Дискомфорт при приемане на Scitec Big Bang

взех си въпросното нещо онзи ден и днес го опитах; понеже съдържа кофеин, а преди имам лош опит с кофеина - по някаква причина ми се завива свят от него, става ми лошо - предположих, че и това може така да си ме отрази и се оказах прав. освен това и другите обещани ефекти не се проявиха особено - нито силата се повиши повече, отколкото се повишава и само с креатин, нито се напомпах кой знае колко, нито имах някаква агресия или чудовищна концентрация. някой да има представа за възможни грешки, които може да се допуснат, за да не работи продукт от този вид? както и каква би могла да бъде причината на прилошаването от кофеин? благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.08.11 22:13.

Трудно ще е да ти отговорим при положение, че не си написал никаква информация за себе си (освен, че ти призляват от кофеин). Слабо действие на хранителните добавки обикновено се наблюдава при лош хранителен режим или тренировки.

За кофеина - явно си по чувствителен към него или предозираш.

GG

16.08.11
10:30

В Биг Банга е около 150-200 мг кофеин което се равнява на едно кафе еспресо,еспресото е 110 мг.Явно ти е дошъл в повече кофеина и затова не си усетил ефекта на другите съставки и това става като се предозира с кофеин.Аз пих един път монстер 100 с Хот Блууд,поради повече кофеин малко имах ефекта на замазването хаха,та сега не ги смесвам и даже повече усещам Blood-a

16.08.11
16:53

По някакви стари спомени съдя,че в едно кафе има около 60мг кофеин.

Мнението беше редактирано от Deuce на 16.08.11 16:54.

ами колко неправилно да се храня - овес с мляко, пълнозърнест хляб, който сам си правя, месо, картофи, ориз, извара. около час преди трен изядох 100гр извара и после биг банг. не предозирам кофеина, понеже и преди, когато го употребявах не съм пил повече от една чаша на ден, и винаги ми се замайваше след около час; интересно, че преди няколко години, когато започнах да пия кафе нямаше такива последици, появиха се по късно, обаче ако реша да ида за това на лекар ще ме вземат за луд. дали има някакъв начин да неутрализирам ефекта на кофеина? ако пия по малко от 6 капсули, колкото е дозата, дали ще е достатъчен ефекта на креатина?

16.08.11
19:00

Абе ти ненормален ли си щом като знаеш,че не се чувстваш добре от кофеин,да си взимаш продукт,съдържащ точно него?

Явно си прекалено чувствителен, а защо е станало така - не знам.

За съжаление дори и в официалния сайт на продукта не е отбелязано количеството на кофеин, което се съдържа в продукта. Просто пише, че има такъв.

Пише също така:

BIG BANG! provides a 6000 mg matrix of various creatines.

което е 6гр. креатин. Ако намалиш дозата, която взимаш и ефекта от креатина ще отслабне доста, тъй като дозата така или иначе не е прекалено голяма. Но пък и зависи каква точно е матрицата и колко е грамажа на всеки един вид креатин.

Общо взето...или подари/продай продукта на някой приятел, или пробвай да намалиш дозата да видиш дали ще ти е по-добре.

А взимал ли си някакви азотни бустери преди това? Често се случва първите една-две дози от бустера да предизвикат точно такива симптоми. Намали дозата на половина и виж как ще се чувстваш няколко дни, след което, ако ти понася можеш да я увеличиш.

16.05.13
23:12

днес пробвах първата си доза от продукта (Биг Бенг)но не усетих никакъв ефект даже се чувствах доста отпаднал .дали трябва да минат поне 3-4 дози докато почна да го усещам или да считам че просто на мен не ми действа .Примерно xplode 2.0 го усещам 10-15мин след като съм го пил.Доста замаян бях и ме цепеше главата малко в началото а ефект като от есклоуд никакъв. да намаля дозата ли да я увелича ли или да считам че не ми действа

...забравих да кажа че ходих на трен малко след като станах пих кафе мотах се 1-2 часа не съм закусвал направо пих бустера и отидох дали от това може да е отпадналоста и главоболието

Мнението беше редактирано от Alexandar Angelov на 16.05.13 23:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1