18.08.11
00:39
Колеги..наближава любимия ми сезон и започвам подготовката...някой правил ли е това упражнение?Сдобих се с хладилна чанта (която се захранва директно от запалката на колата и е таман за багажника..място има) и тъй като в общи линии от 07:00 до 15:00-16:00 няма да се прибирам в нас се чудя какво е най-удачно да си нося?Закуската ще ми е стабилна,но от там нататък трябва да успея да си събера поне 2-3 яденета (плана ми е към 11ч хапване,после 14:00 и после ще хапна като се прибера + вечеря и след вечеря..измежду това всичкото хапване ще има и 2 дози протеин) Тъй като супи и прочие манджи ще направят страхотна цапотия отзад докато се вживявам зад волана са крайно непрепоръчителни...Ориза и пилешкото са ясни,яйцата и месцето и те..може би сандвичи за 11ч,но до тук ми стигат идеите!Ако някой има някаква идея да допълни моите добре дошло!
18.08.11
11:11
Това, което си изброил, е напълно достатъчно. Можеш и супи и манджи - буркани. Също кисело мляко, сирене, кашкавал, извара, абе всичко, което държиш в хладилника вкъщи, можеш да носиш и в хладилна чанта, логично е.