качвам повече мазни отколкото мускули

05.06.05
21:54

Здравеите,
от 5 месеца тренирам.  В началото бях 61 кг. сега съм 70. Като почнах ми се брояха ребрата сега заедно с мускулите качих и доста мазнинки особено на корема и паласките. Дневно белтъчините са ми около 170 гр. а въглехидратите около 2000 ккал. Хляба и другите тестени работи и сладкишите съм ги спрял. Ям повечко пилешко, сирене, извара, кашкавал, овесени ядки. Тренирам трипъти седмично.
Как да спра с това какчване на мазнини?

05.06.05
21:58

Според мен нещо си пообъркал сметките... ? Не може с 2000калории да си...

Кажи си ръста поне.
Суплементи и т.н. взимал ли си?

05.06.05
22:08

ръста е 172 см. В началото калориите бяха повече сега от няколко седмици са толкова.

06.06.05
00:32

Споко , чувал съм че тия “Фат Бърнери” свалят такива мазнинки  :D

06.06.05
09:12

Сам си се усетил какво да направиш. Работи така 2-3 месеца и нещата ще се подредят. През това време чети и се образовай, така ще можеш да направиш по-ефективен хранителен режим за себе си.

Поздрави

06.06.05
10:18

трудно е да се намери баланса между приети и израсходвани калории.

06.06.05
10:21

[quote author=“silvesterjunior”]трудно е да се намери баланса между приети и израсходвани калории.

Ако нямаш възможност да правиш точни изчисления, постепенно можеш да добавяш или изключваш елементи от менюто в съответсвие с двуседмичен резултат (примерно). Това е пътят...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1