22.08.11
09:36
От 1 месец насам тичам всяка сутрин по 6 км. на асфалт. Нямах никакви проблеми досега. Преди около седмица леко почнаха да ме болят коленете. Мислех си, че просто леко съм ги претоварил и не обърнах внимание. След вчерашното бягане ме боляха доста силно. Като ставах и сядах, ходех или се извъртявах на някаде усещах болка. Въпреки това реших да бягам и тази сутрин. Едвам издържах до 5-тия км. . Сега гледам имам няколко синини по колената на определени области до капачките. Да продължавам ли да бягам, или да сменя за 1 седмица с нещо друго докато ми мине ?
22.08.11
11:13
Що за въпрос, човече! Изядох 2 дини и се подух - да почвам ли третата???!!
Недей да тичаш всеки ден, това е лудост. По-добре включи силови тренировки, за да изграждаш мускулатура, а не само да гориш калории.
22.08.11
11:35
казано от Miss Fight на 22.08.11, 11:13:
Що за въпрос, човече! Изядох 2 дини и се подух - да почвам ли третата???!!
Недей да тичаш всеки ден, това е лудост. По-добре включи силови тренировки, за да изграждаш мускулатура, а не само да гориш калории.
С мускулите съм добре. :) Казах, че едвам съм издържал защото през цялото време ме боляха колената, не че съм се изморил от тичане. Иначе ок, вече ще тичам през ден.
Ако толкова ти се тича, тичай на пътека. Доказано е че натоварването на ставите е с пъти по-малко. Вземи си и глюкозамин.