01:50:
И как не разбрахте че да спориш с Хънтъра е равносилно на това да се опитваш да си обуеш панталона през главата....!
Не държа на всяка цена да съм прав, но да ме обори с някакви аргументи различни от това какви награди е печелил и, както каза Рико, ако гледа bodybuilding.com - положението е зле. Ако действително въпросния протеин е “най-добрия”, нямаше за какво да пиша в темата, а щях просто да я подмина. Трудно, обаче се подминава факта, когато някой раздава съвети на принципа “ама един в залата така ми каза”, на база реклами или класации. То миналата година имахме избрана мис България, която не прилича на жена :D
п.п. Ако не съм прав, нека някой каже къде бъркам :)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.08.11 07:26.
казано от head_hunter на 09.08.11, 07:07:
То миналата година имахме избрана мис България, която не прилича на жена :D
п.п. Ако не съм прав, нека някой каже къде бъркам :)
Не си прав, не беше само миналата година, ако ги съберат да последните 20-ина години спокойно могат да сформират зоопарк :D :D :D