16.08.11
15:07
Ако ги намачкам и омеся с извара възможно ли е да се получи нещо като блат за пица ?
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.08.11 15:08.
16.08.11
15:43
#1
Човече има един много бърз и лесен начин да разбереш - пробвай! Пък после сподели какво е станало.
Надявам се тези дни да се наканя и ще пробвам да видя какво ще стане.Стискайте палци! :Д
16.08.11
21:49
#5
При мен добавянето на мляко към овесените палачинки води до твърде лесно прегаряне.
Ако това се случи при теб, спокойно можеш да забъркаш сместа с яйце.
Ами ако в тавата,която ще пека получилия се ,,блат’’ сложа фолио или хартия за печене дали ще мога да предодвратя изгарянето ?
16.08.11
21:55
#7
Вероятно ще можеш, да. Истината е в пробата... :)
Тези сладки картофи,от къде ги намираш.Истинските такива са доста скъпи в БГ,а колко рядко се намират.
За ,,блата’’ ще ползвам 200гр.картофи,извара, едно яйца,10гр. овесени трици и 50мл.мляко. Ще трябва ли да добавя или махна нещо ,какво мислите?
Били споделил резултата и ако може някоя снимка,както ти казаха точната рецепта се намира,чрез опитване.