Сто и четирсет килограма съм, искам да ги смъкна на сто и да кача маса, но не знам как

Темата е заключена.
Прескочи до:
AD

08.08.11
07:30

Започвам го значи. Ще описвам предимно упражненията, резултатите и размерите, понеже ако започна и с храненето, много дълго ще отиде. Утре ми е тренировъчен ден, така че ще има включване тогава.

Темата беше редактирана от A D на 23.08.11 21:52.

MF

08.08.11
11:12

Ееее много нови дневници, много нещо! ;)  Хайде да ти е честит и на теб! :)
Без хранене значи? - Хммм колко удобноо :D :D :D
Поне зор в тренировките очаквам като компенсация. :)

П.п.: Обичам заглавието на темата.

пОздрави

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 08.08.11 11:15.

МЙ

08.08.11
19:03

Опа,хайде на дневниците,да ти е живо и здраво :D Пожелавам, тука само резултати да има :)

AD

09.08.11
19:12

Ето и днескашната тренировка. Ще спомена само тежестите на лег, щото другите ме е срам да ги кажа.

Гърди:
Лег:
12 х  80
10 х 100
4 х 125
23 х  60

Кофички: 3 х 10
Странично разтваряне с дъмбели: 3 х 12
Лицеви опори, класически: 3 х 10
Пулоувър: 3 х 15

Трицепс:
Френско разгъване 3х 10
Избутване кабел на скрипец 3 х 10

Коремни
Повдигане на краката изправени: 3 х 10
Коремни преси 3 х 10
Упражнение подобно на каране на водно колело 3 х 10
Странични усукване 3 х 10
Стойка на лакти и на пръстите на краката 3 х 1 минута (това е статично изометрично упражнение)

Бягане на пътека с бавно темпо: 20 минути, 3км
Сега си забърках 25 грама Whey протеин, и слагам да си сваря 4 яйца, едното ще изям с жълтъка, останалите само с белтъците, ще извадя и една бучка сирене и два домата от хладилника.

Miss Fight, Марияне, благодаря ви за позитивното отношение. Ще очаква препоръки, и даже да ми се поскарвате когато не правя нещата както трябва.

Време е за скарване! Яж яйцата цели :).
Як си на лежанката. 4х125 си е добро постижение. :)

AD

09.08.11
19:25

Ама с черупките ли? :) В момента доста съм се омазнил бате, ама след такава тренировка май си прав че няколко жълтъка в повече няма да ми дойдат зле. Иначе тези 4 х 125 са чисти, контролирани с опиране на лоста до гърди, аз други не признавам. Щото нали знаеш, има младежи които и те ги правят с толкова ама с трима приятели и риск за самоубииство. Доизпомпването с 60ка накрая го чуствам доста добре, зарекъл съм се като ги стигна 30 повторения, да започна с 65. Усещам че това много ми помага да качвам силата. Що се отнася до 4-ката на 125, аз бях извикнал един да ми помага, ама като ги направих 4 чисти и на петото като взех да се затруднявам и човека вместо леко да помогне, взе че хвана лоста и го издърпа на горе. Някои хора искат да помагат ама не са им ясни тренировъчните методи. Та реших да оставя лоста, щото така както ми помагаше този юнак, нямаше аз да тренирам за гърди, а по-скоро той щеше да се напомпи за трапец. Аз на колко хора от залата съм помагал и винаги просто слагаш пръстите под лоста, то си е и на психическа основа, човека като види че има някой да му помогне, и му идват сили сам да ги направи още 3 поне. Нищо, и чиста 4ка ме удовлетворява.

09.08.11
19:43

Тея 23х60 с цел претрениране на рамо ли ги правиш ?

AD

09.08.11
20:50

казано от Madboy на 09.08.11, 19:43:

Тея 23х60 с цел претрениране на рамо ли ги правиш ?

Не, за доизпомпване на гърди. Рамото до към 17-та даже не го и усещам. Но си прав че такъв риск съществува. Все пак правя рамото в отделен ден с крака, и засега не е имало пречки от тренировката за гърди.

