12.08.11
10:06
Здравейте!
Искам да купя един от двата уреда за майка ми, която има изместване на някой и друг прешлен, може би херния(когато танцува 5 мин. и изтръпва крака). Кой от двата уреда би бил по-подходящ? Може би ще го ползва и здрав човек.
Благодаря! 8-)
12.08.11
10:12
Велоергометъра е по-добър вариант според мен,защото е по-интезивен отделно раздижва и горната част на тялото.
http://www.bb-team.org/articles/1534_krostrenazhor-eliptikal-modernoto-ime-na-kardio-trenirovkite#axzz1UnR7XpMg
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 12.08.11 10:13.
12.08.11
12:23
Мисля, че Gordon визираше крос-а, което мнение подкрепям и аз.
Благодаря за отговорите!
Добре, до какви пари мога да взема сносен велоергометър? И последно единия казва велоергометър, а другия кростренажор..
(whew)
Мнението беше редактирано от chaika на 15.08.11 11:20.
15.09.11
09:01
Пътека ;)
Здравейте , мисля да си купувам кардио уред . Тъй като не съм запознат много с тях бихте ли ме насочили кой според вас е по ефикасен - кростренажор или велоергометър и каква е разликата между тях ? А ако може и към някаква марка да ме насочите.
Реших да си взема велоергометър , хем че и е по малък , единстженно ме затруднява избора сега , гледам да е нещо до 300 лв , предлагайте марки. Кетлер хубави ли са , и мога ли да се купи такъв уред през интернет , в смисъл без да го изпровам като седна как стои , дали няма да ми е удобен и тем подобни ...
Мнението беше редактирано от Март0 на 22.09.11 03:37.
07.08.12
22:59
Здравейте!Чудя се какво да избера-велоергометър или кростренажор...През лятото бягам,но през зимата,освен тренировките ми по баскетбол ,които са през ден,нищо друго не правя (не ходя на фитнес)-та затова искам да си купя нещо...Целта ми е да свалям мазнини защото много лесно ги натрупвам. Ако може някой да ми каже кое ще ми е по-полезно ще съм му много благодарен ;)
Мнението беше редактирано от The Answer на 07.08.12 23:10.
08.08.12
11:14
Оп съжелявам че пиша в тази тема,но аз исках да направя нова тема с това заглавие ” Велоергометър или кростренажор ” и вместо нова тема е направило коментар тук ....