Проблем с увиснала кожа?

15.08.11
22:16

Здравейте от 2-3 години отслабнах рязко с диета и много бягане , свалих около 15 килограма за 1-2 месеца. Садирам се от тренировки , г/д добър хранителен режим и нещо не се получава... Трета година еми за тази пот и усилия няма го ефекта който изкам... защо така? Може ли това да е самата ми кожа..? Кажете някой начин ако знаете за по бързото и пребиране защото вече се отчайвам и от тренировките.
П.П - Питайте ако изкате каквото може да кажа да може по добре да ми дадете савет ако несте ме разбрали за нещо.

16.08.11
14:00

Еми.... така като те слушам в областта на корема не ти се открояват мусколите. Ако е така наи-вероятно става въпрос за подкожни мазмини, които е наистина трудно да стопиш без спецялен режим и тренировки. Ти явно не тренираш в фитнес зала ами си тренираш сам. В което няма лошо но за това което искаш ти трябва инструктор. Да ти каже как точно да се храниш и тренираш.
Обаче това което ми прави впечетление е  “Садирам се от тренировки,Трета година еми за тази пот и усилия,вече се отчайвам и от тренировките”. Намери начин спорта да ти носи удоволствие, кеф, разтоварване. karatekidmaster

16.08.11
15:01

Принципно при рязко сваляне на килограми е нормално кожата да увисне. Още повече тези резки сваляния в повечето случаи са не толкова на мазнина, колкото на мускули и така се полуава намалено общо тегло, но в действителност не толкова много свалена мазнина. Нормалният темп на изчистване съдейки по себе си и околните е по ок.3-4кг за първи месец и след това по 2-3кг на всеки следващ. При такова чистене рискът от увисване се намалява. както и да е, пусни 1 снимка за да се види положението. Принципно при увисване на кожата не може да се направи кой знае колко. С времето ще се посвие до някаква степен. Впрочем:
1.какви цели гониш?
2.Какви са били стартовите ти килограми и на колко спадна за тези 1-2 месеца?
3.През тези 3 години как си тренирал и кое не те задоволява?
4.Горе-долу как и с какво се храниш? Опиши един храноден.
5.На каква възраст си?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.08.11 15:02.

02.09.11
23:23

Ха, миии мажи се с кокосово масло :D:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1