23.08.11
22:16
Здравейте,започнах да се занимавам с street fitnes от известно време (не знам колко точно щото съм неориентиран човек :D)
И имам няколко въпроса...
1:С кой захват е по-добре да се правят набиранията
2:Добре ли е всеки ден да се тренира (както правя аз и в момента имам (май) мусколна треска)
3:Лоста има ли значение (за болката в мазолите на ръцете,броя на набирания)
4:Ако ям по по-малко от нужното по-лесно ли се изморявам от тренировката
5:По колко пъти в седмицата да правя кардио тренировка (скачане на въже (без въже :D)
6:Л-карнитин и street fitnes добре ли е?
7:А Л-карнитин и плуване добре ли е?
8:Колко време преди тренировка трябва да взимам л-карнитин и по колко милиграма(грама или килограма :О) трябва да взимам
9:Колко дълга тренировка трябва да правя за да не си навредя с карнитина
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.08.11 22:19.
23.08.11
22:20
казано от Йоан Симеонов на 23.08.11, 22:16:
Здравейте,започнах да се занимавам с street fitnes от известно време (не знам колко точно щото съм неориентиран човек :D)
1:С кой захват е по-добре да се правят набиранията
2:Добре ли е всеки ден да се тренира (както правя аз и в момента имам (май) мусколна треска)
3:Лоста има ли значение (за болката в мазолите на ръцете,броя на набирания)
4:Ако ям по по-малко от нужното по-лесно ли се изморявам от тренировката
5:По колко пъти в седмицата да правя кардио тренировка (скачане на въже (без въже :D)
6:Л-карнитин и street fitnes добре ли е?
7:А Л-карнитин и плуване добре ли е?
8:Колко време преди тренировка трябва да взимам л-карнитин и по колко милиграма(грама или килограма :О) трябва да взимам
9:Колко дълга тренировка трябва да правя за да не си навредя с карнитина
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
1. Зависи какъв мускул искаш да натовариш
2. Не, според мен не е добре, и мускОлната треска е предполагам от претрениране
3.Този въпрос не го разбрах
4.Да
5.Зависи
Оттук вече оставям на другите, понятие си нямам от л-карнитин :Д не ми се е налагало да ползвам.
23.08.11
22:21
Мерси за бързия отговор,поправката в малоумната ми грешка и модерацията на заглавието...
23.08.11
22:55
казано от Йоан Симеонов на 23.08.11, 22:16:
2.Ако искаш бързи резултати задължително трябва да тренираш през ден.
3.Ако не ползваш ръкавици мазоли винаги ще има , а за повече набирания е по-хубаво тесен лост.
4.Малко храна->малко енергия ->малка тренировка.
5.Това е много глупаво , по-хубаво тичай.
Иначе и аз не съм запознат с Л-карнитина .
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.08.11 06:50.
23.08.11
23:13
A по колко време горе-доло е добре да е 1 тренировка?
Мнението беше редактирано от Йоан Симеонов на 23.08.11 23:16.
23.08.11
23:21
За всеки е различно .Иначе гледай между сериите да правиш възможно най-малки почивки ,така мускулите се натоварват най-много .Тренировката за най-добри резултати е когато се скапеш (докато ти държат ръцете).
23.08.11
23:25
Еми общо взето това правя..Но се храня много по малко и бързо се изморявам,утре ще пробвам да се наям добре бреди тренировката да видим какво ще стане :P
23.08.11
23:38
Яж повечко през целия ден ,но не и преди тренировка . Ако ще е преди тренировка трябва да е нещо леко като плод . Не е хубаво да се яде много преди тренировка защото след хранене голяма част от кръвта отива в храносмилателната система за да се преработи храната , а щом почнеш да тренираш кръвта отива в мускулите ти и така затрудняваш храносмилането . Трябва сериозното храненене да е минимум 2-3 часа преди тренировка , бързото изморяване може да е от липсата на течности . Пий през деня повече вода , също си носи и в ботилка ако тренираш някаде навънка . Надявам се да съм бил полезен.
24.08.11
08:19
Полезни неща научих от тази тема-благодаря ви! :)
24.08.11
08:22
А за 1-вия въпрос-искам да си уголемп бицепса,както и да тренирам гърдите си (щото тези за почнали да се развиват повече :P )
А пък краката не знам защо дори и не съм ги тренирал и имам големи мусколи там (не грозни де :d)
24.08.11
09:45
Я пусни една снимка на огромните мускОли на краката ?
И не,не яж плод преди тренировка :X
24.08.11
13:27
Няма с кфо да ги снимам пък и не са “огромни” :Д
24.08.11
22:12
От карнитина се отказах...Предпочитам вс. да е натурално :)