Моят първи дневник

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.07.11
19:40

16.07.11

8 ч  Кардио тренировка ( 30 мин колело + 30 мин кростренажор + коремни преси )
10:30 ч 2 с.л. овесени ядки + 200 мл прясно мляко + 1 белтък + 10 бадема
14:30 ч пил. филе ( беше някакво гадно от Пикадили )+ 1/2 краставица + 10 бадема ...... тези дни изобщо не ми остава време за въглехидрати + това навън е толкова горещо, че имам чувството, че ще повърна каквато и храна да ям
20 ч 100 гр. риба ( Сьомга ) + 1/2 краставица + 5 бадема + 10 ореха

Добавки - 1 таблетка аминокиселини

27.07.11
12:32

(wave)(wave)Здравейте отново.Бях малко на море, но вече отново съм на линия. 1 час си играх да напиша пропуснатите дни и най-накрая ми излезе ГРЕШКА.(nbad)Та.....1 седмица не тренирах, храната беше ОК.Чуствам се много добре, отпочинала. :)
27.07.11 Сряда
За днес менюто:

6:40 ч.  25 мин. колело + 30 мин. кростренажор + коремни преси
10 ч. 150 мл. прясно мляко + 1 с.л. овесени ядки + 2 белтъка + 1/2 домат + 10 бадема
11 ч. 5 бразилски ореха
12 ч. малко варен грах, моркови,царевица, фасул и лук ( някакъв микс на бондюел) + 100 гр. пилешко бон филе + 1/2 домат + 5 бразилски ореха
14:40 ч. Обща силова тренировка ( за загрявка )
17:30/18 ч. 40 гр. орехи + 170 гр. кисело мляко
19:20 ч. 5 бразилски ореха
20 ч. 100 гр. риба (Сьомга) + салата (д+к+лук) + 4 с.л. извара Олимпус

Какво мислите за тази извара?Пише, че има 5% мазнини и добавена сол, пък и беше доста вкусна, та ме съмнява малко..
А за прясното и киселото мляко реших, че ще е по добре да си ги взимам БИО 1.5% за прясното и 2% за киселото.По-добре да ям маслено мляко, отколкото обезмаслен прах (blush)

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 28.07.11 09:21.

28.07.11
15:24

ЧЕТВЪРТЪК 28.07.11

9 ч. 200 гр. кисело мляко + 2 с.л. овесени ядки + 20 гр. орехи
11 ч. диня (много)
14 ч. 100 гр. пилешко филе + домат + 3 с.л. извара + 20 гр. бразилски орехи
19 ч. 20 гр. кедрови ядки
20 ч.100 гр. риба (Сьомга) + 2 краставици + мнооооого малко леща + малко извара

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 28.07.11 21:05.

28.07.11
21:08

Май взех да си поразвалям нещата с храната покрай морето и ще се стягам (wait)
Опитвам се да я разделя на повече хранения, защото до сега се придържах към 3 основни, но нямам много идеи как да стане.Съвет?
На обяд ми идва много тежко белтъчини и въглехидрати и се чудих дали не мога да ги разделя? Главната ми цел е забързване на метаболизма, а доколкото разбрах и прочетох това се получава точно с по-чести хранения.

29.07.11
11:58

ПЕТЪК 29.07.11

6:40 ч. 25 мин. колело + 30 мин. кростренажор + коремни преси
9:40 ч. купа малини с къпини + 150 мл. прясно мляко + 2 с.л. овесени ядки + 2 белтъка
11:40 ч. 20 гр. бадеми
13:30 ч. 100 гр. риба (Сьомга) + 60 гр. (варена) леща + 1/2 домат + 1/2 краставица
15:30 ч. 20 гр. орехи
15:30 ч. обща силова тренировка ( за загрявка)
18:30 ч. 80 гр. пилешко шишче (от филе) + 1/2 домат + 1/2 краставица + 10 гр. кедрови ядки + 40 микс
20 ч. 1 малка шепа ядки ( микс - бадеми, лешници, кашу, бразилски орех)
22:30 ч. към 50 гр. ядки + малко извара

...пак прекалих с ядките (blush)(blush)(headbang)

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 29.07.11 22:41.

