22.08.11
12:38
Здравейте :),
Преди половин година някъде ходех сериозно на фитнес и имах стаж около година и нещо. Училището ме накара да се откажа малко от спорта и през това време съм качил няколко килограми. Преди съм бил на НВД и имаше доста добър ефект (3 месеца- 10кг). Та въпросът ми е свързан с съчетаването на НВД с колоездене за сваляне на кг. До тук ви се вижда малоумен въпросът, но проблемът е, че колоезденето е доста по-сериозно от HIIT-а, който правех преди(20мин). Колоезденето е 2-3 пъти седмично по 2 часа и половина планинско каране (по баир). Намерих някакъв конвертер в нета и получих, че за това време с тази интензивност, изгарям приблизително 1200 калории. Чел съм преди, че след определено време тялото започва да разгражда мускулите, след като гликогенът свърши. Естествено, заедно с тях и някоя-друга мазнинка ще отиде, но се притеснявам, че може да стана като колоездачите(бедра-топове, ръце-карабини :D ). Чудех се дали може да ми дадете някой съвет за това. Колкото до храненето преди да тръгна в планината хапвам овесени ядки с кисело мляко и като стигна целта си изяждам известно количество бързи въглехидрати(банани, сладко...) и 40 мин след това вкъщи-протеини. Храня се през 3-4 часа като мисля, че поне яденето съм го оправил, строго съгласно с темата за НВД като даже повече клони към балансирана.