20.08.11
19:00
Здравейте.Надявам се тази тема да има повече успех от другата която пуснах в раздел тренировъчни програми преди седмица.Имам нужда от съвет отностно какви хранителни добавки да използвам тази есен и зима.Набелязъл съм си няколко варианта,бих искал мнението на хора които са ги използвали да ми кажат дали са добри и подходящи.Висок съм 180 см,тежа 77кг стаж 1 година.
Тренировките ще са 3 пъти в седмицата,вероятно сплит с преобладаващи базови движения...
Това ще е хранителния режим,малки промени вероятно ще има,но общо взето това ще е.
07.00 - 100г овесени ядки в кофичка кисело мляко,4 яйца
10.30 - 50г фъстъци или други ядки,кофичка кисело мляко
13.30 - 200г пилешко или друго месо,100г ориз или 200-300г картофи,1-2 филии хляб
15.30 - кофичка кисело мляко
17.00-18.300 - тренировка
18.30 - 1-2 банана,1-2 лъжици мед
20.00 - 200г пиле или друго месо,100г ориз или 200-300г картофи,1-2 филии хляб
22.30 - 100г извара и 50г фъстъци или други ядки
Ето какво съм си набелязал:
Протеин:
Syntha 6 на BSN
100 whey gold standart на Optimum Nutrition
Амино разклонена верига:
Modern BCAA на USP labs
BCAA 1000 на Optimum Nutrition
Креатинова матрица:
Grean MAGnitude на Controlled labs
SizeOn Max Performance на Gaspari nutrition
Предтренировъчен бустер:
JACK3D на USP labs
На повечето места са 2 продуктите защото още се колебая.Освен тези неща вероятно и мултивитамини ще си взема.Бих искал мнението ви за продуктите които съм избрал,кой са по-добрия вариант от изброените и можеби нещо което препоръчвате от личен опит.Смятам,че с добра храна и подходящи хранителни добавки ще постигна желаниете резултати.Чакам мнения и идей. :)
20.08.11
19:20
Само Джакда не ми харесва :D Ама този стак колко $ ти излиза , бе пич :O
20.08.11
19:28
Няма да е много евтино...Но след като има финансии за добро хранене,че и остават какво лошо има да взема малко добавки.Иначе,преди време съм опитвал на 2 пъти бустер преди тренировка и доста добре ми се отрази,мисля,че 1диния път беше джака и за това него съм си набелязъл.Чакам още мнения.
20.08.11
19:40
ON GS,Modern BCAA,Size on ,White FLOOD аз лично така бих ги взел :)
Аз бих направил следният стак:
1-Синтия 6
2-Модерн Бцаа
3-Грийн магнитуд
4-Джакед
5-Мултивитамини+антиоксиданти
Казвам бих направил , не искам да започнат някакви критики , просто изразявам мнение ;)
П.с всичките добавки са на ниво от дадените от теб , няма да сбъркаш с никоя от тях според мен :)
20.08.11
19:53
Dominic,абсолютно същото си мисля и аз да направя,въпреки,че имах малко колебания защото наистина и другите продукти ми се струват на ниво !
Филипе,благодаряза идеята ! Ще попрочета сега за White Flood.Казвайте още. :)
Лично аз септември почвам следния стак : ON GS, Size On MP като тази доза ще я пия едновременно с Purple wraath ( тоест и двата продукта ще ги взема един вкус и с малко повече вода в шейкъра :)) витамини, рибено масло+ изчистено хранене и само 3 тренировки в седмицата... това от мен :)
20.08.11
20:27
Добре си ги набелязал продуктите,но purple wraatha просто ми се струва прекалено скъпо...Смятам,че Modern BCAA ще ми свърши също добра работа на 2 пъти по-малка цена.За сега ето какво смятам да избера:Syntha 6,Modern BCAA,Jack3d и все още се колебая между GreenMag и Size On MP.Кажете какво мислите за 2та продукта,кой е по-добрия вариант.А да и рибеното масло,хубаво ми напомни за него,иначе винаги си пия бирена мая,не знам дали има голям смисъл,но не е скъпа и си я взимам редовно.
20.08.11
21:01
Jack3d пил ли си до момента? Питам,за да знам да давам ли мнение...
