Как мога да се подготвя за лоста ?

22.08.11
00:29

Всяка вечер съм с приятели и ходим на лостове.Много ми е кофти само да ги гледам. Проблемът ми е ,че не мога да направя и едно набиране ,а у нас всеки ден правя лицеви и упражнения за трицепс.Може ли да ме посъветвате какви упражнения да правя.Упражненията могат да включват гири по 4кг и пружини но моля да са в домашни условия или на лоста.

Благодаря предварително

22.08.11
00:33

Освен на лоста, няма друг начин.
Е, и във фитнеса, с малко повече уреди и тежести.

22.08.11
00:44

а може ли да ми препоръчате определени упражнения в домашни условия и на лоста

Мнението беше редактирано от Martin Lukanov на 22.08.11 00:45.

22.08.11
01:00

Ами, започни да правиш опити за набирания... по малко, по малко... първоначално като се опитваш да правиш набирания, скачай и просто се опитвай да се спускаш възможно най-бавно :) И така.... Успех

Мнението беше редактирано от Юли на 22.08.11 01:00.

22.08.11
01:02

Хоризонтални набирания като начало или такива с крака на земята.

22.08.11
07:26

И аз бях така.Спомням си че вкъщи имахме гири по 6 кг и започнах с тях. Правех само бицепс, защото си нямах и понятие на 10-11 години за какво става дума, НО това помогна и направих първото набиране в рамките на две седмици след започване на тренировките с гири. Успех!

22.08.11
16:16

Когато ходиш с приятелите си, кажи им да ти помогнат да се набереш и спускай надолу колкото се можеш по-бавно. Ако има по-нисък лост, както е казал Death__, скачай и спускай после бавно.
Ето за трицепс малко полезни и лесни упражнения (не гледай повторенията посочени в клипа, прави колкото можеш)

http://www.youtube.com/watch?v=6aRnAA_2DyI

TN

22.08.11
16:20

Това ако е тренировка за трицепс,аз съм трамвай :D

22.08.11
16:45

Имайте в предвид ,че сам на 13

23.08.11
14:41

The Next ,точно от това упражнение за трицепс го чувствам най-натоварен и е супер като изпълнение ,да не говорим че не може да го прави всеки то е малко за по-напреднали , говоря при правилно изпълнение така че честито - трамвай си :)

SP

23.08.11
14:48

Само не разбирам, къде при набиранията взима участие трицепса ? Може би той се бута надолу :D ? По-бързо ще стане с подскоци, помощ от приятелите, хоризонтални набирания, негативни повторения, както и тренироки с тежести за гръб и бицепс.

http://zdravbadi.com/Помощ-при-набиране.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1