Синини след бягане

От 1 месец насам тичам всяка сутрин по 6 км. на асфалт. Нямах никакви проблеми досега. Преди около седмица леко почнаха да ме болят коленете. Мислех си, че просто леко съм ги претоварил и не обърнах внимание. След вчерашното бягане ме боляха доста силно. Като ставах и сядах, ходех или се извъртявах на някаде усещах болка. Въпреки това реших да бягам и тази сутрин. Едвам издържах до 5-тия км. . Сега гледам имам няколко синини по колената на определени области до капачките. Да продължавам ли да бягам, или да сменя за 1 седмица с нещо друго докато ми мине ?

MF

22.08.11
11:13

Що за въпрос, човече! Изядох 2 дини и се подух - да почвам ли третата???!!
Недей да тичаш всеки ден, това е лудост. По-добре включи силови тренировки, за да изграждаш мускулатура, а не само да гориш калории.

казано от Miss Fight на 22.08.11, 11:13:

Що за въпрос, човече! Изядох 2 дини и се подух - да почвам ли третата???!!
Недей да тичаш всеки ден, това е лудост. По-добре включи силови тренировки, за да изграждаш мускулатура, а не само да гориш калории.

С мускулите съм добре. :) Казах, че едвам съм издържал защото през цялото време ме боляха колената, не че съм се изморил от тичане. Иначе ок, вече ще тичам през ден.

22.08.11
18:16

Ако толкова ти се тича, тичай на пътека. Доказано е че натоварването на ставите е с пъти по-малко. Вземи си и глюкозамин.

23.08.11
08:23

казано от Sarfaa на 22.08.11, 18:16:

Доказано е че натоварването на ставите е с пъти по-малко. .

Къде?Освен да си докара друга контузия с нея не виждам какво може да му докажеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1