16.08.11
20:26
Здравейте на всички да пиша и малко и за мене завърнах се към фитнеса преди 2 седмици като имах пауза от 2 месеца преди това бях тренирал окол 5 месеца като бях стигнал от 63кг. до 72кг. след спирането паднах отново на 63-64кг. (там където работех храната беше шит и отслбнах много) сега тренирам от 2 седмици и съм дръпнал около 2 кг. искам да попитам мойта диета какво мислите за нея.
8ч00 - 100г овес със супена лъжица мед в него
4-5 белтъка
10ч00 плод(праскова,банан и др.)
12ч00 200 гр. пилшко с ориз или картофи(варени) понякога сменям пилето с риба или телешко и зелена салата
15ч00 мляко и банан (понякога кофичка мляко)
16ч00 тренировка преди (1хбанан) след шейк в блендер с банан и мляко
18ч30 200 гр.месео(пилешко,риба или телешко) зависи кое ми се яде и зелена салата( чушки,домати краставици,лък и сирене)
22ч00 кофичка мляко
за сега съм решил да не ползвам никакви добавки,понеже съм съвсем в началото.благодаря предварително за менияата
16.08.11
20:54
Така като гледам закуската е чук,обяда също,но тоя банан с това мляко след 3 часа по-добре хапни нещо с протеин повечко,че от млякото 200 мл е около 6 грама протеин,което не е нищо преди трен,чакаш 3 часа да вкараш бързи въглехидрати и с малко протеин,по-добре някакво подобно ядене или в допълнение ядки някакви.На всеки 3 часа трябва да вкарваш протеин с въглехидрати и горе долу да са равно количество примерно 40 грама протеин на 40 грама въглен,имаш две яденета преди и след с по 10 грама протеин и 60 грама въглен,все пак мускула се гради от протеин и му е нужен след трен,а не от бързи въглени,иначе е добре понеже ще запълниш изчерпаните гликогенови депа:).Вечерно време гледай протеин да вкараш само,че с тая кофичка има отделно наситени мазнини отделно въглехидрати :)
17.08.11
00:47
По-добре хапни месо,яйца в 15:00 и ги яж цели(яйцата) ; ) Във 22:00 сложи извара,тая кофичка е нищо и става само за закуска в комбинация с овесените ядки,а и кофичка мляко не е подходяща храна за преди лягане.Трябва ти нощен протеин - изварата.
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 17.08.11 00:48.
17.08.11
21:20
Какво промених до сега в 15ч ям около 100 гр. пилешко и 100 гр ориз, в 16 тренирам, след това чм нчкакъв плод и малко по късно или белтъци или незнам какво мислите за филиики хляб със риба тон отгоре,и вечер преди лягане кашкавалена извара горе долу е това