06.06.05
00:45
През месец ноември ще се проведе световното по трибой в САЩ. Незнам дали някой от тук ще замине за там и дали ще участва някой българин намиращ се в САЩ, но това е най-голямото състезание в годината и мисля че има какво да се коментира по въпроса. Лично на мен мие интересен руско-американския сблъсак :twisted: Опеделено т’ва ще е най-зрелищното състезание от както съществува трибоя. Домакините ще подготвят нещо невиждано, сигурен съм :wink:
http://www.powerlifting-ipf.com/pictures/logoipfworlds2005.jpg
според мен американците като цяло няма да имат голям шанс дори и пред родна публика срещу руско-украинската школа.всички техни рекорди и велики постижения са постигани единствено на родна територия , на местни шампионати.единствено ми се вижда по-интригуващо какво ще се получи в сблусука можду браян сайдърс и другите в тази категория:):):) поздрави за всички момчета от националния за доброто представяне на европейското
:)Брайън ще ги изкърти в тежка категория.Може би в кат. до 75 кг. Уейд Хупър ще позатрудни другите,но по-вероятно е да не може да се пребори за първото място.По-скоро според мен ще има битка за това,коя нация ще е след руснаците в общото класиране:)
Братушките напред! Много добри трибойци са и дано да видим и рекорди или доближаващи се опити на това състезание.
по-здрави
За съжаление,Емо,нищо няма да можем да видим,защото Щатите са на другия край на света,даже не се знае дали родната федерация ще благоволи да изпрати поне един от големите ни трибойци,за да участва в този грандиозен форум!А иначе със сигурност рекордите ще валят във повечето категории,в това можем да сме сигурни.
06.06.05
19:25
ЦАЦА ша имаш да зимаш :!: :!: :!: :twisted:
Тоя клоун Браян Саидера ще бъде размазан като комар от руската машина Бондаренко :!: :!: :!: Виждал съм как вдигат и двамата и мога да ти кажа че никой жив човек нее дърпал толкова леко 400кг :!: :!: :!: С приличен клек(430-440) и лег(около 300) ше прати дебелия американец в историята :D А има опасност и Украинеца Папазов да е много добре подготвен :twisted: И дебелака да замине на 3-та позиция :lol: Много ще се кефа :lol: :lol: :lol: :twisted:
joropower за съжаление миналата и тази година бяха черни за Украйнския отбор :( Именити пауърлифтери бяха хванати с допинг и си заминаха завинаги от спорта :? А именно Кучар и Шляхта. Доколкото разбирам почти е сигурно и за Рокочи и Фрейдун. Ако е така то Украина остава почти без световни шампиони.
Санде,ще има да взима батко ти Брайън:)Ще вземе световната титла в свръхтежка категория:)Когато видим имената им в заявките можем официялно да се обзаложим:)Ще направя лесни пари:)А сега сериозно,Бондаренко е страхотен спортист и наистина ще има титаничен сблъсък в Щатите,все пак да не забравяме обаче,че у дома и стените помагат и Сайдърс ще е до известна степен облагодетелстван и още преди състезанието ще е с едни гърди(:) или корем) напред пред руската машина.Наистина ще си заслужава шоуто да се види!
17.06.05
00:46
Цуре ти да имаш да вземаш,но Сайдерс е мях.Очаквайте изненади!