МЙ

09.08.11
21:55

Здрава ти е тренировката,спор няма,казвам го искрено.Аз като ходих зимата малко на зала,проблема беше че нямаше кой да ми помага,за последните 2.А те са най важни за мен.Това ме подразни много и се отказах(1на от причините).Или точно когато някой иска да помага не знае как.От начало исках да помагам на другите ,те не искат :D и ме гледаха странно.Все едно искам да им духам (с извинение)И после като викна някой да ме пази ми се цупи.Може би залата в която бях попаднал хората бяха такива ,не знам.И реших че щом няма кой да ми помага да изцедя,кво правя там.То лицеви и кофи по добре.Ако направим някой път една тренировка ще се радвам.

09.08.11
23:59

Значи си мазен, и изхвърляш жълтъците ама вадиш бучка сирене...?

Модерация: Един препинателен знак е съвсем достатъчен и ясен, моля.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.11 11:41.

SP

10.08.11
00:00

Рико, точно пък ти чистиш целогодишно. Какво разправяте във всяка тема колко сте велики всички. Да не отваряте гей клуб !?

10.08.11
00:01

Целогодишно лятото... щом казваш. А ти като те гледам имаш доста смехотворна физика да казваш на Мартински, че е мазен, не го бях казвал досега ама това е истината :S Когато почнеш да дигаш по 150 тяга спокойно може да го критикуваш, *******.

Модерация: По-кротко с определенията, моля!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.11 11:42.

AD

10.08.11
01:05

Мариянски, с удоволствие но малко съм далече, батка. Но ще разменим координати и живот и здраве ще направим една тренировка, а може и повече, само трябва да съм в България. Иначе това което го казваш за помагането и отношението на хората в залите, съм напълно съгласен. Или попадаш на типове от рода “що искаш да ти помагам, аз не съм гей”, или пък такива дето имат желание,ама не те оставят да се доизцедиш, а вдигат щангата вместо теб завалиите. Даже съм се мислил да се заговоря с няколко човека и като ходя да тренирам да има все някой да ми помага, ама нали знаеш като се заговориш с някой, после теб те заговарят, и става загори манджа- почивките между серийте стават огромни. А някой път се случва да нямам много време, налага се да правя всичко в суперсерии, та гледам да не заговарям никой.
    Най-много обаче ме дразнят хората които се подпират на уреда който едновременно има и успоредка и лост за набирания в горната си част. И като ги питаш дали може да се редувате и те гледат все едно си им влязъл в къщата с без да се събуеш и без да почукаш. Изобщо в повечето случай като видя концентрация на повече от един  човек за повече от една минута из фитнеса, без да се оказва помощ на дадено упражнение да кажем, и после гледам на тези хора малко снизходително.
    Иначе теб има много да те гоня, дето има една дума- назад да бягаш, трудно ще те стигна с този релеф и пропорции дето си ги направил. Щото аз съм си непоправим ектоморф, а са ми и слаби ангелите така че си махам прости въглехидрати като гладен шестокласник.

Рико, прав си за яйцата и сиренето. То моята работа малко се получава като тези дето си поръчват пица със всичко и двойно кашкавал, и дитетична кола, щото са на диета. :) Ама да ти кажа днеска ги опатках 3 яйца заедно с жълтъците, барабар със 150г рибни филета, 75г кашкавал, още толкова краве сирене, и два големи домата да ми е сладко. И това беше само яденето за обяд малко след тренировката. Иначе сутринта изядох една цяла кофичка кисело мляко с около 50 грама бадеми, преди малко хапнах едно парче сладоледена торта с 300 грама ягодово прясно мляко и тепърва ми предстой вечеря.

Иначе хора, тука в моя пост можете да се карате колкото искате. Псувни, обиди, епитети, колкото по-шарено, толкова по-интересно. Включително и мен може да обиждате, само че повтарям само мен, без да споменавате роднини и близки, щото тогава превъртам. Стига разбира се модераторите да не решат че се прекалява де. Щото модераторие са собственици на този сайт и един вид ние ритаме на тяхната нива.