30.07.11
19:53

30.07.11

10 ч. 200 мл. прясно мляко + 2 с.л. овесени ядки + 2 белтъка
12:20 ч. 20 гр. ядки (микс)
14:20 ч. 80 гр. пилешко шишче + 100 (гр-варена) леща + 1/2 домат + 1/2 краставица
16:30 ч. купа малини
19:20 ч. 100 гр. риба тон + 1/2 домат + 1 краставица + 10 гр. кедрови ядки

01.08.11
15:34

31.07.11
8:20 ч. 25 мин. колело + 30 кростренажор + коремни преси
11 ч - 100 мл. прясно мляко + 3 ч. л. овесени ядки + 2 белтъка
13 ч - 15:30 ч - диня
16:30 ч - 20 гр орехи
18 ч - 10 гр. кедрови ядки + 100 пил. филе + 1/2 краставица + .......ядките

1.08.11
6:40 ч - 25 мин. колело + 30 кростренажор + коремни преси
9:30 ч - 2 белтъка + 200 гр. кисело мляко + 2 ч.л. овесени ядки
13 ч - към 200 гр. пиле на грил (бяло месо) + 1 краставица
3 ч - 2 праскови

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 01.08.11 15:35.

01.08.11
23:36

Я кажи - какво точно имаш впредвид под гладуване и по колко килограма седмично отслабваше и спортуваше ли?(това, което си писала за “миналото”си), че тук някои хора имаме нужда спешно да отслабваме :)

02.08.11
00:50

казано от Nicolette на 01.08.11, 15:34:

1.08.11
3 ч - 2 праскови

За рекламно лице на Мис Сомалия ли е този режим?

05.08.11
10:55

казано от Timon на 02.08.11, 00:50:

казано от Nicolette на 01.08.11, 15:34:

1.08.11
3 ч - 2 праскови

За рекламно лице на Мис Сомалия ли е този режим?

Ирония ли усещам?Денят не е довършен.

05.08.11
11:05

5/07/11
- - - - - - - - -

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 13.08.11 17:18.

05.08.11
15:56

И аз мисля, че храната е недостатъчна :)
Защо не пробваш да я вдигнеш малко?

Има ли конкретна причина последното ти хранене да е в 18ч. Имам предвид - рано ли си лягаш, или това е част от широкоразпространения мит за отслабването. Спокойно можеш да хапваш извара преди лягане - нискокалорична е, пък ще те снабди с бавноразграждащи се протеини, които ще ти хранят мускула цяла вечер. Няма аминокиселинния профил на яйцата или пилешкото месо, но е съвсем удачен вариант, още повече щом ти харесва. Защо не споделиш в какво се състоят “силовите тренировки”?

13.08.11
17:25

казано от Александър Кацарски на 07.08.11, 03:33:

Има ли конкретна причина последното ти хранене да е в 18ч. Имам предвид - рано ли си лягаш, или това е част от широкоразпространения мит за отслабването. Спокойно можеш да хапваш извара преди лягане - нискокалорична е, пък ще те снабди с бавноразграждащи се протеини, които ще ти хранят мускула цяла вечер. Няма аминокиселинния профил на яйцата или пилешкото месо, но е съвсем удачен вариант, още повече щом ти харесва. Защо не споделиш в какво се състоят “силовите тренировки”?

Попринцип последното хранене ми е към 18-19 ч, защото лягам около 10 ч.
Изварата на Olympus малко ме притеснява с тези данни, а другите просто не ми понасят.
За силовите тренировки още не мога да ги конкретизирам.Не знам имената на повечето уреди, а и на самите упражнения, но ще се опитам да започна да ги описвам вече.
Инъче по дневника - пак не можах да пиша доста време.От 1 седмица ‘’прекарвам летния грип’‘.Първоначално ходих на тренировки и спазвах режима, но за вчера и предния ден си беше непосилно да отида на трен, а за храна нямах никакъв апетит.

