10.08.11
18:21
пичове,намерих подобна тема,ама от преди 4 5 год и за тва правя друга.
та на въпроса-да ми кажете,къде мога да намеря такива магазини?
казаха ми за ‘Спортен свят’,някъде до часовника се намирал, днес го търсех,но нещо не успях да го намеря
10.08.11
20:37
Може би са имали придвид един спортен магазин,който е малко по-надоло от кафе Бакарди и се пада някаде до хотел България.Вътре има спортни стоки и някъкви добавки.Не бих ти препоръчал да ходиш там тъй като продавачките имат мозък,колкото ютия и не биха ти убеснили нищо.Също така там няма нищо особено просто няколко вида гейнъри ,протеини ,аминокиселини и креатин ,но фирмите им са безизвестни.
Други магазини за хранителни добавки има на ул.Александровска ,където е новия Бродуей,там има пешеходна пътека минаваш в ляво (от страната на НХК) и точно в първата уличка ще видиш 1 магазин... поогледай се.
Друг магазин има до училище ГРЕ(езиковата) - улицата,където е кафе Мистик,само че тръгваш надоло от него и завиваш в първата уличка в дясно и ще видиш 1 кооперация и трябва да влезеш вътре ,в нещо като тунелче е ,ще го видиш магазина.
Също така има на ул.Странджа 36 - с една голяма стъклена ветрина точно до улицата някаде.
Друг магазин се сещам в комплекс Славейков до магазин Била - магазина е в Сан-Ситито.Отиваш от страната на китайското - тръгваш към улицата(надясно от китайското) и преди да я стигнеш има стълби надоло в Сан Ситито.Вътре ще намериш магазина.
Ако се сетя за други ще ти пиша.Съжалявам,ако не съм успял да обесня по-добре.
Успех!
П.П. Като цяло от всичките тези магазини,като цени мисля че най-добри са тези в Сан-Ситито.
10.08.11
21:37
търсих тоз магазин,защото ми казаха за някви немски аминокиселини.иначе мерси за инфото :) утре ще ги потърся магазините