Въпрос за коремната преса

12.08.11
00:41

Здравейте!
В една от предните ми теми бях попитал има ли евентуална опасност от “скриването” на коремната преса при евентуално покачване на маса. Като цяло не ми се изясни много този въпрос, но поне ми се изясни въпроса с кардиото :). Днес видях в една от по-новите теми пак относно корема една тренировъчна програма, която ми хареса изключително много - http://www.bodybuilding.com/fun/mario-lopez-abs-workout.html . Смятам още утре да я добавя към тренировъчната си програма. Така де проблемът ми е - искам да кача мускулна маса, но в други теми четох, че това безусловно се отразявало негативно на корема, защото там се омазнявало. Възможно ли е при положение, че се храня по специален хранителен режим за покачване на ММ и тренирам за бицепс, трицепс и другата част от тялото, едновременно с това да имам добре очертана коремна преса ако добавя към програмата си показаните 4 упражнения? Тоест да имам едно постоянно ниво на подкожни мазнини и едновременно с това да качвам ММ.

В момента съм 187 см и 58 кг. 8% подкожни мазнини - не искам да променям това ниво, защото мисля, че е перфектно при положение, че искам да ми се вижда коремната преса.

Темата беше редактирана от Insane M на 12.08.11 00:50.

12.08.11
07:35

казано от Insane M на 12.08.11, 00:41:

В момента съм 187 см и 58 кг.

При това положение, мисля че в момента ти се виждат ребрата, а не пресата :D
Хапвай спокойно.

Мнението беше редактирано от Margi на 12.08.11 07:36.

ГН

12.08.11
08:13

Нуждаеш се от поне...25 кг. В момента имаш дълбока преса, макар от малки мускулчета и нищо друго. Ако искаш това да се промени, забрави временно за преса, имаш 1-2 години докато отново се замислиш за нея. По-скоро 2.

12.08.11
12:09

Подкрепям Георги. Макар, че може да си имаш пресата такава , но много по трудно и за по дълъг период ще качиш нужните ти килограми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1