Оптимум Нутришън Бцаа+Креатин ?

07.08.11
01:23

Няк’ви мнения за продукта ? ОН са добра марка,но все пак винаги го има въпроса “действа ли” ? Като гледам цените на 2-те по отделно .. това не излиза ли що годе изгодно ?  Търсачката нищо не показа , за това разчитам на вас , съфорумници ! ^^

Ето и линк към продукта: fitneshrani.com/bcaa-creatine/

07.08.11
15:17

Не ми е ясно защо темата беше изместена в раздел ЧЗВ ? Извинявам се за спама , ама просто не виждам как това ще е често задаван въпрос като за продукта не намерих нищо в сайта ? Някой да ме светне ако може :)

HE

07.08.11
18:34

казано от Rasengan94 на 07.08.11, 15:17:

Не ми е ясно защо темата беше изместена в раздел ЧЗВ ? Извинявам се за спама , ама просто не виждам как това ще е често задаван въпрос като за продукта не намерих нищо в сайта ? Някой да ме светне ако може :)

Защото въпросите за креатин и BCAA са често задавани. Има статии по въпроса за ВСАА и креатин като отделни продукти, тема “За начина на приемане ....” и куп дискусии. Защо според теб Оптимум са изкарали комбиниран продукт, като този, ако двете добавки са несъвместими? Прочети етикета на продукта, какво е съотношението в доза, след това отваряш и прочиташ за креатин и ВСАА, какви са препоръчителните дози и смяташ дали на теб ти е изгодно и как ще употребяваш въпросната добавка. Всичко по-горе изброено от мен, не е сложно, а отнема време и не можеш да очакваш, че някой ще го направи вместо теб защото си пуснал тема. Темата е пратена тук, ако някой счете, че има достатъчно време и желание да ти отговаря, а това виждаме, че не се случва, защото съм ти изброил причините по-горе.

п.п. Скоро се рових в автофорум за смяна на перка с електромотор на радиатора за охлаждане. Имаше обяснения, но не намерих снимки или графики, а само обяснения. Не пуснах тема, а си свалих “Аутодата” от нета, инсталирах я, копирах си мненията, които ме интересуваха, защото в гаража, който ползвам няма нет, като преди това бях намерил нужната част по каталог и си свърших работа. Сега вместо да пускам “тъпа тема”, ще пусна тема със снимки от процеса, графики от “аутодата”-та, синтезирани обяснения и съм 99% сигурен, че темата няма да замине сред маловажните. Обясних ти горното, заради въпроса ти “ама защо”.

08.08.11
00:54

Ами , head_hunter , 1-во - благодаря за отговора и примера :) Темите и статийте за креатин и бцаа съм ги чел , ясно ми е че са съвместими - даже често срещам “абе ако ще взимаш бцаа вземи и креатин” или обратното като съвет .Пил съм ги и 2-те (само че по отделно). Идеята ми беше че въпроса ми е конкретно за този продукт . Етикета - ок - прочетен и препрочетен , обаче дали е така като на етикета ? Дали пък няма нещо друго освен това на етикета?  Дали пък просто не е .. как да го кажа ... “бъгав” продукт и да не бачка :D (малко смешно ама ги има и такива) Предполагам си срещал някой такива суплементи които би трябвало да вършат работа , а всъщност излизат боклук :) Като гледам и мненията ти за някои продукти често са един вид “според опаковката добре,ама опаковката не отговаря на съдържанието” или пък за повечкото реклама мненията...Абе в общи линий доста респектирам мненията ти и даже се радвам че точно ти отговори ^^ охх доста писах,ама колкото ми се отдава...надявам се си ме разбрал ! :)

Ще се радвам и за конкретния продукт ако имаш някакво мнение .

HE

08.08.11
20:37

Този продукт става, ако си купил допълнително ВСАА. Принципно са ти нужни около 20 гр. ВСАА, а само от това, ако ги набавяш - трябва да приемеш и 20 гр. креатин, което не е препоръчително. Сега знам, че ще кажеш “ама зареждащата доза за креатина е толкова” да, но това разбиране е остаряло и според мен не ефективно, а и не може постоянно да си на зареждаща доза. За същите пари си вземи отделно креатин и ВСАА, ако толкова си решил точно това да взимаш. За мен лично, не е изгодно да си вземеш само това. За още 20-тина лева можеш да си вземеш протеин и креатин - класическа комбинация и да не се чудиш, кое и как ;)

09.08.11
17:41

Благодаря ! :) Не се бях замислял че ако си набавя достатъчно бцаа от продукта тогава ще ми дойде в повечко креатина . Ясно ми е за зареждащата фаза и защо не трябва да съм продължително на нея,както казах по-горе - темите за креатин и бцаа - прочетени и препрочетени . Протеин съм си набавил , креатин ако ще вземам съм си набелязал пак на ОН , бцаа също имам 1-2 набелязани продукта и мисля да взема глутами сигурно Glutaform на Primaforce :) Но тоя стак ще се взима на есен и/или зима тъй като в тия жеги хвърлям много вода пък и съм малко рехаб..просто се налага да правя кардио,а целта ми е качване - не смъкване -.-
Както и да е , храненето също е ок - яйца сутрин,няколко пъти месо (и червено и бяло имам) ,риба,мляко и извара - това откъм протеини,за въглехидрати - ориз,картофи,овесени ядки и от време на време боб (не ми понася много) мазнините нещо ги пренебрегвам ..но ще вкарам маслини и няк’ви ядки ^^ извинявай че толкова те занимавам,спирам да спамя ! xD

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1