Модерната в САЩ кото диета?

17.05.04
19:31

Какво ще кажете за нея? Чета много в бодибилдинг.ком и от днес я практикувам. По-нататък ще кажа резултатите, но засега си кажете мнението за нея.

18.05.04
22:04

Няма да е лошо да поясниш за какво става вапрос в тази диета:) даи някакъв линк или нещо от сорта.

ВН

21.05.04
00:57

Това е нисковъглехидратна диета. При нея въглехидратите се консумират по 0,8 - 1 грама за килограм телесно тегло спрямо вашия идеален индекс на телесната маса. В определени периоди напълно се изключват. Идеята е да се повиши способността на тялото за използване на кетоните, като се променят съществено метаболитните му вериги. Това отнема време! При някой хора това така и няма да се случи, при други ще се случи ала ефекта няма да е сравмним с този от балансираните диети, при трети това ще е решение на проблемите с наднорменото тегло, без това да влияе отрицателно на здравето им и дори напротив. Модата си е мода, Вие сте си Вие - експериментирайте без да давате жертви! :) Успех!
http://www.bodybuilding.com/fun/keto.htm - ето Ви малко мода, :) !

22.05.04
18:01

Dobre de Image ,ti nali vse pak podkrepqsh nisko vuglehidratnite dieti.Dosta se izgovori za tqh , no vse pak mi se struva che ima efekt zashtoto probvam taka da se kaje tvoita dieta (NVD) i sum dovolen!

22.05.04
18:09

abe da vi pitam…ne e li tova dietata, koiato kuci vapcarov be6e izpolzval i za malko ne pukna? Edva go spasiha 4ove4eca. Kakvo mislite e stanalo?

22.05.04
18:45

Не е диетата на Къци! Той ядеше само зеленчуци! Няма белтък, няма мазнина. Нищо чудно че е щял да пукне.

22.05.04
20:27

Xax ok mersi 4e mi kaza. Az ne bih probval samo zelen4uci.  :wink:

22.05.04
20:47

[quote author=“maxx_muscular”]Не е диетата на Къци! Той ядеше само зеленчуци! Няма белтък, няма мазнина. Нищо чудно че е щял да пукне.

:!:  :?:

Не съм и мислил , че има такива.

RE

27.05.04
19:58

НВД си е супер и за изчистване, и за качване на маса.
Само трябва да се следят калориите. Друг плюс е, че корема никога не ми се подува ( дори при големи количества храна ).
Казано с други думи това е най-ефикасната диета.

BA

27.05.04
20:27

Ready ами и аз съм на НВД, но и тази кето диета май не е за изхвърляне. Поне доколкото разбрах... НВД-то си е супер само кофтито, е че трябва да се отделя доста средства и време за ядене ;) защото ядеш по 7-8 пъти на ден(аз поне де). Иначе тя по принцип е за чистене на мазнини. Но може да става и за мускулна маса зависи какво и по колко приемаш...
maxx кето диетата става ли за чистене на мазнини или по принцип за изчистване? Значи на мен целта ми е изчистване на мазнините и запазване на чистата мускулна маса и мисля, че с НВД това го постигам за сега.

ВН

28.05.04
01:00

Да, подкрепям НВД - това, обаче не я прави съвършена! Някои хора просто немогат да се приспособят към нея, иначе казано драйфа им се от храна и апетита им пада опасно...

BA

28.05.04
23:36

Image значи на мен ми се отразява доста добре НВД. Защото имам невероятен апетит. Абе след всеки изминал ден ми се вдига апетита и имам  чувството, че ям по повече ;) Ям по 8 пъти на ден и си хапвам доволно... и имам напредък

PE

03.06.04
01:55

zdr,nvd e hubava,no samo kogato orelefiavate,keto dietata e dosta trudna i isto6titelna,ne viarvam da izdurjite mnogo.
sega da vi kaja po podrobno:polzvam i dvata vida dieti ot 3-4 godini(pro bodybuilder sum)vseki put predi sustezanie po4vam nvd okolo 2 meseca predi,orelefiavam se i okolo 10 dena predi 6outo spiuram vuglehidratite za okolo 4-5 dena ,tova e super isto6titelno,muskolite ti otslabvat i se smaliavat,ostanalite 4-5 dena do sustezanieto se kazva garbs up,koeto ozna4ava zapulvane na organizma s vuglehidrati,zapo4vame s prosti vuglehidrati i produljavame s slojni,tova mi e opita i ako iskate probvaite,no e mnogo trudna i isto6titelna!!!!
yspeh!!!

03.06.04
12:50

pepe priyatelyu a probval li si da zarejdash sus fustu4eno maslo i smetana? King Kamali e pravil takiva hvatki i kazva 4e bil otvoril i Bob Chicerilo na toya nomer. Az ne sum siguren 4e tova e absulytna istina no go 4etoh v edno spisanie i mi e lyubopitno dali si pravil takiva neshta i kakvo ti e mnenieto za tyah. Az znam 4e si sustezatel i si dosta nadulboko v materiyata samo sujelyavam 4e pishesh tolkova ryadko vuv foruma.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1