10.08.11
11:12

Правя тяга и клек през седмица, тъй като редувам 2 тренировки и просто така се пада.Пак говорите без да знаете, но давайте, продължавайте.

10.08.11
11:14

казано от SportFreak на 10.08.11, 11:09:

Ква смехотворна физика бе!?

И ти, и той, спокойно може да си основете клуб на гей клоуни !

Ако ми е цел, ще дръпна 150 и ще ме хванеш за хуя тогава

А щом искаш да те хващат и за малката бубка, подскачаш като някой пинчер, дето го е страх, че ще го изпапкат :D Ох цяла сутрин ви се хиля, баси кефа.

Мнението беше редактирано от Madboy на 10.08.11 11:17.

10.08.11
11:28

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.11 11:43.

10.08.11
11:39

казано от Rikoo на 10.08.11, 00:01:

Целогодишно лятото... щом казваш. А ти като те гледам имаш доста смехотворна физика да казваш на Мартински, че е мазен, не го бях казвал досега ама това е истината :S Когато почнеш да дигаш по 150 тяга спокойно може да го критикуваш, убитак.

Ква смехотворна физика бе!? Ти въобще виждал ли си ме, та говориш!? Кой е простака, дето е сложил снимка на друг за аватар ? Май не съм аз.  И Марто е мазен, да, и какво ? Може да съм 200 кила сланина, но това не пречи да кажа на някой 200 килограмов дебеляк, че е дебел. Ти постоянно критикуваш хората, ама си поредното лайно, нищо друго. Каква 150кг тяга те гони, бе гром... Мартинския прави всеки ден тяга и клек, нормално е да вдига повече. Клек тежък не съм правил от месец сигурно. Ако ми е цел, ще дръпна 150 и ще ме хванеш за хуя тогава, щото ти дори и с 300-те си килограма не можеш да дръпнеш 100, нали ?

Виш си аватара. ХАХаха. Посочи ми 5ма, който ги критиувам. Ти имаш бая хляб да изядеш докато дърпаш 150 кг..

Мнението беше редактирано от Riko на 10.08.11 11:41.

AD

10.08.11
15:16

Днес няма тренировка, щото е работен ден а и след вчерашната за гърди, почивката е заслужена. Можеше малко кардио вечерта, ама не ми се вярва, понеже после заспиването е трудно. Ще видим все пак.

AD

14.08.11
16:21

Значи имам един въпрос, който може да прозвучи леко тъпо. До сега никога не съм използвал ръкавици при тренировка, а като правя набирания и ми излизат мазоли. Това не ме е притеснявало, нито ме притеснява и сега тъй като са доста твърди и с години не са изчезвали, та там кожата ми е станала груба и безчуствена. Проблема е че при последните набирания ръцете ми се изплъзват и имам чуството че гърба ми има сили за още, а дланите се изплъзват от лоста.
    Та въпроса е дали е добра идея според вас да използвам тренировъчни ръкавици? Чел съм противоречиви мнения по въпроса, някои казват че помагат, а други че пречат тъй като увеличават площта която дланта трябва да обхване и по този начин отслабват хвата. Какво е вашето мнение?

Мнението беше редактирано от A D на 14.08.11 16:23.

Фитили :)

14.08.11
16:36

За мен няма смисъл.

14.08.11
16:39

За набиранията използвам 2 парчета плат.
С ръкавици съм пробвал, но поне за мен е неприятно като усещане - запаряват, а и не ми се получава добър хвата.
Е, то зависи и какви ръкавици, имаше тема по въпроса с изредени марки и модели и отзиви за тях.

AD

14.08.11
16:46

Благодаря за идеите, фитилите са си класически вариянт, а и ще мога да ги използвам при тягата, там засега решавам проблема със смесен хват. Платовете също са бърз, лесен, и доста практичен вариянт.

14.08.11
16:49

В зала , винаги съм била с ръкавици... за да не ми се плъзгат дланите ...неудобни ми бяха(за 10 кина , все пак) , но съм виждала разни младежи с парчета дунапрен?!?

