Изкълчена китка

CL

16.08.11
17:49

Поради изкълчване на лявата китка спрях да тренирам,ходих на доктор и нямам нищо счупено или изместено и ми казаха че ще мине с времето,та въпроса ми е дали мога да си тренирам крака и корем за които не ми трябват ръцете докато се оправя?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.08.11 10:28.

Няма проблем щом китката не участва. :)

16.08.11
17:56

Погледни това клипче ;)
http://www.youtube.com/watch?v=CaLd-dXkVNo

CL

16.08.11
18:07

Много полезно видео,значи към краката и корема добавям и гърдите благодаря ви за бързия отговор :)

Ако питаш мен и гърдите ги махни. Тия хитринки, които ги показва Scooby са опаснички. Виж пек-дек може и да успееш да правиш, въпреки, че китката там пак се натоварва изометрично. Ако пък не хващаш ръкохватките ще е малко неудобно и отново в повишен риска от контузия.

Препоръчвам ти да не включваш гърдите в близките 7-10 дни. Ако до тогава китката не се е оправила, можеш да измислиш нещо, за да понатовариш гръдните си мускули.

CL

16.08.11
20:31

Добре,благодаря.:)

17.08.11
04:31

Я върви потърси мнение и на друг доктор,че мен за 3 случая ми казваха че няма изместено а то се виждаше с просто око . Последния път минах през 3-ма “реномирани” хирурзи на преглед само за да може последния да ми сложи гипсова шина и да ми вземе 10 лв.Има разни хора дето наместват такива изместени , но за съжаление доста от тях са самозванци :) като бях малак помня имаше един човек , дядо Пънчо се казваше ако не се лъжа , бащата като бивш футболист го познава и си беше доказан и наистина имаше умения и знания . Лека му пръст ! В цяла България беше познат - той и още няколко,но другия за който знам е във София и той също почина...та не останаха май много “такива” хора (на които може да се вярва) :) малко офтопик - на Скууби съветите никак не ми харесват !

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 17.08.11 04:33.

CL

17.08.11
17:23

И колко време я носи тая гипсова шина?

19.08.11
23:44

10 до 14 дена :)  но моя случай беше пукната метакарпална кост,за т’ва само шина и то за кратко време...въпроса е че ме е яд защото големите доктори не видяха шибаното изместване -.- ся кокалчето ми е вдлъбнато ! За китката подобна некомпетентна работа и ся ми прищраква зловещо на лежанката :D Може нищо сериозно да не е при теб и напразно да те плаша тука,ама я върви все пак да го видят ! ^^

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1