01.06.05
03:54
Кой е човека на снимката ? този без мустачките !
http://img.photobucket.com/albums/v258/CrimsonGolem/opt.jpg
01.06.05
07:03
Прилича на Дориян.
01.06.05
09:19
Дориян е да :) - малко по-различен отколкото сме свикнали да го гледаме !
Ха ... ако не знаех че е културист , никога не бих повярвал какво може да стане от това момче.
01.06.05
09:41
Майкмо мила !!! АТОва доказва тезата че с постоянство всичко се постига!!!!! просто не мога да повярвам това ДОриан ! :?
е за арнолд просто на 15 вече си мяза на кулурист ,промпт на колко години е на тази снимка дориан знаеш ли ?
01.06.05
12:38
[quote author=“JiVk0”]Майкмо мила !!! АТОва доказва тезата че с постоянство всичко се постига!!!!! просто не мога да повярвам това ДОриан ! :?
е за арнолд просто на 15 вече си мяза на кулурист ,промпт на колко години е на тази снимка дориан знаеш ли ?
Еми около 17-18 предполагам - нямам точно инфо за годините му !
02.06.05
12:45
Веднага обяснявам !
1-во - раздела е “OБЩИ”
2-ро - подобна тема не е пускана досега
3-то - мисля че е интересна за потребителите
4-то - не е в разрез с никакви правила на форума
а сега вие ми обяснете целта на вашия поуст в моята тема ....
Определено темата е интересна , и ми е чудно защо въобще няко исе чуди какъв е смисъла на темата .Като не се сеща , може да си замълчи.
Като не се сещам - питам. Ти ако няма да коментираш темата а ще спамиш може ти да не пишеш. :wink:
[quote author=“kaloiancho”]Може ли да ми обясните какъв е смисала да се пуска тази тема?
Присъединявам се към kaloiancho защото PROMPT е напускал серия безмислени теми
07.06.05
01:19
...Добре няма да пускам нови теми повече !
Както виждаш от известно време не пускам нищо....
,за дa не товаря такива като теб с глупави теми !
.... и как разбра ,коя тема е смислена и коя не.. кажи ,кьде видя серията !
Братле ако имаш нещо против - дай да се разберем като мъже с около 30kg си по-тежък ,може и да имаш шанс ! :)
Сега сеpиозно:
-Мисля ,че за повечето обикновени потребители темите ми са интересни - не видяx много подобни(негативни) отзиви, но май има няколко човeка , дето ги кефи eднообразието - да зема да се отрегистрирам ...,та да не ви развалям xармонията!
Ще си останат 3-4 човека и всеки ,ще цъка с език:
-ейй що няма нови теми ...
и ще чака на другия, за да има какво да чете !
Аз братле съм от инициативните - демек активен съм отвсякъде !
Правя това което искам и когато преценя че е нужно !
Мисля че казах това дето трябваше !
EDIT: Приемам твоя пост като СЕРИЯ безсмислен СПАМ в темата ми !
Темата е малко несериозна и е един вид спам! Сами виждате какви са мненията в темата до момента. Аз не виждам нищо интересно или полезно?
Това го преценяваме модераторите и екипа на сайта. :)
Радвам се че сте креативен човек - но проявете своята креативност в насока която ще е полезна за целия форум.
Темата засега няма да я заключвам и ще се радвам в нея да се дискутира нещо сериозно и интересно, вместо спам! В противен случай темата се заключва и трие.
Благодаря за вниманието!!
07.06.05
01:51
Целта на темата беше да покаже развитието на един велик bodybuilder !
Ако това е нищо :))
Но xайде - радвам се че вече почваме да се разбираме чудесно !
Считам темата за приключена!
07.06.05
02:14
Татуировките го издават. Това е Дориян...
[quote author=“kaloiancho”]Темата е малко несериозна и е един вид спам! Сами виждате какви са мненията в темата до момента. Аз не виждам нищо интересно или полезно?
Това го преценяваме модераторите и екипа на сайта. :)
Радвам се че сте креативен човек - но проявете своята креативност в насока която ще е полезна за целия форум.
Темата засега няма да я заключвам и ще се радвам в нея да се дискутира нещо сериозно и интересно, вместо спам! В противен случай темата се заключва и трие.
Благодаря за вниманието!!
Добре де.Сега аз имам един въпрос , и искам да ми отговорип на него.Тази тема в която пишем е пусната в раздела Общи теми - трябва ли самата тема да е относно бодибилдинг ?Аз лично не виждам нищо лошо в темичката и просто не знам какво толкова ви пречи тя.
