Извадено рамо

18.08.11
21:53

Здравейте, аз съм на 15 години, 73 килограма, 181 висок.Преди около 4-5 месеца си извадих рамото.Беше обездвижено, оправи се и започнах да спортувам.Ходех по лостове посещавах фитнеса.Скоро манията ме обвзе и се захванах по сериозно с фитнеса качих 2-3 килограма мускулна маса..
На морето си извадих рамото за 2ри път..питам се дали ще мога да тренирам някога вобще или да забрабя за фитнеса..препоръчайте някакви лекарства, добавки за стабилизиране....за операция попитах една медицинска сестра и ми каза че още организмът ми растял и чак в краен случай..много съм убъркан..изгарям от желание да тренирам..

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.08.11 07:40.

най-важното е как тренираш. добавките и лекарствата могат да имат само спомагателна функция.

19.08.11
17:52

Е тогава някой ще може ли да ми направи една безопасна програма, в която не се вклиу4ва толкова рамото!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1