Какво да си купя за зимата? Съвети за стак за ММ?

22.08.11
01:51

Здравейте, :)

преди няколко месеца се зачудих дали да не прибягна към малко по-силни препарати. Реших, че няма снисал да си натоварвам организма излишно с химии, които не са безвредни.

Реших тази есен/зима да направя на пук и да постигна доста по истинския начин.
Тренирам от повече от 3 години, но сериозно от малко повече от 2 и половина. На 20 години съм и съм 190см висок и тежа 83-84кг с около 13% подкожни мазнини. Пил съм няколко пъти стакове с азотни блуустери, и съм бил доста доволен, но много връщам от тях :/
Взимал съм NO Xplode NT + Cell Mass NT + Synta-6 +epozine NT + Modern BCAA , преди това съм пил и NO xplode avpt + CellMass avpt+ Голд стандарт. Бях пробвал и конкурентните продукти на гаспари, но тогава не се храних както трябва и нещо не ги усетих много много.

Отварям тази тема с молба да ми дадете съвети и да споделите с мен наблюденията.
Гледах в сила.бг има категория “Хормонно-стимулиращи и хардкор продукти”. Не съм много запознат с продуктите от тази секция. Знам само, че вътре са тестустеронните буустери, от които са ми казвали, че нямам нужда на 20г(така ли е :) ?).
Интересно ми е какво ви е мнението за тези продукти и има ли нещо, което не е на основана на тостуронен стимулатор?
Също така какво може да ми предложите, пак някаква комбинация с азотен буустер ли ?! Май ми се иска да пробва мнещо по различно, но не знам какво. Чувал съм много добри неща за добавките от серията Animal на Universal - нещо за тази серия дали може да бъде подходящо за мен ?!
Ще се радвам ако ми кажете по 1-2 думи за комбинациите halodrol liquigels + PlasmaJet и HARD FX Anabolix Xtreme.

Бих искал да ви попитам и дали ВВД е подходяща. Или да си направя режима като си разделя храната В:Б:М = 50/30/20 като имам пресметнато какво ниво на калории ми е необходимо и т.н. (знам че е за другата секция това, но не ми се спами излишно :) )

Като цяло съм отворен към предложенията Ви. :)
Благодаря предварително!

PH

22.08.11
15:48

За да не отварям нова тема и да спамя ще използвам тук (ако не е проблем) да попитам към моя стак Syntrax Matrix 5.0,Gaspari SizeOn Max Perf и Modern BCAA какво още да добавя ?

Мнението беше редактирано от Phxxx на 23.12.11 13:33.

22.08.11
16:46

Еми аз пичове ви предлагам моя стак много добър резултат дава стака е според килата който тежите аз съм 82 кг и е 6 яйца,500гр телешко 500гр ориз и 500гр извара дневно искам да ви кажа че ефекта е страшен смятам че това е най-добрия стак който сам правил до сега

PH

22.08.11
17:00

Поне 0.5кг пилешко(понякога телешко,конско,свинско филе),8 белтъка 4 жълтъка,300 гр извара,1-2 литра мляко,кафяв ориз по 200 гр,сладки картофи , пълнозърнести спагети, ЯДКИ  всичко си имам в режима питам конкретно за друг продукт освен креатина протеина и аминотата

Мнението беше редактирано от Phxxx на 22.08.11 17:00.

22.08.11
19:01

казано от Peshko Xristow на 22.08.11, 17:00:

Поне 0.5кг пилешко(понякога телешко,конско,свинско филе),8 белтъка 4 жълтъка,300 гр извара,1-2 литра мляко,кафяв ориз по 200 гр,сладки картофи , пълнозърнести спагети, ЯДКИ  всичко си имам в режима питам конкретно за друг продукт освен креатина протеина и аминотата

Освен един протеин и то не този ами примерно на същата фирма Whey shake и някакви витамини друго не ти тряя и тряя да дигнеш ориза малко на 500гр и изварата също яж яйцата цели

22.08.11
19:15

Хапвай така стабилно, шибни един стак като тия дето си пил преди и си останал доволен, само че добави две кутии X-factor + Л-карнитин по 2гр с него, да видиш как ще откачиш. Хем е подходящ за годините ти, хем ще останеш доволен ако се храниш както си описал ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1