Стак за покачване на мускулна маса

18.08.11
12:07

Здравейте, много време се чудя вече какъв стак да си направя, затова реших да се посъветвам с вас.
Ето какво съм избрал за сега -
Scivation scivation whey
Scivation xtend
Universal creatine powder
Peak tribulus terrestris 60 caps.

Много се чудя дали да си взема вместо протеин,гейнър ?
Бях се спрял на това -
CL Green Bulge
CL White Blood
CL Blue Up Stim Free
Обаче като видях капсулите .. Това е едно от условията ми - продуктите да не са на капсули :) Ако някой се сети за по-добър стак да го напише , моля :) Бюджета ми е 160 лева макс.

Напълно уверен ли си, че имаш нуждата от трибулус или Blue Up?

GG

18.08.11
12:29

Значи както видях ти си на 13 години,ти ще взимаш повече неща отколкото аз някога съм взимал накуп през цялата ми фитнес кариера.Този трибулус за какво ти е не мога да разбера на тази възраст,няма смисъл от всичките тези неща точно на тази възраст,обаче като гледам си решил да ги взимаш xtenda е добър вариант чудесно си се спрял на него,протеина обаче пробвай Syntha,MyoFusion,Optimum Whey 100%,креатин по-добре да не е монохидрат,нещо кре-алкалин етил-естер,оротат нови формули понеже не задържат вода:)

SP

18.08.11
12:38

Стига бе :D Най-доброто е мляко до повръщане + яйца. Къде тръгна с тея стакове.

Отностно горния коментар - за първи креатин най-добър е монохидрата.

18.08.11
12:45

Първо колко време ти е стажа,че се пускаш към добавките.Добавката не е магическа отвара.Яденето играе най-голяма роля.Според мен си се храни и с времето ще стане ако не се храниш,няма смисъл от всичките тея добавки,които искаш да си купиш.Ще има ефект,но не е същият както с качествената храна.Ако наистина си на 13 не се лишавай хапвай си junk food,но гледай да се храниш правилно!Рано ти е за добавки според мен купи си само витамини.И се храни,почивай имай търпение и ще стане работата.
“Капката дълбае камъка,не със сила,а с постоянство”.

18.08.11
12:57

Тренирам от година и два-три месеца, напълно ясно ми е че нищо не може да замени правилната храна :) Добре, махам трибулуса ;)

18.08.11
13:20

Малък си, никакви стакове.Вземи си протеин и най-много едни аминокиселини, но и те не са наложителни.

МЙ

18.08.11
13:43

Аз те разбирам между другото.Знам че ти е мерак,съдя по себе си когато бях на 14.Само че се вслушай с съветите на хората,и не бързай.Защото 160-то е най малкия проблем че ще са в коша,в момента тялото ти бълва тестостерон,няма смисъл да го измъчваш като го стимулираш.До 25-годишна възраст ще го имаш в изобилие,без външен прием.Казвам ти това,защото аз не знаех на 14-се даже какво е протеин,но знаех какво е бионабол.И понеже чух съветите на по умни хора,се въздържах докато мой приятели вземаха в несвяст.Сега повечето от тях страдат,защото си играха с хормоните без нужните знания и средства.Така че тези стакове ще са в тоалетната със сигурност,а ти без тях ще си по добре.
Приеми го като съвет, не като упреци :)

18.08.11
14:34

казано от SportFreak на 18.08.11, 12:38:

Стига бе :D Най-доброто е мляко до повръщане + яйца. Къде тръгна с тея стакове.

Отностно горния коментар - за първи креатин най-добър е монохидрата.

Иммено. Тия форумли на креатина все ги хвалят, пък за нищо не стават, най-добър е монохидрата, и не само като за първи път ами и изобщо..

GG

18.08.11
16:00

Как разбра че за нищо не стават,да не си ги изпробвал всичките и от собствен опит горовиш или си пил само креатин монохидрат,но като цяло другите форми ги презираш.Това е се едно да си сравняваш новата С-ка със старата и да кажеш,че няма разлика.

18.08.11
17:13

Пробвал съм и кре-алкалин и етил-естер. Само дето си дадох парите. Монохидрата = евтин,качествен. Точка.

18.08.11
18:03

Аз пък от кре-алкалин и от хидрохлорид много доволен останах кво правим са :)

колкото до автора яж си яко можеш протеин или БЦАА да вземеш xtend-a е добър избор поне според мен само могат да ти помогнат.

Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 18.08.11 18:04.

TN

18.08.11
18:08

А като знаеш,че храната е най-важната,защо не започна,като описваш нея ? ;)

18.08.11
21:21

Хранителния режим ще е ВВД естествено ;)

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 18.08.11 21:22.

SP

18.08.11
21:27

Много ми е тъпо като някой каже “Знам, че храната е най-важна. Искам да кажа, че тя ми е супер и затова питам какъв зоб да си взема, защото съм отчаян. Казвам ви, миналата година ръката ми беше 25см, а тая е 27. Защо така, като махнах упражненията за крака и гръб и добавих по 2 за бицепс? Нещо странно става. Сигурно ми изостава ръката и се каня да почна програмата на Кътлър, защото иначе не виждам как ще постигна желания резултат.” Нещо подобно е и твоето питане :)

успех

19.08.11
21:27

Добре момчета, благодаря ви много :) Мисля да оставя само протеина, бцаа и ако вкарам едно глутаминче ще е добре ли ?

SP

19.08.11
22:33

Пичага, ако ти е толкова кеф да си вземеш някоя добавка, вземи си протеин и нищо друго, или пък едни аминокиселини.

19.08.11
22:34

Ми виж ми горния пост - протеин, бцаа и глутамин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1