12.07.11
21:47
Здравейте,
главната ми цел е да успея да сваля няколко килограма,докато тръгна на море,също така и да кача мускулна маса за период от около 1 месец.Започнал съм диета,5-6 хранения на ден,без сладко и пържено и т.н (незнам каква е точно диетата като име),тичам през ден,също така и ходя на фитнес през ден,т.е днеска тичам,утре фитнес и така ги редувам.Пия l-carnitine също така за всяка тренировка (без значание фитнес или тичане).Та искам да ви питам дали това е правилнои и има ли смисъл.В момента съм 89-90 кг и искам да сваля мазнините по корема и да кача мускулна маса равномерно по цялото тяло.Възможно ли е това да стане за 1 месец,в предвид всичките тези неща които описах по-горе.А и забравих да кажа,че преди 2 седмици ми е правена операция заради гинекомастия и в гърдите нямам мускулна маса,и възможно ли е за това време да се качи поне малко мускулна маса в гърдите?
Имам стаж във фитнеса около 8-9 месеца.
Темата беше редактирана от asd на 12.07.11 21:47.
12.07.11
22:30
Късно си се сетил... за месец impossible :)
За един месец това е напълно невъзможно..........Съжалявам...
Мнението беше редактирано от Пламака на 12.07.11 23:16.
Нямам предвид да се изчистя напълно,а поне 2кг и поне малко мускулна маса на гърдите?
13.07.11
00:06
Днеска четох в “Олимп”,че може да качваш мм и да гориш мазно,ама е 8 седмици програмата.Затова чисти през тоя месец,понеже знам,че не искаш да се покажеш със мазнинки на морето.Тичай,ходи си на фитнес,коремни преси,пий си карнитина,но не очаквай кой знае какво.Успех
13.07.11
11:52
казано от asd на 12.07.11, 23:32:
Нямам предвид да се изчистя напълно,а поне 2кг и поне малко мускулна маса на гърдите?
За гърдите ако е рязан мускула и се натовариш едно хубаво няма да е красива гледката,колкото до отслабването ако ти е добре яденето може и да постигнеш едно сваляне от 3-4кг за 1 месец до колко това ще е в корема не знам пробвай Йохимбин той е алфа 2 антагонист тоест ще сваляш в проблемните зони а именно корема и краката.Не тичай Прави HIIT(прочети в интернет какво е)Много по-ефективно от хамстерската тренировка :) за стягане на гърдите в твоето положение както казах ако е рязан мускул по добре лицеви опори от колкото лежанка и тежести. разгледай тук тренировка за гърди за изгаряне на мазнини http://www.unique-bodyweight-exercises.com/chest-exercises.html ,за 1 месец е 50на50 за мене ще качиш малко ще свалиш малко но няма да си както очакваш :)
Мускула не е рязан!
Имам лежанка и дъмбели.Някой може ли да ми каже колко повторения и серии горе-долу да правя.
По принцип правя 3 серии по 8-10 повт. от хоризонтален лег и още толко на полулег.
Също правя и флайс 3 серии по 10-12 повт.
Не виждам да има изобщо някакъв ефект за 4-5 месеца гърди по 1-2 трен. седмично.
Правя ги с колкото мога килограми (с макса който ми позволява тялото).
Някой идеи,защо не мога да ги направя?Сигурен съм,че изпълнявам упражненията правилно!
Относно това за 1 месец,ясно,че няма да се направят,а горе-долу за колко време,като се има впредвит,че цяло лято ще тренирам?
15.07.11
10:36
Еми тренирай и виж резултата,но ако е само за лятото по-хубаво не си губи времето :)
Взех си креатин на Biotech и BCAA 12 000 на Ultimate Nutrion и искам да ви питам има ли някаква опастност за странични ефекти и т.н.Може ли да ми стане нещо на гърдите,след като ми е правана операцията,да не се възвърнат както си бяха и какво мислите за тези марки.
Благодаря предварително.
19.07.11
22:51
казано от asd на 19.07.11, 20:57:
Взех си креатин на Biotech и BCAA 12 000 на Ultimate Nutrion и искам да ви питам има ли някаква опастност за странични ефекти и т.н.Може ли да ми стане нещо на гърдите,след като ми е правана операцията,да не се възвърнат както си бяха и какво мислите за тези марки.
Благодаря предварително.
Нема страшно пий смело от БЦАА-то само ползи никакви вреди ,а ако пиеш доста вода нема да имаш проблем с креатина ;)
Също така да питам как предлагате да правя кардиото,след тренировка или да имам отделен ден само за кардио,т.е поделник тренировка и след нея кардио или,понеделник тренировка,вторник кардио и така всеки ден да ги редувам?Как е по добре и също ще има ли голяма полза ако комбинирам BCAA-то,креатина и един l-carnitine,за да мога да изгарям повече?
Мнението беше редактирано от asd на 20.07.11 07:35.
Какво ви е мнението за програмата ми.Пия протеин,бцаа и креатин и имам година и малко стаж.
-Бицепс
сгъване с щанга- 3 серии по 6-8
скотово сгъване- 3 серии по 8-10
Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж 3 серии по 8-10 на ръка
——————
-Гърди
Щанга от лег 3 серии по 10-12повт
щанга от полулег 3 серии по 10-12повт
шанга от обратен лег 3 серии по 10-12повт
Избутване на дъмбели от обратен лег 2 серии по 10-12повт
флайс от обратен лег 2 серии по 10-12повт
——————
-Гръб
Тяга 4 серии по 8-10
Чукчета 4 серии по 8-10
лодка 4 серии по 10-12
Гребане с дъмбел 4 серии по 8-10
—————-
-Рамо
Раменни преси с щанга - 3 серии по 6-8
Разтваряне в страни - 3 серии по 8-10
Разтваряне за задно рамо 3 серии по 10-12 повт
—————-
-Трапец
Упражнение за трапец 4 серии по 10-12 повт
—————-
-Предмищница
Извиване на китките с щанга с подхват 3 серии по 10-12 повт
—————-
-Трицепс
Лежанка с тесен хват - 3серии по 6-8
Разгъване с дъмбел над глава 3 серии по 8-10 повт
Придърпване на вертик.скрипец 3 серии по 8-10 повт
—————-
-Крака
Бедрено разгъване 4 серии по 10-12 повт
Клек 4 серии по 10-12повт
Понеделник:гърди,бицепс,корем
Сряда:трицепс,предмищница и рамо
Петък:гръб,трапец и крака
Приемам критики и също така ако имате идея да замествам някое упражнение с някое по-ефективно.
Благодаря предварително!