Може ли някой да ми разясни малко

Темата е заключена.

09.08.11
20:08

.  Значи футболис съм тренирам футбол от 6-7 години тренирам всеки ден тежа 60 кг висок 173 . зех си азотен бустер  fitneshrani.com/hot-blood-820gr/ и протеин Супер 7 целта ми е да кача малко поне мускулна маса хода тренирам вторник сряда меко тежести за бицеп и крака та тоя азотен бустер ше свърши л иработа и протеина и има ли някаф проблем да го зимам да не почне да ми пречи на тичането или на сърцето общо взето вреден ли е мерси предварително пичовее

Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.08.11 23:27.

GG

09.08.11
20:12

Като цяло с толкова много футбол по-добре взимай нещо което предпазва мускулите от разграждане като глутамин,Аминокисели BCAA разклонена верига,азотните бустери не са лоши даже аз ползвам същото,но по-скоро дава сила и разширява кръвоносните съдове и имаш доста издръжливост,иначе протеина е добре:)

09.08.11
20:20

Добре а от тия два продукта трябва ли да се прави някакаф цикъл в които да не се приемат например пиеш 1 месец 1 почиваш да не стане проблем с черния дроб ?

09.08.11
20:33

Пич, кви цикли? Кви черни дробове?
Глутамин и BCAA са аминокиселини. Напълно безопасни и безвредни добавки, състав на всички видове храни, напитки и т.н.
Те доста ще ти помогнат, предотвратявайки загубата на мускулна маса при тренировките.

Все пак, ако искаш нещо с цикъл ... сбъркал си форума :)

09.08.11
20:37

НЕ Глутамин и BCAA . А азотния бустер и протеина super 7

Мнението беше редактирано от Cvetelin Yakimov на 09.08.11 20:38.

трябваше много протеин, бца и амино да изпиеш, че да се хвърляш на азота... да не говорим, че на 60кг и такъв ръст това си е неоснователна покупка :)

09.08.11
23:00

Първо и аз ще кажа че не ти е нужен буустер.А като второ щом вече си го взел пии го само преди тренировка 40-50 мин.Отностно протеина - след тренировка и преди лягане според мен ще е най-добре.
На същото мнение съм отностно аминокиселините.

09.08.11
23:11

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 09.08.11 23:26.

GG

09.08.11
23:16

Препоръчвам ти да минеш на прах ето тези fitness1.bg/scivation-xtend-small/ 30 дози:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1