Pазмери - Sportsdirect

22.07.11
20:17

Искам да попитам, защо в схемата с размерите (http://www.sportsdirect.com/lonsdale-long-sleeve-t-shirt-mens-424030?colcode=42403003 до Size има едно въпросче, цък) на мъжките блузи, пише гръдна обиколка 36 о.0 . Не мога да си обясня .. как ще го облека това ?

36 инча? това са 91см.
аз съм си поръчвал на различни тениски, някои са малки, някои са големи. не знам дали аз не съм видял някой път като е пишело че е детски модел, но различните неща са с различен размер. успех с пазаруването :) ако ти остане нещо - има форум “Продавам”.

22.07.11
20:26

Ясно , благодаря :) Щото моята гръдна обиколка е 98,5 и искам точно такава чисто черна опита тениска с дълъг ръкав. Но точно сега по магазините ги няма ...

HE

23.07.11
00:14

Цецо ти го е казал ;)
Общо взето за някои неща с мерките от там е на късмет.
Последно имам един Найк от там и малко тениски, като пример само: на някои L ми бяха точно по мен, а М имаше ми бяха голями /за различни фирми става въпрос/ :)

23.07.11
02:04

Е т’ва с тия Английските е пълен бай х*й прецаках се жестоко поръчах 5-6 тениски М-размер и нито 1 от тях не ми стана стоят ми като чували поръчвам М те ми носят ХХЛ ли какви бяха не знам добре, че ги пласирах на приятели които са с 20см по-високи и с по 30кг по-тежки от мен :D…

Не знам... там размерите им са други :). Успех !

23.07.11
15:46

общо взето размерите са верни и истински - нищо общо с китайските ХХL - и .. особенно за европейските производители.когато поръчвах за първи път много се колебаех М или L да поръчвам ... заради други дрехи, които съм купувал от европа, поръчах М и не сгреших - L щяха да са като чували сигурно. за обувките нямам познат, на които да не са му отговаряли номерата

23.07.11
20:39

От спорта дефакто размерите са реални  ние сме свикнали на китайски размери. Помня че си поръчах 1 спортен панталон от там xl и освен мен можеше още 1 човек да влезе в него.  При горните дрехи варират има фланелки S които са ми добре и стоят по тялото и на други марки Мки в които не влизам

23.07.11
21:56

казано от Стоян на 23.07.11, 20:39:

При горните дрехи варират има фланелки S които са ми добре и стоят по тялото и на други марки Мки в които не влизам

Горните дрехи имаш предвид показаната от мен тениска така ли ? Ако за нея говорим и казваш, че ти е стояла добре на тялото (като ти си доста по-широк от мен), май ще вляза в нея с комшията ?

23.07.11
22:26

Сега погледнах имам същата като посочената от теб размер М и ми стои горе-долу добре, трябва да имаш напредвид че е еластична позволява и малко по едър човек да влезе. Горните дрехи визирах блузи фланелки и т.н

Мнението беше редактирано от Stan на 23.07.11 22:27.

23.07.11
22:37

Да да сега се усетих какво имаше предвид .. Ами добре, каквото ме интересуваше го разбрах :) Благодаря

12.08.11
09:54

Внимавай с тези размери, защото аз си изпатих .. Поръчах 4 тениски  в един и същ размер, а какво стана 2 са за двама като мен, другите 2 горе - долу биват ... Просто повече се ориентирай по инчовеете отколкото по буквите ;)

16.08.11
21:28

Взех си две тениски с дълъг ръкав и един потник :) Тениските са ми супер опити, потника ми е като чувал, ама си го нося нямам претенции :) Е другия път потника задължително ще е на същата фирма като и тениските :D

HE

16.08.11
23:00

казано от dorianyates Borisov на 16.08.11, 21:28:

Взех си две тениски с дълъг ръкав и един потник :) Тениските са ми супер опити, потника ми е като чувал, ама си го нося нямам претенции :) Е другия път потника задължително ще е на същата фирма като и тениските :D

Я сподели какво напазарува?

17.08.11
12:08

Има ги такива тениски с дълъг ръкав в адидас, даже последно като бях ги бяха намалили на по 40-45 кинта не помня точно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1