03.08.11
10:23
Решил съм да си визмам трибулус, поразгледах онлайн магазините и се спрях на това. Цената доста ми допадна, а и по другите сайтове е горе-долу същото. Обаче по принцип съм чувал, че трибулуса излиза доста скъпо, та поразгледах още малко и попаднах на това. Пак са 60 капсули, но цената е тройна. И се чудя на какво се дължи тази разлика в цените. Като го гледам тоя на биотеч има и 15 мг. цинк в него, а само цинка е по 20 лв. за 60 капсули. Та се чудя каква е уловката точно.Да не взема да се прецакм с уж за по-евтино? Някой ако е ползвал, да изкаже мнение става ли за нещо този на биотеч. И въобще ще съм благодарен, ако ме насочите от коя фирма да си взема трибулус.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.08.11 10:31.
03.08.11
10:45
Нормално е да има разлика. При първия продукт (по-евтиния) виж в съставките, че единственото, което получаваш е Трибулус и Сао Палмето.
При по-скъпия продукт получаваш патентовани формули съдържащи и кофеин, йохимбин и други екстри, които вероятно имат синергичен ефект :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.08.11 10:46.
03.08.11
14:43
Погледни и TESTOPLEX .
Второто не е чист трибулус. За това е по-скъпо. Лично ти препоръчвам да си купиш чист. Ценови диапазон от 20-35 лева. Ако можеш да споделиш и резултатите после ще е добре.
07.08.11
00:00
% разлика идва от %та стероидни сапонини,които има в едно хапче ,капсула или там както са решили да опаковат продъкта,както и разбира се от качество на суровината
БИх ти препоръчал този на Нау,въпреки че аз не съм особено доволен от него,китайски трубулус
Виж,този на Софарма ПРОИЗВЕДЕН ЗА САЩ е коренно различно нещо,и цената му разбира се е добра,но ...за триците и маймуните смятам се сещащ
Проблема при него е че се прави само на поръчкови партиди,няма го в БГ и човек трудно се докопва до него
11.08.11
03:47
Благодаря за съветите! Взех си трибулуса на Now и вече 4-ти ден го пия. Не съм правил изследвания на Т, но определено се усеща промяна в либидото, което като цяло ми говори, че действа. Като го изпия ще пиша какъв е бил ефекта и резултатите(целта е ММ разбира се).
11.08.11
18:18
казано от Dean Petrov на 07.08.11, 00:00:
% разлика идва от %та стероидни сапонини,които има в едно хапче ,капсула или там както са решили да опаковат продъкта,както и разбира се от качество на суровината
БИх ти препоръчал този на Нау,въпреки че аз не съм особено доволен от него,китайски трубулус
Виж,този на Софарма ПРОИЗВЕДЕН ЗА САЩ е коренно различно нещо,и цената му разбира се е добра,но ...за триците и маймуните смятам се сещащ
Проблема при него е че се прави само на поръчкови партиди,няма го в БГ и човек трудно се докопва до него
NOW използват суровината на софарма :)
11.08.11
19:13
казано от Sparrow-Hawk на 11.08.11, 03:47:
Благодаря за съветите! Взех си трибулуса на Now и вече 4-ти ден го пия. Не съм правил изследвания на Т, но определено се усеща промяна в либидото, което като цяло ми говори, че действа. Като го изпия ще пиша какъв е бил ефекта и резултатите(целта е ММ разбира се).
Уж не си тук от вчера, а такива надежди точно за трибулуса.
От трибулус, освен повишено либидо друго няма да видиш.
Не ми се впуска в излишни обяснения, но общо взето ще си разочарован.
Нали няма смисъл да обяснявам, че под 30 г. няма смисъл от употребата му?
казано от head_hunter на 11.08.11, 19:13:
казано от Sparrow-Hawk на 11.08.11, 03:47:
Уж не си тук от вчера, а такива надежди точно за трибулуса.
От трибулус, освен повишено либидо друго няма да видиш.
Не ми се впуска в излишни обяснения, но общо взето ще си разочарован.
Нали няма смисъл да обяснявам, че под 30 г. няма смисъл от употребата му?