13/08/11

Днес пак не можех да тренирам, смятам да започна от понеделник, стига да съм добре вече :)
Храната :
8 ч - 400 мл. прясно мляко + 3 с.л. овесени ядки
10:30 ч - портокал
12 ч - 100 гр. кисело мляко + 10 гр. кашу
13:30 ч. - 100 гр. риба (Сьомга) + 1 филия хляб Вита с кълнове ( за която не съжалявам, но ме е яд, че се подлъгах от това което САМО пишеше на опаковката)
17 ч - 100 гр. кисело мляко + 1 малка бг ябълка :)
18:30 ч - 90 гр. пилешко филе + 100 гр. кисело мляко + 1/2 краставица + 10 гр. бадеми
19 ч - 100 гр. кисело мляко

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 13.08.11 19:10.

14.08.11
10:00

14/08/11
Добро утро :)))
Днес започнахме така :
9:30 ч - 5 плодови бисквити с овесени ядки Литъл Снак + 200 мл. прясно мляко + 1 банан
11:40 - 1 парче сирене Тертер + 50 мл. прясно мляко + 1 бг малка ябълка
15 ч -1 филия пълнозърнест хляб с ленено семе + 100 гр. риба рон
17:30 ч - 100 гр. кисело мляко..опитах ПРО БИОТИК на Бор Чвор и все едно ядох сметана
21:30 ч - 80 гр. Сьомга + 1 крекер + 1 парче сирене + 100 гр. кисело мляко + 1/2 краставица

p.s. - прилагам снимка на бисквитите, защото доста ме заинтригуваха :)
Съдържание : Плодове 70% - стафиди,смокини,праскови,пълнозърнесто пшеничено брашно,овесени ядки, овесени трици,канела,натриев бикарбонат,вода.
на 100 гр. :
белтъчини - 5,6%
мазнини - 4,8%
въглехидрати - 69,8%
неразтворими фибри - 16,1%

Мнението беше редактирано от JPFTQV на 14.08.11 21:33.

14.08.11
13:34

Че въглехидратите какво са? -захар, влияят на организма по същият начин като захарта.
Не си мисли, че си открила свеият Гра’ал. :)

14.08.11
20:19

казано от Miyu на 14.08.11, 13:34:

Че въглехидратите какво са? -захар, влияят на организма по същият начин като захарта.
Не си мисли, че си открила свеият Гра’ал. :)

Е сега се кажеш да ги спира, да почва да яде само вечер и яко сланини и ще я откажеш от живота :D Тея изказвания за въглехдиратите там в сектата :D Да поставяш под общ знаменател картофи и рафинирана захар е смешно
Иначе за....би тея бисквити, по-добре изяж 1 банан за закуска като ти е мерак.

Мнението беше редактирано от Madboy на 14.08.11 20:20.

14.08.11
21:30

Значи бисквитите са ОК.Ще спя спокойно.

Откъде да започна... Поредното адски заблудено момиче... Вашият вид все повече и повече набъбва в този форум, а това е плашещо... Какви са тези мании, че всяко едно зрънце ще те надуе? Ще станеш някаква тлъстта и т.н? Че един грам проста захар ще ти направи краката слонски бутове!? Виж си храната - не виждам достатъчно калории, достатъчно протеини, нямаш въглени, никакви мазнини!? Какъв е този стремеж за отслбаване като накрая всички сте скини-фет... Слаби И разплути... Защо няма повече момичета в този форум да ядат по килограм мазно месо на ден и да правят клекове със по 100 кила, за да ми стане готино като им чета дневниците...Вземайте се в ръце, дами... Тези “диети” тип ябълка сутринта, парче пилешко на обяд и 3 молитви преди сън да не умрем от глад през нощта няма да ви помогнат... Само ще ви навредят... Зареждай хладилника с меса, зеленчуци, масла, сметани, бекони и почвай да ядеш. Вземи си и едно рибено масло. Спирай всякаква захар и почвай да правиш многоставни упражнения - клек, тяга, военна преса, лежанка. Тогава ще имаш резултати. Много малко са мъжете, които харесват кльощави и разплути жени, да си знаеш. Такива, на които ребрата им се виждат, но паласките им висят до коленете. Поздрави и дано не съм бил много груб...

14.08.11
21:58

казано от GreyKnight на 14.08.11, 21:51:

Много малко са мъжете, които харесват кльощави и разплути жени, да си знаеш. Такива, на които ребрата им се виждат, но паласките им висят до коленете. Поздрави и дано не съм бил много груб...

А още по-малко са тези, харесващи жени, тип тежкоатлет. ;) Освен това тук, мисля, никой няма за цел да става разплут.

