22.07.11
20:17
Искам да попитам, защо в схемата с размерите (http://www.sportsdirect.com/lonsdale-long-sleeve-t-shirt-mens-424030?colcode=42403003 до Size има едно въпросче, цък) на мъжките блузи, пише гръдна обиколка 36 о.0 . Не мога да си обясня .. как ще го облека това ?
22.07.11
20:22
36 инча? това са 91см.
аз съм си поръчвал на различни тениски, някои са малки, някои са големи. не знам дали аз не съм видял някой път като е пишело че е детски модел, но различните неща са с различен размер. успех с пазаруването :) ако ти остане нещо - има форум “Продавам”.
22.07.11
20:26
Ясно , благодаря :) Щото моята гръдна обиколка е 98,5 и искам точно такава чисто черна опита тениска с дълъг ръкав. Но точно сега по магазините ги няма ...
23.07.11
00:14
Цецо ти го е казал ;)
Общо взето за някои неща с мерките от там е на късмет.
Последно имам един Найк от там и малко тениски, като пример само: на някои L ми бяха точно по мен, а М имаше ми бяха голями /за различни фирми става въпрос/ :)
Е т’ва с тия Английските е пълен бай х*й прецаках се жестоко поръчах 5-6 тениски М-размер и нито 1 от тях не ми стана стоят ми като чували поръчвам М те ми носят ХХЛ ли какви бяха не знам добре, че ги пласирах на приятели които са с 20см по-високи и с по 30кг по-тежки от мен :D…
Не знам... там размерите им са други :). Успех !
общо взето размерите са верни и истински - нищо общо с китайските ХХL - и .. особенно за европейските производители.когато поръчвах за първи път много се колебаех М или L да поръчвам ... заради други дрехи, които съм купувал от европа, поръчах М и не сгреших - L щяха да са като чували сигурно. за обувките нямам познат, на които да не са му отговаряли номерата
От спорта дефакто размерите са реални ние сме свикнали на китайски размери. Помня че си поръчах 1 спортен панталон от там xl и освен мен можеше още 1 човек да влезе в него. При горните дрехи варират има фланелки S които са ми добре и стоят по тялото и на други марки Мки в които не влизам
23.07.11
21:56
казано от Стоян на 23.07.11, 20:39:
При горните дрехи варират има фланелки S които са ми добре и стоят по тялото и на други марки Мки в които не влизам
Горните дрехи имаш предвид показаната от мен тениска така ли ? Ако за нея говорим и казваш, че ти е стояла добре на тялото (като ти си доста по-широк от мен), май ще вляза в нея с комшията ?
Сега погледнах имам същата като посочената от теб размер М и ми стои горе-долу добре, трябва да имаш напредвид че е еластична позволява и малко по едър човек да влезе. Горните дрехи визирах блузи фланелки и т.н
Мнението беше редактирано от Stan на 23.07.11 22:27.
23.07.11
22:37
Да да сега се усетих какво имаше предвид .. Ами добре, каквото ме интересуваше го разбрах :) Благодаря
Внимавай с тези размери, защото аз си изпатих .. Поръчах 4 тениски в един и същ размер, а какво стана 2 са за двама като мен, другите 2 горе - долу биват ... Просто повече се ориентирай по инчовеете отколкото по буквите ;)
16.08.11
21:28
Взех си две тениски с дълъг ръкав и един потник :) Тениските са ми супер опити, потника ми е като чувал, ама си го нося нямам претенции :) Е другия път потника задължително ще е на същата фирма като и тениските :D
16.08.11
23:00
казано от dorianyates Borisov на 16.08.11, 21:28:
Взех си две тениски с дълъг ръкав и един потник :) Тениските са ми супер опити, потника ми е като чувал, ама си го нося нямам претенции :) Е другия път потника задължително ще е на същата фирма като и тениските :D
Я сподели какво напазарува?
17.08.11
12:08
Има ги такива тениски с дълъг ръкав в адидас, даже последно като бях ги бяха намалили на по 40-45 кинта не помня точно.