Абе дори след 30 ползите от него са под въпрос, важно е плацебото.
11.08.11
22:01
казано от Valdis на 11.08.11, 19:47:
Абе дори след 30 ползите от него са под въпрос, важно е плацебото.
Всичко е в дозата, приема и ...... плацебото :D :D :D
Виж, че на четвъртия ден го е усетил - дали са му вин, вместо трибулус ;)
В интерес на истината, има 2 фактора които често се подценяват.
1. Най-често хората не са пробвали да карат на основен приоритет в ежедневието да се смажат от тренировки, а това е фактор. От гледната точка на нормалното трениране като странична разпускаща част от ежедневието 99% от добавките на пазара са не по-малко безполезни от трибестана.
2. Най-често хората не пият достатъчни дози - трибестана се пие в дози от 2 грама нагоре, идва някъде към блистер на ден, а кутията е 30 лева ... 130-40 кинта на месец за поне 4-5 месеца кой дава за трибестан? Никой..
За ползите преди и след 30, аз знам и за 19 годишни хора, които имаха полза дори и от повишеното либидо ... който си мисли, че като е на 19 е безсмъртен и вечно еректирал просто не е тренирал по два пъти и нагоре на ден. А за втората точка, след 2рия месец (!) на въпросните дози започва да се усеща доста приятно подобрение на съня (който иначе понякога не е много читав от много блъскане) и подобрен тонус (както и вече започваща да дразни ерекция, де :D). За животинска сила бих пробвал нещо друго, но като силно тонизиращ продукт при доста сериозни натоварвания трибестан работи. Просто са единици хората, които го пият както трябва (по-скоро - колкото трябва, и като време и като дози)...
12.08.11
10:47
казано от G33K на 11.08.11, 22:15:
В интерес на истината, има 2 фактора които често се подценяват.
2. Най-често хората не пият достатъчни дози - трибестана се пие в дози от 2 грама нагоре, идва някъде към блистер на ден, а кутията е 30 лева ... 130-40 кинта на месец за поне 4-5 месеца кой дава за трибестан? Никой..
Повече от 6 таблетки(1,5 гр) на ден няма много смисъл.
Ефекта се усеща ясно на втората седмица.След втория месец разликата е очевидна - и в тренирането, и във възстановяването, и в моментната форма.
За животинска сила бих пробвал нещо друго...
Иво, трибестан + “още нещо” може да съперничи на слаб стероиден цикъл :)
казано от Мак Сим на 12.08.11, 10:47:
Айде това да го квалифицираме като пълни ГЛУПОСТИ,едното няма нищо общо с другото!
п.с. към автора,трибулуса е ако има проблеми и наистина се пие в по-големи дози от предписаните, аз също не ти го препоръчвам за целите ти.
Мнението беше редактирано от Тони1 на 12.08.11 11:48.
12.08.11
12:01
казано от Тони1 на 12.08.11, 11:37:
Айде това да го квалифицираме като пълни ГЛУПОСТИ,едното няма нищо общо с другото!
Айде да не го квалифицираме, а? :)
За да го напиша, значи съм го пробвал върху мен и върху други...
12.08.11
12:16
Това сигурно е, защото няма един куп изследвания по въпроса :D
Не ми се водят, вече водени спорове на тази тема, като го “усещаш” така - пий си го ;)
12.08.11
12:23
казано от head_hunter на 12.08.11, 12:16:
Това сигурно е, защото няма един куп изследвания по въпроса :D
Не ми се водят, вече водени спорове на тази тема, като го “усещаш” така - пий си го ;)
Точно за трибулуса има много сериозно и продължително(30 годишно) изследване във ВМА.
Ако не знаеш какви са лекарите там и каква им е базата/опита/”материала” за изследвания поразпитай :)
казано от Мак Сим на 12.08.11, 12:01:
казано от Тони1 на 12.08.11, 11:37:
Айде да не го квалифицираме, а? :)
За да го напиша, значи съм го пробвал върху мен и върху други...