14.08.11
22:02

Евала, Грей!!
Стига вече с тия скини-фет изпълнения....мазнината си е мазнина...а вие се опитвате да я оформите в хубаво дупе и плочки..нема как да стане..натиснете малко на тия тежести...

казано от Margaritka на 14.08.11, 21:58:

Много малко са мъжете, които харесват кльощави и разплути жени, да си знаеш. Такива, на които ребрата им се виждат, но паласките им висят до коленете. Поздрави и дано не съм бил много груб...

А още по-малко са тези, харесващи жени, тип тежкоатлет. ;) Освен това тук, мисля, никой няма за цел да става разплут.

То целта е ясна, но по тази начин тя никога няма да я стигне. Поздрави.

14.08.11
22:11

Откъде да започна... Поредното адски заблудено момиче... Вашият вид все повече и повече набъбва в този форум, а това е плашещо... Какви са тези мании, че всяко едно зрънце ще те надуе? Ще станеш някаква тлъстта и т.н? Че един грам проста захар ще ти направи краката слонски бутове!? Виж си храната - не виждам достатъчно калории, достатъчно протеини, нямаш въглени, никакви мазнини!? Какъв е този стремеж за отслбаване като накрая всички сте скини-фет... Слаби И разплути... Защо няма повече момичета в този форум да ядат по килограм мазно месо на ден и да правят клекове със по 100 кила, за да ми стане готино като им чета дневниците...Вземайте се в ръце, дами... Тези “диети” тип ябълка сутринта, парче пилешко на обяд и 3 молитви преди сън да не умрем от глад през нощта няма да ви помогнат... Само ще ви навредят... Зареждай хладилника с меса, зеленчуци, масла, сметани, бекони и почвай да ядеш. Вземи си и едно рибено масло. Спирай всякаква захар и почвай да правиш многоставни упражнения - клек, тяга, военна преса, лежанка. Тогава ще имаш резултати. Много малко са мъжете, които харесват кльощави и разплути жени, да си знаеш. Такива, на които ребрата им се виждат, но паласките им висят до коленете. Поздрави и дано не съм бил много груб...

Не грубо, а глуповато.По писаното личи, че изобщо не си си направил труда да прочетеш най-важните неща, които съм описала за себе си, най-малкото за да ми даваш съвети да ям по ‘’ 1 кг мазно месо’’ и да правя ‘’клекове със по 100 кила’‘.
Благодаря ти за мнението, но смятам, че е прекалено неадекватно и ПРОСТАШКИ написано. :)

14.08.11
22:12

Не допускаш ли, че има и други успешни начини, освен твоя....?

14.08.11
22:14

А можеш ли да се досетиш защо е написано по този прост...или както ти каза ПРОСТАШКИ начин.... :)

Напълно съм съгласен, че има и други успешни начини. Просто нейния е правилен... А и ги гледам другите “мацки” по залите, които се хранят по същия начин на какво приличат. :)

Колкото до това дали съм компетентен или не - малко хора  знаят откъде съм тръгнал и къде съм сега. :)

MF

14.08.11
22:22

Има и друг момент - опитвали сме по мек начин да обясним на много момичета колко им е грешен подхода, а отговорът винаги е нещо като “разбирам, да, съгласна съм, благодаря ви....НОООО аз си знам организма, аз съм различна, аз знам, аз си ям това, аз не ям онова....но все пак благодаря”. ЗА КАКВО ИСКАТЕ СЪВЕТ като после не приемате мнение, твърде различно от вашето собствено? Да, може би GreyKnight е бил малко груб, но му е простено (според мен), защото това показва гняв, а гневът - загриженост, не само за Николет, а изобщо за женската част от света, за бъдещото и развитие (или деградация). И на мен ми е писнало във всяко женско списание да чета чудни диети с три плода на кръст на ден (може би затова чета “Мускули и фитнес”) . Понякога човек има нужда от силен ритник отзад, за да направи крачка напред. Така че не бързайте да се обиждате, а се замислете.

14.08.11
22:25

Още в началото съм написала, че много държа на мнението и критиките на всички от форума, но в твоите усещам някакъв гняв към ‘група жени’, в която веднага ме вписа.Не пиши повече, ако обичаш :)

Разбира се, че те причислявам, защото си от тази група. Както и да е, то бетонна стена е по-лесно да бутнеш... Маркирай ми мненията като спам и нека бъдат изтрити от модератор.

