09.08.11
03:31
Искам да попитам добре лие да се пият азотен буустер и креатин заедно и как да ги пия.
Става въпрос за тези продукти fitneshrani.com/big-bang/ и http://www.fitneshra…ohydrate-500gr/ .
Чуда се дали като в бустера има креатин има смисъл да пия и монохидрата.
Мисля да пия креатина сутрин и а другото преди тренировка.
Ще се радвам ако някой тук които ги е пробвал тези добавки да изкаже мнение.
18 години съм 63кг тренирам ММА 3 пъти седмично и правя обща силова 2-4 пъти седмично в зависимост от време и така нататък.
:)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.08.11 07:06.
09.08.11
14:17
казано от yoan bachev на 09.08.11, 03:31:
Искам да попитам добре лие да се пият азотен буустер и креатин заедно и как да ги пия.
Става въпрос за тези продукти fitneshrani.com/big-bang/ и http://www.fitneshra…ohydrate-500gr/ .
Чуда се дали като в бустера има креатин има смисъл да пия и монохидрата.
Мисля да пия креатина сутрин и а другото преди тренировка.
Ще се радвам ако някой тук които ги е пробвал тези добавки да изкаже мнение.
18 години съм 63кг тренирам ММА 3 пъти седмично и правя обща силова 2-4 пъти седмично в зависимост от време и така нататък.
:)
Саймек, като не са написали съдържанието на креатин в продукта - ще се чудиш и още как. Може да съдържа общо 1 гр. креатин, а може и 5-10 гр.
Да се беше постарал да погледнеш темата за креатин, която даже е със статус “важна” и щеше да си отговориш на въпроса кога да го пиеш и как се приема.
Следващия момент - боен спорт и азотен бустер /тук се смях доста/. Няма да ти пиша защо и как, а ще те оставя сам да прочетеш. Ако те мързи да четеш, ще си вземеш продукта и ще го изпиташ на собствения си гъз.
Изобщо ми е много чудно, как новаците си избират добавките - по лъскавата опаковка, примамлива цена ли, по какво?
Не си посочил и какво целиш с този си избор, но по начина на комбиниране и, посочения спорт, като знам какви реклами праскат Саймек си мисля, че е сила и издръжливост и тайна надежда за малко маса. Изобщо си на много грешен път с този избор.