19.08.11
10:01
колко време след фитнеса мога да се храня, аз по принцип ям някъде 1 час след фитнес, но не знам как е оптимално
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.08.11 10:05.
19.08.11
10:21
Зависи от целите ти,ако целта ти е отслабване,колкото се може по късно
Обратното,ако е качване най добре веднага
целта ми със сигурност не е отслабване, по скоро нещо средно между релеф и качване на маса
19.08.11
10:36
казано от А К на 19.08.11, 10:32:
целта ми със сигурност не е отслабване, по скоро нещо средно между релеф и качване на маса
От колко време тренираш?Ако е от сега, до някъде е възможно в началните етапи,инак,релеф и маса едновременно е малко невъзможно,но ти сам ще се убедиш
Щом е така,най добре след тренировка,веднага,бързоусвояем протеин+ въглехидрат,също бърз
19.08.11
10:40
Зависи от доста неща.
Зависи от типа, обема и интензивността на тренировката.
Зависи дали приемаш някакви добавки и ако да - какви.
Зависи от целите ти (това ‘нещо средно’ е най-неясната възможна цел).
Зависи от вида на храната, която ядеш в този момент.
Зависи от храненето ти за деня като цяло.
Зависи от особеностите на метаболизма ти.
Мога и още фактори да посоча, но... като цяло стрелям в тъмното.
Ето ти нещо полезно - Как да задаваме въпроси интелигентно?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.08.11 10:45.
аз тренирам от доста време и тренирам основно да се чувствам и изглеждам добре, не гоня някакви големи резултати, 182см/70кг , така че със сигурност и малко маса да кача няма да е излишно
иначе тренирам 2 пъти в седмицата, освен това веднъж ходя да играя футбол, добавки не приемам, за храната избягвам да ям - мазно, тестяно, сладко и вскякакви глупости, като пици, джобове и т.н.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.08.11 10:45.
19.08.11
10:47
При така дефинираните от теб условия, според мен е нормално да се храниш около 30-60 минути след тренировка.