14.08.11
22:31

За кого говорите??? Да виждате някъде в дневника закуска от 1 ябълка или пък 3 плода?Може би с изключение на първите страници, но тях вече съм ги забравила,нито пък искам да си праря нов дневник за да ги крия от себе си или някого.Вероятно изглежда все едно не приемам критика, но далеч не е така.Приемам, когато се отнася за мен.Ако не, пишете на друго място, не в моя дневник.Когато няма какво да се каже по него, В НЕГО > по-добре не коментирайте.

14.08.11
22:34

казано от Miss Fight на 14.08.11, 22:22:

? Да, може би GreyKnight е бил малко груб, но му е простено (според мен), защото това показва гняв, а гневът - загриженост, не само за Николет, а изобщо за женската част от света, за бъдещото и развитие (или деградация).
.

Гневът е чувство, което може да бъде предизвикано от усещане за неудовлетвореност, дискомфорт или безсилие. В него няма градивност. И съм почти убедена, че Грей пет пари не дава за бъдещето на Николет, да не говорим за загриженост.
Съгласна съм с авторката, че тона му (в повечето случаи) е меко казано неуместен. Има далеч по-културни начини да изразиш мнение.

Бях загрижен точно за 5 минути. :) Както и да е... Ще помоля модератор да ми изтрие мненията.

14.08.11
22:52

Човек се засяга лесно в случаите, в които открива частичка от себе си в дадено твърдение...аз, бидейки тип “тежкоатлет” :D, не бих оспорила истинността в думите на GreyKnight…форумът е за фитнес, а не за литературно четене, така че не може да се очаква всички да притежаваме изисканост на изказа. Особено се съгласявам с частта за скини-фет визията и тренировките.
@Авторката, не се впрягай и самата ти не бъди груба; дадена ти е тема за размисъл, възползвай се. Колкото повече различни мнения получаваш, толкова по - добра отправна точка ще имаш.

Мнението беше редактирано от Инис на 14.08.11 22:54.

Моят изказ може да бъде и много изискан, стига да поискам...
Прав е бил Одисей, когато е казал, че не е обида да какжеш на глупака глупак, или на мъртвеца, че е мъртъв. Тук надушвам същата аналогия. Всеки дебел човек би се обидил, ако му беше казано, че е дебел, нали така? Защото му е удобно да бяга от реалността и от същината си. Аз като ти казвам, че си напът за скини-фен, а ти ми се обиждаш=или си или ще станеш такава. Както и да е, много думи се написаха. Самият факт, че хората от форума подкрепят мнението ми, трябва да ти говори, че може би съм малко прав.
П.С. Вече се свързах с модератор и го помолих да изтрие мненията ми. Дано се окаже, че греша, и не си скини-фет. А да, и се научете да се аргументирате, а не с най-лесната жалка защита “Как може да ми говориш така!?”

14.08.11
23:07

Айде и аз.. като е тръгнало :) Разликата между форумната среда и персоналния консултант е точно такава - във форума ще се сблъскаш с 10 различни мнения, не особено висока търпимост, нито интелигентен и внимателен изказ. А консултантът ще те изслуша, ще бъде внимателен, търпелив, толерантен и в крайна сметка ще ти покаже къде бъркаш, без да се чувстваш нападната. За съжаление тук не са се събрали консултанти, не се и очаква това. Ако успееш да намериш зрънцето полза в цялото джавкане, можеш да спечелиш. Или да потърсиш консултант :-) Поздрави!

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 14.08.11 23:09.

14.08.11
23:15

Здравей Николет,
Имам няколко въпроса към теб. Ще се радвам ако успееш да ми отговориш на всеки един от тях. Целта на въпросите не е да те компрометират, обидят или критикуват режима ти.
Нека започна:

За мен - ще се върна малко в миналото и сбито ще кажа, че свалих доста килограми (15-18) с глад.В последствие разбрах, че съм свалила главно мускули, а мазнините са си все още тук.

