30.06.11
01:15
Имам няколко въпроса отностно комбинирането на 2 спорта.
Попринцип сега съм на 15г. и съм 62 килограма, тренирам от 3 месеца през тези 3 месеца не съм пил газирано, също така алкохол :D (доволно) ял съм сладко в малки количества, много малко сигурно 5 пъти дори и по-малко,мисля по-другата година докато стана към 70 макс. да се запиша и на някакъв спорт (по-точно) борба ще си имам ли възтановяването и дали ще имам по-добри резултати :D
по-точно искам нещо което да спортувам и да допринася също така и на вида ми..
дори и да няма такъв спорт.. бих искал да отговорите само на въпроса - ще имам ли възтановяването за да мога пак да си тренирам (пълноценно) и дали няма да намалеят резултатите от фитнеса, ако почна да тренирам нещо..
То пък и аз как го обясних :D ако некой разбере да сподели в темата.. thanks everyone
Темата беше редактирана от tonique на 30.06.11 01:20.
ДА, ще си се възстановяваш както трябва, познавам няколко такива човка, където тренират и други работи(самбо, джудо) освен фитнеса и са с много яки тела :P => се възстановяват :)
Ако се захванеш сериозно с борбата не мисля, че ще имаш достатъчно време за качествени тренировки в залата, а и изтощението от борбата ще си казва думата. Препоръчвам ти нещо по-неангажиращо, което да го имаш само за хоби, волейбол с приятели да речем. Поздрави!
Много ще спечелиш от борбата, но фитнеса го заеби.
Пък и отделно при подготовката си има доволно количество щанги, зависи от трениора де.
Моя 2пъти седмично щанги - лежанка, обръщане и клек. 10х10. Размазване е.
1 път кросче около 7-8 километра всеки път и останалото борба.
Разбира се, при мен беше доста по-малко, защото не съм в спортното училище, но другите по 2пъти на ден на тренировки.
Сега гледам колятото ме не боли и взе да се оправя и септемрви май се връщам към борбата.
15.08.11
14:12
Зависи къде ще тренираш,иначе в борбата се правят МНОГО силови тренировки...100% ще ти е в полза :)