Креатин на Weider в Бургас ?? Къде ??

RE

22.05.05
08:54

От досега прочетеното разбрах че на Уейдър креатина е един от най-добрите, но някои знае ли в Бургас каде мога да го намеря ??? Мерси предварително ! :D

02.06.05
23:00

И аз съм от Бургас и аз не знам каде има Уидър. Айде някои няма ли да каже дали знае каде се продава в Бс!

04.06.05
14:17

За съжаление в Бургас го нема никаде.Поверваите ми тарсил сам каде ли не из нащо село.такова животно нема.Ако искате може да пробвате на Оптимум или на Скитек креатина сащата цена сащия ефект 8)

05.06.05
18:03

Креатин на Weider има в Бургас.Аз лично сум си купувал от магазина до общинта , мисля че се казва “Спортен свят” . В момента незнам дали има , но по принцип там го продават.

06.06.05
10:59

Сериозно ли бе :shock:
Е връщам си думите назад явно и в Бургас има.Я кажи каде е точно тоя магазин че ме заинтригува :lol:

06.06.05
15:36

Еми значи магазина се намира до общината , пада се отляво на фонтана . До него има магазини за мобилни телефони и магазин на Levi’s.

06.06.05
15:37

На ъгъла до хотел “България” май има предвид.

06.06.05
18:20

До фитнес Джимбо ли как се казваше, където Владо Петров продава! Това е до х-л България! Има и един магазин май до общината ви беше. Там мисля че съм срещал Уидър, но за креатин не знам конкретно. И не знам защо го считате за най-добър?  :)
Има и други, далеч по-евтини и качествени фирми! Поздрави на Бургас!

06.06.05
18:36

ок 10x ще проверя в спортен свят. как няма да знаете каде е магазина-на александровска до магазина за gsm. не го баркайте с тоя на оптимум срещу Джъмбото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1