Свалила си около 15 килограма мускули с глад, а мазнините са си останали?
Малък коментар по-въпроса: Може би трябва да разгледам твоя случай като различен от случващото се в човешкото тяло, но общо взето последното е доста добър механизъм за оцеляване и във никакъв случай не би жертвало това което го движи( мускули) преди това което му дава енергия (подкожни мазнини).

Какво представлява тази “силова тренировка”?

Според мен проблема идва от тренировките, за храненето не съм компетентен..
Като цяло не съм компетентен...

Надявам се това да е достатъчно културно и да заслужи твоят отговор!
Благодаря!

п.с. Опитайте се да се представите, че на някой хора найстина им пука за режима или тренировките на другите. Ако вие не сте от тях и просто си пишете вашите истории и сте като кон с капаци не се отнася за всички. Нали за това е форума...авторите му не са го направили за да си пишат тренировките и да проповядват определен начин на трениране и хранене, или да печелят пари от реклами....всичко е в ВАША ПОМОЩ!

15.08.11
13:02

Лично според мен тренирай известно време без да мислиш за другите фактори ядене сън и тн. Влез в час с тренировките и после наслагвай нещата, да се учиш на 2-3 нови за теб неща най-много да те обърка. За сега научи тялото ти да свикне да тренира и да му харесва, след 2-3 месеца като опре и до хранене нещата се върни към тази страница на дневника.

15.08.11
14:15

казано от Miss Fight на 14.08.11, 22:22:

Има и друг момент - опитвали сме по мек начин да обясним на много момичета колко им е грешен подхода, а отговорът винаги е нещо като “разбирам, да, съгласна съм, благодаря ви....НОООО аз си знам организма, аз съм различна, аз знам, аз си ям това, аз не ям онова....но все пак благодаря”. ЗА КАКВО ИСКАТЕ СЪВЕТ като после не приемате мнение, твърде различно от вашето собствено? Да, може би GreyKnight е бил малко груб, но му е простено (според мен), защото това показва гняв, а гневът - загриженост, не само за Николет, а изобщо за женската част от света, за бъдещото и развитие (или деградация). И на мен ми е писнало във всяко женско списание да чета чудни диети с три плода на кръст на ден (може би затова чета “Мускули и фитнес”) . Понякога човек има нужда от силен ритник отзад, за да направи крачка напред. Така че не бързайте да се обиждате, а се замислете.

ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ ЗА ТОЗИ ПОСТ...

За силните ритници мога да говоря с часове и за срещите ми с момичета, които искат да започнат с тренировките, с храненето(защото 80% от женското съсловие НЕ се хранят и не отричайте!!!)...даже преди седмица приключи поредната ми битка(загубена) с една такава заблудена душа(за нея две филиi с домат и половин пилешка пържола са храна)...която върти по един час на колелото, бяга тръс един километър и казва”баси натоварването”...”оооо аз не искам мускули, само да нямам паласки”...оххххх...деба, кат те тупна...и се отказах...изморявам се и се нервя...няма смисъл и не си заслужава...в повечето случаи..!!

Та...рицарчето го разбирам...и не го обвнявам за постовете...моите са същите...дали съм простак, който ме познава, ще каже...Теди определено не е, защото имам удоволствието да го познавам...тук ще кажа, че с дамите трябва да сме умерени и вежливи, но пък някои си заслужават БАШ такова говорене...барем са се освестили и прогледнали...

И да Ви призная...за толкова години съм срещал няколко жени, които си махнаха капаците...тренират, хранят и живеят пълноценно...жени като Лимка, Венци Атилова, Инис, Вероника и малката Марина са такива, за които си залсужава да продължим борбата...

Идвайте на наша страна и да действаме...

p.s. f..k the skinny fat bi…es!!!

16.08.11
16:17

Не съм убедена, че кило мазно месо на ден е универсалната рецепта за здрав дух в здраво тяло, обаче ми харесва мнението на GreyKnight. Active Evil is better than Passive Good.
Няма нищо лошо в силовите тренировки - и на мен ми е интересно твоята каква е (щото и аз тепърва прохождам в тях - с огрооомен ентусиазъм :) )

Изобщо, и според мен е важно да се експериментира - някакси ако парченце пилешко, няколко бадема и ябълка на ден вършеха работа... щеше да е твърде лесно и скучно. Добре поне, че си се отказала от тоталния глад.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1