24.05.04
23:01
Zna4i spreh cikal s metadrostenolon v kraq na mesec april kato poslednite 10 dena ot zavur6eka na cikala ne hodeh na fitnes poradi travma!i sega sum po spadnal malko!i po4vam da treniram ot utre 25 mai i mislq ot 10 iuni na zapo4na edin cikal s metandianon(bionabol) do 35-40 mlg v ramkite maksimum 2 meseca 6te trae cikula - 50 dena nqkude!kajete mi 6te ima li efect ot tozi cikal za6oto az mislq 4e 6te ima za6toot sum po4ival blizo 2 meseca i muskula 6te drupne!govorq predimno za tricepsa i bicepsa za6oto drugite muskulni grupi mi vurvqt dobre!kajete 6te ka4a li ot tozi cikul i dobre li e da go napravq i dobri li sa miligramite!blagodarq vi p[redvaritelno!molq da pi6at samo hora koito naistina razbirat i znaqt kakvo da kajat!
Aide kajete de!nali tozi forum e za tova!a to izliza 4e nqma smisal ot tozi forum!tctctc!plss kajete mi kakvo da pravq!
zapo4ni na 4isto ne po4vai s otrovite vednaga kav savet iska6 da ti dadat horata Koito barza da ka4i masata zna4i go marzi da trenira a barzata rabota e sram za maistora i hop v bolnicata
27.05.04
15:33
edno shte ti kaja….bionabola e vuzmojno nai tupiq izbor! vseki shte me podkrepi. Ne govora za himiqta kato cqlo, a tochno za tozi medikament - metandienon…ot nego naistina shte kachish, no kolko mislish che shte zapazish?!
po-zdravi
mi sled tova kato udara 2-3 kg proteini i kreatini i aminokiselini i kup drugi ne6ta?nqma li da se zadurji a?kaji?ina4e 6te ka4a nali?
28.05.04
01:39
А какво ще стане когато срършиш цикъла и ненадейно хванеш настинка? Рано или късно тестостеронът ти ще спадне и тялото ще започне да изхвърля азота, ами тогава? Нов цикъл? После още 1 (?) и така докога? Защо мислиш, че имунната ти система е непроницаема? Да ти кажа профитата са с крехко здраве!
dobre kajete mi otnosno mlg-mite do kakvi da stigam gore dolu ?kolko vreme na durja na nai golemite mlg-mi?
30.05.04
13:05
Ami poznawam systezateli kojto wzimat 20 mg predi systezanie poznawam i takiwa kojto wzimat 200 mg indiwidualno e za pyrwi cikyl ne poweche ot 20mg bih preporychal.A towa koeto bih te zadyljil (ako mojeh ) e da ne opitwash s himiqta, no e wypros na lichen izbor
31.05.04
19:46
Zashto vsichki vikat ne pochvaite s Himiqta.Mislite li che tez deto sa nadutite kulturisti ili izobshto sportisti sa chisti.Vseki koito iska raka nad 40 trqbva da zeme steroid.Inache trqbva ot 14 do 25 godishen da blaska kato lud.I za ko nakraq pak relef she naprai ama masa nikva.
Vuprosut tuk ne e profesionalnite kulturisti kakvo vzimat, priatelju, zashtoto te si izkarvat parite s tova i sa dlujni da se stremqt da sa nai-dobrite, ama mi kaji polovinata pishlemeta na po 15-16 i 20 ako shtesh godini za kakvo im e taq himiq. Za guzariq, zashtoto iskat za 2 meseca da stanat golemi, ama ne stavat taka neshtata, kakvoto i da si govorim. Taka che ne vijdam kakvo tolkova se vuzmushtavate na tova che povecheto hora propagandirat da ne se vzima himiq…
Aide stiga tolkova flood, che i bez drugo temata ne e za tova:)
31.05.04
21:25
Wseki kojto iska hubawo tqlo trqbwa da se nauchi da se hrani i da trenirwa towa e wikash iskash ryka 40 ama trqbwalo da byhtish a ti kakwo iskash mi nabuhaj si sintol da ti stane 40 kato se infektira da izrejat da ostane 20 .S trici majmuni nestawat .Ako stawashe lesno wsichki shtqhme da sme kato arnold.Wikash wseki kazwal ne na himiqta ami moje bi tiq kojto ti go kazwat sa opitali i ti go kazwat ot lichen opit .Himiqta e edno nishto wkarwa woda predotwratqwa wremenno katabolnite procesi prawi akne namalq spermatogenezata uwelichawa jenskiq hormon wsichko towa zaradi towa che wkarwa woda w muskula i toj izglejda golqm .Golqm no ne i krasiw nqma nishto po krasiwo ot hubaw swej suh muskul.Wikash nemoje da se naprawi masa moje razbira se i tq se prawi s hrana a ne sys himiq .Q si pomisli neznam za teb no az sym se rodil malko nad 3 kg sega sym malko nad 80 i wsichjkoto towa e stanalo s hrana a ne s himiq !!Eto ti primer za towa che masa se prawi s hrana werno 22 godini mi e otnelo no sym powishil tegloto si 20 i nqkolko pyti i towa bez himiq !!!!Pomisli si predi da posegnesh na symnitelni shishensa sys symnitelni sydyrvaniq sys symnitelni syweti i oshte po symnitelni shemi na priem !!!
31.05.04
22:47
Kulturista i Topolata.Pravi ste man.Neznam kakvo govorq i az.I az…. sam ne na himiqta do sega sam buhal samo kreatin i protein.Ujasno sgreshih s odeveshniq mi post.Prostete mi.