14.08.11
17:40

Дунапрена е малко рискован. За скрипци става, ама за сериозни тежести ... получават се пързаляния.
За набиранията и за грифовете на щангите/лостовете - фитили. И ръкавиците стават, ама фитилите  са класа над тях ;]

AD

15.08.11
03:06

Днес цял ден ме мързеше и привечер най-после се наканих да отида, и каква изненада... имах сила като за световно:
Тренировка: от 18 до 19.30
Гръб:
Набирания:                                        10 х 10
Вертикално на скрипец за доубиване на мускула:    3 х 10
Хоризонтално на скрипец, едностранно:            3 х 10
Придърпване на лост към гърди:                    3 х  10
Мъртва тяга:                                        3 х  10   с  60, 80, 100 кг
Пулоувър:                                          3 х  15

Бицепс:
Едностранно сгъване с дъмбел                    3 х  10
Кабел на скрипец                                  3 х  10

Корем:
Същите упражнения като тези от деня с гърдите

Кардио не правих, бях вир-вода от интензивната тренировка и бързах да нахраня мускулите с протейн.
Хапване след тренировката в 20ч:
300мл прясно мляко с 25гр птотейн
Голяма салата с маруля, два домата, три яйца, маслини, шунка, и кашу.

Усещам как латисимусите растат. Набиранията са най-якото упражнение.

15.08.11
03:48

Използвай талк/креда, няма изплъзване с тва нещо ;)

МЙ

15.08.11
18:09

казано от A D на 14.08.11, 16:21:

Значи имам един въпрос, който може да прозвучи леко тъпо. До сега никога не съм използвал ръкавици при тренировка, а като правя набирания и ми излизат мазоли. Това не ме е притеснявало, нито ме притеснява и сега тъй като са доста твърди и с години не са изчезвали, та там кожата ми е станала груба и безчуствена. Проблема е че при последните набирания ръцете ми се изплъзват и имам чуството че гърба ми има сили за още, а дланите се изплъзват от лоста.
    Та въпроса е дали е добра идея според вас да използвам тренировъчни ръкавици? Чел съм противоречиви мнения по въпроса, някои казват че помагат, а други че пречат тъй като увеличават площта която дланта трябва да обхване и по този начин отслабват хвата. Какво е вашето мнение?

И аз не ползвам ръкавици по принцип, а имам 10 чифта.Най добрите ръкавици са от 2.50-работнически.Дланите са им излети от латекс,много са добри.Във всяка железария ги има :)

AD

18.08.11
00:01

Днеска мързела ме победи... до момента. Миналата тренировка си бях взел едни парцалчета за набирания, усетих добро сцепление и избумках 10 серии по 10 набирания. Добре ама изобщо не се сетих да погледна дланта. По едно време към края на тренировката гледам един огромен мазол се образувал точно под тези дето са ми в основата на пръстите, тоест навътре към дланта, даже кожата се обелила наполовина. Назландисвах се два дни, щото и без това бях на целодневни работни дни, и днеска от сутринта се назландисвам да ходя ама не...
Накрая отидох и си взех едни ръкавици от железарията, те пък се оказаха автомобилни с пръсти. Ама нищо, таз вечер ще ги нахлузя и ще ходя да къртя железата. Ама да видим дали ще се назландисам, че с тоз мързел днеска, хич не е сигурно. Иначе яденето днес е гола вода. Сутринта изядох един банан в просъница, една чаша портокалов сок, 300 гр прясно ягодово мляко и малко след това изпих едно кафе. Към обед хапнах няколко фалафела, краве сирене, два домата и петнайсетина маслини. Вече е 17 часа, а аз още не съм ял трето ядене, и нещо и апетита хич го няма. А се наливам с вода като водоноска.

