тълкуване на евнухоидна форма?

12.08.11
13:56

бях при докторката ми заради една травма на коляно и ми вика “мн си се стопил в лицето”, аз и казвам, че трябва да сваля още 8-9кг за да натоварвам по-малко коляното, тя “е ти си в перфектна форма, ако гледаме бми-то 1,90 - 89кг”  при, което аз й посочвам корема си (101 см) и отговаря или поне това чух ” ти имаш евнухоидна форма на няпълняване”  мнобо бързах и нямах време да я питам какво значи , ама ми е любопитно какво е имала впредвид?

Темата беше редактирана от CoolAsIce на 12.08.11 13:57.

12.08.11
16:29

При синдрома на Клайнфелтер се забелязват евнухоидни пропорции на тялото!Разгледай изображенията...
http://pda.coolreferat.com/Синдром_Клайнфельтера_часть=2

Мнението беше редактирано от Jikata на 12.08.11 16:30.

12.08.11
16:30

Много естрогени, малко тестостерон. Така както напълняват жените. Мисля ,че това е имала предвид.

12.08.11
19:29

да ходи да се гръмне значи :D вярно е че имам 8-10 излишни кг, ама то тва е от лакомия, навсякъде си имам нормално окосмяване и никакви мазнини около гърдите

Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 12.08.11 19:30.

12.08.11
22:50

казано от CoolAsIce на 12.08.11, 13:56:

при, което аз й посочвам корема си (101 см) и отговаря или поне това чух ” ти имаш евнухоидна форма на няпълняване”

Вероятно е имала напредвид точно тая специфична форма на напълняване  при някои мъже.Натрупване на мазнини по корема,задните части,ханша,евентуално по горната част на бедрата.А на други места може дори да си малко слаб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1