Повече енергия вечер отколкото сутрин

cRossfit

15.08.11
14:55

Пускам тази тема,защото никой не ми отговори на питането,което бях направил в дневника си ,но както и да е.
Имам един въпрос:защо по време на втората ми тренировка ,която е вечерта се чувствам много по-свеж и имам много повече сили отколкото по време на сутрешната тренировка?
За пример ще дам тренировката от снощи,след 2-та км. крос направих 5 спринта по 80 м. без дори да вдигна пулс и се усещах ,че имам много сила и енергия в мен.Само при мен ли се получава така,или е даденост.Забравих да кажа,че от 3-и дни бягам като слушам музика,възможно ли е това да е причината.Ползвам само L-Karnitine преди тренировка и вечер преди лягане.

15.08.11
15:04

Защото до вечерта си ял вече няколко пъти, изпил си няколко литра вода и тялото ти е заредено :) А сутрин като станеш, ако тичаш на гладно няма как да имаш енергия,та дори и да ядеш все пак това е само едно хранене :)

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 15.08.11 15:04.

cRossfit

15.08.11
15:08

Благодаря за отговора!

15.08.11
15:13

казано от dorianyates Borisov на 15.08.11, 15:04:

Защото до вечерта си ял вече няколко пъти, изпил си няколко литра вода и тялото ти е заредено :) А сутрин като станеш, ако тичаш на гладно няма как да имаш енергия,та дори и да ядеш все пак това е само едно хранене :)

Всичко е до психика ! Една година съм ставал в дните ми за тренировка в 4:30 сутринта ,за да ям и да мога в 7 да съм в залата и съм правил тренировки каквито и в други части от деня.

15.08.11
15:14

Ако тренираш от доста време сутрин и си свикнал е така , но примерно откакто смених фитнеса и не тренирам в 18:00 а в 11:00, съм с почти 10 кила по-малко на упражнение :)

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 15.08.11 15:15.

cRossfit

15.08.11
15:21

Утре ще си купя гири,защото не ходя в зала.Мисля да си взема 2х5 кг.,може ли някой да ме ориентира какви упражнения мога да правя с тях и в кои дни кои групи мускули да се тренират.

MF

15.08.11
19:02

Да, сайтът.

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 15.08.11 19:03.

cRossfit

15.08.11
19:15

Благодаря и на теб!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1