Покачване и сваляне едновременно

17.07.11
12:56

Здравейте! Значи аз съм на 16г. и тренирам бокс. Искам да ви попитам, дали става например 1 час преди фитнес тренировка да приемам L-Carnitine и след тренировка Протеин? Същото мога ли да го правя и при тренировката по бокс? Целта ми е да понижа подкожната мазнина и да кача маса. От тук от там чувам, че двете неща не ставали едноврменно, НО преди седмица посетих магазина на Димитър Димитров и малко си поприказвахме и той ми каза, че свалянето на мазнините ставало заедно с покачването. За това избрах Карнитин - дава енергия, топи повече мастна тъкан, а Протеина .. за него се знае възстановяване и покачване.. той е основното на всеки занимаващ се със фитнес. А също - да вземам ли аминокиселини? .. Страшно много се нуждая от мнението ви! :( Благодаря предварително :)

Протеин+аминота+л-карнитин е супер комбо.Тренираш бокс тъй,че бързо ще стопиш мазнините.А щом ходиш и на фитнес нямаш проблеми.И не забравяй храненето,защото каквото и да пиеш,който и каквото да ти казва не се ли храниш както трябва няма да се получат нещата.

17.07.11
13:21

Пари на вятъра...Виж си първо храната,после мисли за добавките.За карнитина-пий по 4-6 грама и пак не е сигурно че ще усетиш някакъв ефект.За амините и протеина пък още по-малко,те са си задължителни за възстановяването,но за реален ефект забрави.Извод:сваляй само с диета +протеин и аминокиселини ако искаш и като не можеш повече-добави някакъв бърнър.

TN

17.07.11
13:56

Първо хранителният режим,после останалото..

11.08.11
16:53

Както каза колегата отгоре, храната е най-важна. Сваляш наситените мастни киселини до минимум и ограничаваш всякакъв вид джънк и ще стане номера.

HE

11.08.11
19:18

Никакъв шанс за двете едновременно!
Защо според теб хората имат основен период и период на изчистване?

11.08.11
19:49

Това звучи като - да падаш нагоре :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.08.11 19:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1