Това,че си пил трибестан с “нещо друго”,освен ако не с медикамент,изказвай се като започваш едно изречение?...та ако не е било със медикамент пък дори и с бета 2 агонисти или други не означава че има нещо общо специално с ААС,демек и да е имало ефект едното няма общо с другото.
За изследването разкажи ти 30 годишните резултати на момчето което е на 20 и иска да качва сила щом знаеш,все пак с Хънтара имаме и друга работа пред това да ходим във военна да питаме за трибестана:)
Мнението беше редактирано от Тони1 на 12.08.11 15:50.
Повече от 6 таблетки(1,5 гр) на ден няма много смисъл.
Ефекта се усеща ясно на втората седмица.След втория месец разликата е очевидна - и в тренирането, и във възстановяването, и в моментната форма.
Факт, просто уменията ми да събирам 250+250+250+.. явно не са много добри :D Иначе аз чак втората седмица не знам, ама от един месец летя и то не само “там” ...
Мнението беше редактирано от G33K на 12.08.11 22:06.
За под 30 години не знам, но за хора под 20-25 определено няма смисъл. Аз лично съм пробвал този на Now и до колкото помня пих повече от това което пиши, по същото време един приятел си беше зел същия и го пиеше посъщия начин. След 1 седмица той ми обясняваше как самолета се издигал от най-малкото а при мен всичко си беше абсолютно нормално сякаш нищо не взимам. Пробвах да взимам повече след това, ефекта беше същия, тоест Нулев, нито “там” нито никаде. В същото време той се кефише като луд, а е мой набор. Все пак мисля ,че не при всеки нещата действат така както се очаква.
15.08.11
09:26
казано от Тони1 на 12.08.11, 15:44:
Това,че си пил трибестан с “нещо друго”,освен ако не с медикамент,изказвай се като започваш едно изречение?...та ако не е било със медикамент пък дори и с бета 2 агонисти или други не означава че има нещо общо специално с ААС,демек и да е имало ефект едното няма общо с другото.
Не можах да ти разбера мисълта, но ще се опитам да ти го обясня :
трибестан на “софарма” + допълните НЕ-медикаментозни добавки дават ефект като от слаб стероиден цикъл.Цената обаче е несъпоставима, тоест за цикъла ще дадеш много по-малко пари.Вероятно от цикъла ще си много по-доволен, но ако се готвиш за състезания и там има допинг контрол избираш по-скъпото, па макар и с по-малък(не кой знае колко) ефект
казано от Тони1 на 12.08.11, 15:44:
За изследването разкажи ти 30 годишните резултати на момчето което е на 20 и иска да качва сила щом знаеш,все пак с Хънтара имаме и друга работа пред това да ходим във военна да питаме за трибестана:)
Накратко :
Изследването е обхващало хора между 20 и 50 години.
Установено е повишаване на нивото на тестостерона с 50-80% при всички изследвани.
Не са установени НИКАКВИ странични ефекти.
Явно си на ти с материята и за това не ми разбираш смисъла,първо не знам какво означава “слаб стероиден цикъл”,сети ме за един случай с едно момче,което ми обясняваше как комбинацията между креатин-глутамин-таурин се равнявала на стероиден цикъл........само да вметна че с външен източник на тестостерон,изследванията са показвали около 60nmol/l при референтни около 20 а при вас 80%,радвам се че във ВМА сте надминали милионно струващите,експериментите с гени в Израел
Мнението беше редактирано от Тони1 на 15.08.11 10:42.
15.08.11
10:56
казано от Тони1 на 15.08.11, 10:41:
първо не знам какво означава “слаб стероиден цикъл”
Модерация: Непозволено съдържание!
казано от Тони1 на 15.08.11, 10:41:
само да вметна че с външен източник на тестостерон,изследванията са показвали около 60nmol/l при референтни около 20 а при вас 80%,радвам се че във ВМА сте надминали милионно струващите,експериментите с гени в Израел
Е, къде виждаш ти противоречие?
Даваш пример с външен източник и 4-кратно повишени нива, аз ти казвам, че резултатите са били между 50% и 80% от сапонините на трибулуса...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.08.11 11:40.