07.08.11
05:00
Здравейте, в САЩ съм на бригада, работя само нощем, спя през деня. Тренирам през деня, привечер, спя достатъчно, лошото е, че е през деня. Работя за качване на маса. Въпроса ми е как да се храня и как да приемам суплементите, както нормално ако си спя нощем? Тоест примерно ставам в 6 следобед и яденето, което ми е веднага след ставане да е като закуска, ако ставам в 8 сутринта ? И така за целия ден, включително и яденето преди лягане, което се пада 9 сутринта... Същата работа и за добавките, които са за преди сън трябва да ги пия преди да легна сутринта в 9, въпреки, че някои се пият преди нощно лягане.. и незнам, объркан съм малко. Тегаво е с тези нощни , но няма лесно, ще се раздам на макс и ще успея ! Благодаря предварително за съвети, схванахте какво имам предвид надявам се :)
07.08.11
07:53
Като за начало прочети:
http://www.bb-team.org/articles/4054_trenirovki-i-hranene-pri-raboteshti-noshtna-smyana#axzz1UJYQjOrX
11.08.11
17:01
Мерси, темата е полезна ! А кога да приемам конкретно ZMA и стимулант на хормона на растежа (аргинин-орнитин-лизин) ? Пише преди bedtime, ама като bedtime е сутринта :D