20.08.11
21:18
Пил съм еднократно от приятели в залата колкото да го пробвам.Кажи какво мислиш за продукта.
20.08.11
21:20
Доста странични ефекти и аз както го използвам сутрин доста ми се замайваШЕ главата. Като цяло спрях да го използвам. Ако вземеш Size ON със Super Pump ще останеш доволен. В края на тренировката все едно не си тренирал (чувстваш се свеж) + няма треперене като от jack3d.
20.08.11
22:18
@gips: Не се бях замислял за този вариант.Можеби нямам достатъчно познания за интра продуктите.А и не се ли припокрива до някаква степен с креатиновата матрица и аминокиселините ? Ако можеш обясни ми с няколко изречения какво му е деиствието и с какво са по-добри от бустерите.
@entwickler: Ориентирах се към jack3d защото от познати,а и от форуми го хвалят като най-добрия продукт в категорията,ти си едва 2рия които има подобно оплакване(за треперенето и замайването).Би ли казал иначе как е напомпването и силата от jack3d освен наличието на лошите фактори при теб.
21.08.11
07:49
казано от gips на 20.08.11, 21:20:
защо вместо бустер не вмъкнеш интра продукт?
SizeON е интра-продукт.
@torres9Аз от jacked освен треперене и фокус не съм усетил сериозен ефект.
От super pump наистина изглеждаш по-голям в края на тренировката.
Мнението беше редактирано от entwickler на 21.08.11 07:51.
Джака - пил съм малко от него и подарих останалото на един френд. Съгласен съм с колегата горе, фокус - да защото е бъкано с кофеин и диметил...който лично аз избягвам. Вместо него - препоръчвам pump-bol или нещо на базата на nitrates или agmatine - ефект има, уж и научно доказан, но на тия научни изследвания много вяра им нямам. White flood версия 3 си вземи, най-новата която е, идеален избор е. БЦАА-то при достатъчен протеинов прием е излишно (лично мнение). Вместо него тикни едни хубави витамини - orange triad например + рибено масло. Всеки тука прави стакове за над 200лв, а да отделят 20лв за едно рибено масло им се свиди. А аз лично смятам че е доста важно. Ако има пари тикни и един бета аланин bulk ;)
21.08.11
12:01
Добрее.Разбрах ви мисълта за джака.Ще погледна кое по-ще ми допадне измежду super pump и white flood,нищо,че са 2 пъти по-скъпи. :D Разбирасе важното за мен е да действа не просто да фигурира за бройка.За БЦАА-то и аз нещо такова си помислих,че можеби няма смисъл от него.НО имам още 1 месец докато взема продуктите предполагам,че ще събера още малко пари и ще видим дали ще си взема и БЦАА.Иначе още се колебая между SizeOn и GreenMag за креатиновата матрица...Иначе тези витамини orange triad ми изглеждат добри,точно в 1вия пост бях написал,че се чудя какви витамини да си взема тези изглеждат добър избор,а за рибеното масло доста редовно си го пия него,особено есента и зимата. :)
Още някой ако иска да изрази мнение,ако пък не направо ще напиша по-късно кои ще са продуктите.:)
06.09.11
19:14
казано от Dominic на 20.08.11, 19:41:
Аз бих направил следният стак:
1-Синтия 6
2-Модерн Бцаа
3-Грийн магнитуд
4-Джакед
5-Мултивитамини+антиоксидантиКазвам бих направил , не искам да започнат някакви критики , просто изразявам мнение ;)
П.с всичките добавки са на ниво от дадените от теб , няма да сбъркаш с никоя от тях според мен :)
Перфектно :)
22.07.12
18:16
Преди няколко дни си взех
1.anabolic whey
2. Optimum nutrition BCAA 1000
3.JACK3D
Какво ще кажете за този стак?
22.07.12
21:42
казано от Tsvetomir Marinov на 22.07.12, 18:16:
Преди няколко дни си взех
1.anabolic whey
2. Optimum nutrition BCAA 1000
3.JACK3D
Какво ще кажете за този стак?
Виждаш ли човека как е пуснал темата си, виж сега твоя пост и помисли заслужаваш ли изобщо отговор!