12.08.11
13:56
бях при докторката ми заради една травма на коляно и ми вика “мн си се стопил в лицето”, аз и казвам, че трябва да сваля още 8-9кг за да натоварвам по-малко коляното, тя “е ти си в перфектна форма, ако гледаме бми-то 1,90 - 89кг” при, което аз й посочвам корема си (101 см) и отговаря или поне това чух ” ти имаш евнухоидна форма на няпълняване” мнобо бързах и нямах време да я питам какво значи , ама ми е любопитно какво е имала впредвид?
Темата беше редактирана от CoolAsIce на 12.08.11 13:57.
При синдрома на Клайнфелтер се забелязват евнухоидни пропорции на тялото!Разгледай изображенията...
http://pda.coolreferat.com/Синдром_Клайнфельтера_часть=2
Мнението беше редактирано от Jikata на 12.08.11 16:30.
Много естрогени, малко тестостерон. Така както напълняват жените. Мисля ,че това е имала предвид.
да ходи да се гръмне значи :D вярно е че имам 8-10 излишни кг, ама то тва е от лакомия, навсякъде си имам нормално окосмяване и никакви мазнини около гърдите
Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 12.08.11 19:30.
при, което аз й посочвам корема си (101 см) и отговаря или поне това чух ” ти имаш евнухоидна форма на няпълняване”
Вероятно е имала напредвид точно тая специфична форма на напълняване при някои мъже.Натрупване на мазнини по корема,задните части,ханша,евентуално по горната част на бедрата.А на други места може дори да си малко слаб.