AD

18.08.11
07:12

Все пак победих мързела:
Рамо:
Военна преса 4 х 10
Разтваряне с дъмбели 3 х 10
Повдигане на дъмбели напред 3 х 10
Разтваряне с дъмбели за задно рамо 3 х 10
Трапец с дъмбели 3 х 10
Корем:
Познатите упражнения които съм описал и в предишните тренировки.
Крака и кардио нямаше, разполагах с ограничено време от 45 минути и трябваше да
избирам между рамо и крака и избрах рамото.
Вечерта имахме изискана вечеря със съпругата ми:
Панирани каламари
Салата с марули краставици и домати
Топли хлебчета които топях в олио с подправки
Една бира  Стела Артоа
Фарфалети със сирене пармезан
Печена пилешка пържола приготвена с разтопен кашкавал, гъби и спанак, с гарнитура зелен фасул
Фетучини, тъй като съпругата ми не довърши порцията си и аз и помогнах
Десерт: Сладоледена торта с шоколадова основа и сметана
Какаов сладкиш залят с шоколад, който съпругата ми не довърши и аз и помогнах.
Как мислите, след такава вечеря дали ми е зле? :)

Мнението беше редактирано от A D на 18.08.11 07:14.

На вечерята трябваше вместо бира да има едно “Каберне” и всичко щеше да е perfe! :)

AD

18.08.11
15:07

Мислих си за това батка, но виното ме хваща много лесно, а трябваше да шофирам. :)

Мнението беше редактирано от A D на 18.08.11 15:08.

Ха-ха! Тогава може...въпреки, че и бирата е алкохол и не бива да се шофира след нея (grin) :P

AD

20.08.11
19:31

То и новото не е от най-умните, ама ще го оставя засега така, докато ми хрумне някоя крилата фраза.

AD

21.08.11
19:56

Преди търсех внимание и чужди мнения, сега се успокоявам че щом няма такива, значи правя нещата както трябва. После ще има тренировка за гърди, и ще докладвам след нея.

21.08.11
20:46

То върху какво да ти се нанесе критика ? Ти си написал 3 тренировки и то отгоре отгоре и си споменал няколко вечери или обобщено меню за деня. Липсва конкретика в този дневник :D

AD

21.08.11
21:11

Ами мързи ме да си пиша храненето за деня. А за тренировките, рядко ми остава време. Тези дни за 3 дни ще имам 3 тренировки. Там давам само килограмите на базовите упражнения, другите не са толкова важни, а и не ги понмня да ти кажа. Ама измислих една идея. Всеки ден в който нямам тренировка ще пиша по един виц или крилата фраза в дневника си. Аз ги знам много.

AD

21.08.11
21:13

Днеска ще има тренировка, ама айде от мен да мине, ще вкарам и един майтап. Това е от ученическите есета за влизане в профилирани гимназии след 7ми клас:
“Баба Илийца с последния си кътен зъб прегризала въжето”

AD

22.08.11
01:13

Днеска тренировката като миналия път за гърди и трицепс. С тази разлика че вместо 4 х 125 правих 8 х 110, и последната ми серия беше 24 х 60. Останалото беше същата боза. А да и накрая правих 20 мин кардио на еклептичната машина. След тренировка разбърках 300г прясно мляко с 25г протеин, сега в момента ям три бъркани яйца с кашкавал, и поръсени с червен пипер, след това ще изям четвърт диня.

AD

22.08.11
19:24

Ей, затрихте хубавия дневник на Мариян. Непрактичен бил, не било се пишело по темата, не знам си кво. Ми той дневника е за това, да си пише човек каквото си иска. Понякога стават интересни дискусии, по-интересни от това дали човек е изял два домата, три патладжана или половин паничка с ориз.
А дневникът се радваше на доста интерес, и то от смесена аудитория, нещо което рядко се забелязва в другите дневници. В знак на протест- днес няма да разказвам виц.

казано от A D на 22.08.11, 19:24:

Ей, затрихте хубавия дневник на Мариян. Непрактичен бил, не било се пишело по темата, не знам си кво. Ми той дневника е за това, да си пише човек каквото си иска. Понякога стават интересни дискусии, по-интересни от това дали човек е изял два домата, три патладжана или половин паничка с ориз.
А дневникът се радваше на доста интерес, и то от смесена аудитория, нещо което рядко се забелязва в другите дневници. В знак на протест- днес няма да разказвам виц.

Totally agreed !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1