12.08.11
13:02
Добър ден,знам,че много се е изписало по темата,но мненията са много противоречиви навсякъде...Мисля да си зема крем и някакви хапчета,може ли да ме посъветвате какви да са те...Бяха ми казали,че фолиевата киселина помага,ходих и си зех някаква за 4 лв. 100 хапчета,(пие се по 1 на ден) но не усетих промяна...Може би 4 лв е малко в аптеката имаше и по-скъпи,като казах за какв ми е и това ми дадоха ( http://apteka.framar.bg/30061195/фолацид-табл-100-healthy ) Четох някъде за крем дева,за крем на Икаров и т.н...Надявам се да ми помогнете да избера правилните продукти,аз не се цепя по много,но просто от 3 години не съм спирал и то малко по малко и става грозно,заради цепенето не съм тренирал ръцете си от близо 1 година (при тренировка за ръце увеличавам обиколката с 2 см и се цепа)
12.08.11
13:08
Ти си луд брат заради някво цепене да не тренираш ръце,фолиевата киселина е хубаво да е приемаш венозно за да има ефект,че тази дето я пиеш просто не ти се усвоява от организма когато попадне в стомаха.Кремовете не са лоши,но трябва да почнеш преди това да се мажеш,а не след като са ти излезнали стрии за да може да направиш кожата гъвкава и еластична за да не се цепи както в твоя случай иначе кремовете не са лош вариант :)