Напълно съм съгласен!Темата е пусната в раздел “Общи” ,което значи,че няма точно определена насоченост.Тука има безброй теми ,които не са свързани с бодибилдинга.Аз не виждам нищо лошо в темата!
Иначе това е Дориан.Голямо развитие е имал в следващите 10 години. :D
Препоръчително е темите които се обсъждат във форума да са на фитнес тематика.
В момента се работи върху нови правила на форума. В момента няма правила забраняващи - да се пускат постове на каквато и да е тематика. Затова и се преценява на място за всяка тема (според случая).
Проблема с настоящата тема е че в нея повечето мнения са спам и аз не виждам нищо стойностно, а само разни безмислени спорове. Пък за последните постове няма какво да коментирам.
Ако някой има въпроси да пише ЛС на мен или някой друг от екипа.
Това е последният ми пост в тази тема - при следващ спам/офтопик - темата се заключва и полита в архива - Макар титуляра - ПРОМПТ да не е виновен за това ;)
Ще приема темата, като: “Не е важно от къде тръгваш, а къде ще стигнеш”
И по този повод случайно видях една снимка, на някакъв човек, който просто е МНОГО ГОЛЯМ! На това му викам аз СИЛА: 8)
http://www.posedown.de/meisterschaften/2003/2003-11_dorian-yates-grand-prix/pics/bodybuilder_Simon-Robinson.jpg
http://www.cnpltd.com/modules/userpages/images/userfiles/1417Simon_Robinson.jpg
Поздрави!
п.п. На фона на тази действителност много неща изглеждат смешни.
Силата на нервната система и психиката е много голяма и това ни е запазило живи и ни е направило най-силното животно на планетата. Просто поклон пред подобна воля и дух!
по-здрави
[quote author=“PROMPT”]...Добре няма да пускам нови теми повече !
Както виждаш от известно време не пускам нищо....
,за дa не товаря такива като теб с глупави теми !
.... и как разбра ,коя тема е смислена и коя не.. кажи ,кьде видя серията !
Братле ако имаш нещо против - дай да се разберем като мъже с около 30kg си по-тежък ,може и да имаш шанс ! :)
Сега сеpиозно:
-Мисля ,че за повечето обикновени потребители темите ми са интересни - не видяx много подобни(негативни) отзиви, но май има няколко човeка , дето ги кефи eднообразието - да зема да се отрегистрирам ...,та да не ви развалям xармонията!
Ще си останат 3-4 човека и всеки ,ще цъка с език:
-ейй що няма нови теми ...
и ще чака на другия, за да има какво да чете !
Аз братле съм от инициативните - демек активен съм отвсякъде !
Правя това което искам и когато преценя че е нужно !
Мисля че казах това дето трябваше !
EDIT: Приемам твоя пост като СЕРИЯ безсмислен СПАМ в темата ми !
Нов спам това можеше да го напишеш в ЛС нали и повярвай ми 30-те кила в + не ги броя за + имам много други + ове и още нещо не ми харесва тона ти към мен .Ясно !
10.06.05
10:17
Пиша в тази тема по молба на страничен наблюдател, който не е Prompt. Един вид: alert moderator.
Мога да представя и мнението.
Не искам да се карам с никого, но според мен дискусията е излишна. Не виждам съществн проблем в общи теми посетителите да си обменят снимки на известни културисти, респ. да се питат - кой е този културист и т.н.
Обсъждане на снимката на културист не е спам във форум за бодибилдинг, по скоро е точно към така класифицираните “забавни теми”
Също така и не виждам защо да стават излишни дискусии и проблеми, без дискусията дали да я има или да я няма темата да е отдавна умряла.
Предложих нещо за решение на проблема, може би проблемът е че съм го предложил аз.
Не всички обичат да колекционират и разменят снимки, това не значи, че в общи теми трябва да го няма...
Другото, коеот е, Prompt, съвсем не на място скачаш на самозащита.
Първо, по интернет не знам как я мислиш тая самозащита, а ако реално искаш да се биеш с някого, пиши му лс. Ние не организираме турнири със залагания.
Второ, виждаш, че с сравнително скорошното ти присъствие вече има потребители, които намират темите ти не на място.
Може би е добре и двете страни да си вземат поука.
Затварям темата, защото отива на разрастващ се конфликт.
Поздрави!